Özgüven tanrıçası ben.. ve boy kompleksim.!!

bihter__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2014
239
136
103
Herkese merhabalar... başlıktaki yaman çelişkidende anlayabileceğiniz gibi. normalde ortamda olsun gunluk hayatımda olsun özgüvenim cok yerindedir. hiç bişeyi takmam kendimle barışığımdır. Dünya güzeli gibi ortalarda salınmam ama takıntılarım yoktur vs..

ama bu konuda egoma yenildim sanırım. kafaya takıyorum.

Fakat gelelim ki şu boy konusuna boyum 1.68 yanılmıyorsam en fazla 1 cm asagı yukarı oynar.
eşimle aynı boydayız bundada bi sıkıntı yok ben sectim ben sevdim.

Ama eşimin arkadaşları yani arkadaş ortamımızdaki herkesin sevgilileri 1.60 1.55 boylarında kızlar böle narin narin adamlar uzunda değil hani eşim kısada onlar uzun değil . kızlar boyle bi yere gidince sevgililerin kollarnın altına sokulabiliyolar ben deve gibi hissediyorum kendimi.
eşime yanaşmıyorum o da isterdi herhal yanında minnak bi eş.

bide zayıfım uzun mu duruyorum nedir. bi düğünde hepsi topuklularla gezebiliyolarlar ben zaten giyemiyorum bide giysem kuş bakışı bakıcam insanlara demek ki çok üzülüyorum ya.

normalde aşırı uzun olmadıgımı biliyorum.. ama ortamda cok kotu hıssedıyorum
ha diyeceksiniz ki kızları mı uzatalım kocanımı yoksa senimi kısaltalım haklısınız ama kimseyle paylasamadım

:) ne güzel boyunuz varmış, bende hep heveslenirim babet giyen uzun kızlara :) peki eşiniz çok mu zayıf? yani boylarınız aynıysa gayette sokulabilirsin yürürken vs hem ne güzel eşinin eli omzunda olmaz belinde olur

yaa valla isterdim şöyle bi 1.60 felan olayım hiç istemezdim böyle uzun olmak.
aslında normalde aynen öyle düşünürdüm ki kızlarda fizigimi begenip öyle soylerlerdi.
ama oyle değil hepsi sözlesmiş gibi en uzunu bile benden kısa.
benim asıl derdim hep sevgilisinden kısa oldugu icin hemen yanasıyolar bi ben esımın yanında sırık gibi hissediyorum

nedemek istiyorsun
aşk olsun canım

Ben de senle aynı boydayım.Tamam kısa değiliz ama çok uzun da değiliz ki. Eşim biraz daha uzun,yine de kolunu omzuma atsın,o şekilde de gezebilelim isterdim. Genelde baya fark olan çiftler öyle gezebiliyor sanki

benim boyum 160
öyle memnunum ki kendimden
tek sıkıntım yukardaki raflardan tabak çanak alırken zorlanmak
onun dışında küçücük halimle pek mutluyum

Herkes boyum kısa diye üzülür sizde uzun diye mi üzülüyorsunuz çok enteresan. Evet erkekler biraz minyon kız seviyorlar ama zaten eşinizle boyunuz denk ne güzel işte. Ben .150 boyundayım eşim 1.78 yanında ufacık kalıyorum valla karşıdan çokta güzel görünmüyor yani. Benimde bu konuda takıntım yok hiç ama hiç olmazsa eşimin omuzlarını geçmiş olmak isterdim yani. Onlarda size özeniyorlardır boşverin takmaya değer mi

Bende keşke 1.70 boyunda bıngıl bıngıl memikleri olan sarışın mavi gözlü bi hatun olaydim
onların hepsi bende var . zayıfım uzun duruyorum. cok sinir bozucu.
benim boyum 160
öyle memnunum ki kendimden
tek sıkıntım yukardaki raflardan tabak çanak alırken zorlanmak
onun dışında küçücük halimle pek mutluyum
valla yerinde olsam bende memnun olurdum.

hiç de komplekse giremem salak mıyım.
bu tür insanlara çok gülerim herkes kendinden mesul
yaradanı mı sorgulayacağız
yumurtaya can veren allah neler de yaratıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…