evet minyon olmak isterdim ben yaHerkes boyum kısa diye üzülür sizde uzun diye mi üzülüyorsunuz çok enteresan. Evet erkekler biraz minyon kız seviyorlar ama zaten eşinizle boyunuz denk ne güzel işte. Ben .150 boyundayım eşim 1.78 yanında ufacık kalıyorum valla karşıdan çokta güzel görünmüyor yani. Benimde bu konuda takıntım yok hiç ama hiç olmazsa eşimin omuzlarını geçmiş olmak isterdim yani. Onlarda size özeniyorlardır boşverin takmaya değer mi
yok ben ortama göre dedim :)1.68 le kendini deve gibi hissetmeniz..Hmm bizi gömün o zaman.
eşim de 1,92ıııı şeyyyyyyyyyyy
bende çok uzun değilim yahuuuu
eşim de 1,92
sanırım beline geliyorum
ben hep kısa insanlarla iç içeyim sanırım168 komplekse girecek kadar uzun bir boy değil.
hatta günümüzde orta boy sayılıyor.
Ben de senle aynı boydayım.Tamam kısa değiliz ama çok uzun da değiliz ki. Eşim biraz daha uzun,yine de kolunu omzuma atsın,o şekilde de gezebilelim isterdim. Genelde baya fark olan çiftler öyle gezebiliyor sanki
haha yaa onlar nasıl bu kadar kısa ben onu anlamıyorumOrtaminizi değiştirin o zaman168 uzun degil çünkü.
hah işte bu kısaları nie koydularsa yanıma kompklesi bana kaldıLevent Kırca'nın bir parodisi geldi aklıma
TSM Korosunda ,yanındaki adam da kendinden oldukça uzun
yahu bu herifi niye yanıma koydularsa diye komplekse giriyordu .
Gerenk yok böyle şeylere hayat güzel
yaaa bunlar ne guzel delımısın. perde takmak için eşimi beklemek isterdim bende.Bizim burda bir lafvardır bulmuş da bunuyor diye :) ben 160 boyundauom napim dolaptan bişey alırke n sandlye kullanmam lszım perde yıkamışsam asılması için eşimi beklemem lazım etek almışssam muhakkak kısaltttırmalıyım dolmuşa bindim mi parayı uzattımmı şoförün verdiği tepki öğrenvi mi tam mı ablao boy bende olacak hatta topullu giyip eşimden uzun olmaya çalışır o bpyumla herkese hava atarım yeminlen
kesinlikle durum bundan ibaret ya. bende 50 kiloyum.Ben de 1.66'yım çok uzun değilim ama sevmiyorum 53 kiloyum bir de yani böyle topuklu falan giyince of çok kötü görünüyorum nişanlım at gibi kızsın derdi genel de öyle derler sinir oluyorum ya haklısın seni anlıyorum.
kesinlikle.1.68 e uzuleni Ilk defa sende goruyorum
Kendimizde Olandan mennun degiliz demekki
ee yani. :))Boyum 1.73 ve ben gayet memnunum. Topuklu ayakkabılarımıda gidiyorum, istediğim zaman babetlerimide. Benim avantajım eşimin uzun boylu olması.
minyon durmak işte butun mesele buBen de 1.63üm ama voleybol oynadim 2-3 yil ve o yuzden uzun duruyorum bende minyon durmam isterdim
evet 1,92 boyuhahaha gerçekten mi 1.92
olsun onunda bi güzelliği vardır mevlam öyle denk yazmış sizide
Ne münasebet. 1.53'üm hiç de komplekse girme gereği duymadım.uzunum diye üzülen bi sizi gördüm :))))
mankenler napsın 1.80 boyunda mankenler var .
ne güzel manken gibi hatunsunuz
1.50 mi olmak isterdiniz yapmayın .
bence o minnak kızlara göre havanız olmalı sizin yanınızda onlar komplekse girsin bırakında
biraz kilo alsankesinlikle durum bundan ibaret ya. bende 50 kiloyum.
at gibi deve gibi hic hos diil.
kesinlikle.
Ne münasebet. 1.53'üm hiç de komplekse girme gereği duymadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?