Kızlar 163, 166, 168 bunlar uzun boy değil ya hele at gibi deve gibi hiç değil naptınız
boyumuz aynıHerkese merhabalar... başlıktaki yaman çelişkidende anlayabileceğiniz gibi. normalde ortamda olsun gunluk hayatımda olsun özgüvenim cok yerindedir. hiç bişeyi takmam kendimle barışığımdır. Dünya güzeli gibi ortalarda salınmam ama takıntılarım yoktur vs..
ama bu konuda egoma yenildim sanırım. kafaya takıyorum.
Fakat gelelim ki şu boy konusuna boyum 1.68 yanılmıyorsam en fazla 1 cm asagı yukarı oynar.
eşimle aynı boydayız bundada bi sıkıntı yok ben sectim ben sevdim.
Ama eşimin arkadaşları yani arkadaş ortamımızdaki herkesin sevgilileri 1.60 1.55 boylarında kızlar böle narin narin adamlar uzunda değil hani eşim kısada onlar uzun değil . kızlar boyle bi yere gidince sevgililerin kollarnın altına sokulabiliyolar ben deve gibi hissediyorum kendimi.
eşime yanaşmıyorum o da isterdi herhal yanında minnak bi eş.
bide zayıfım uzun mu duruyorum nedir. bi düğünde hepsi topuklularla gezebiliyolarlar ben zaten giyemiyorum bide giysem kuş bakışı bakıcam insanlara demek ki çok üzülüyorum ya.
normalde aşırı uzun olmadıgımı biliyorum.. ama ortamda cok kotu hıssedıyorum
ha diyeceksiniz ki kızları mı uzatalım kocanımı yoksa senimi kısaltalım haklısınız ama kimseyle paylasamadım
Kısa boylu olmak kötü gibi yansıtılmış sonuçta, neden uzun boylular yerine kısa boylular komplekse girsin ki?ben 1,50 liklere bişey demedim yahu zira bende 1.68 değilim mesela
ama okadar uzun boydan tutupta kısalmak istemezdi heralde
alamıyorum o meretide.biraz kilo alsan
sanki 50 çok az gibi
Kızlar 163, 166, 168 bunlar uzun boy değil ya hele at gibi deve gibi hiç değil naptınız
mantıklı oda olabılır yanı dogru dıyosunuz.yeni nesil genellikle 165 üstü artık. öyle uzun denecek bir boyunuz yok. kardeşim 169, 50-51 kilo. hatta keşke birkaç cm daha boyum uzun olsaydı der.
sizin kompleksiniz eşinizin boyu..
isterdiiiben 1,50 liklere bişey demedim yahu zira bende 1.68 değilim mesela
ama okadar uzun boydan tutupta kısalmak istemezdi heralde
evettt kesınlıkleee kısa birileri olunca öylee kalıyorum.kendi başına uzun olmaya bilir ama yanında kısa birileri olunca uzun kalıyor iştee :),
Bide hak veriyorum konu sahibine bende bazen kendimi arkaşlarımın anası gibi hissediyorum
Demekki kendini tanrıça ilan edecek kadar özgüvenin ypkmuş kabul et
evett ama eşime sen kısasın diyemicegıme gore ne yapayım. kendi üstüme aldım.Ben seninle hemen hemen aynı ölçüdeyim eşim benden 2 cm uzun.
Ben bir kıza göre kısa ya da uzun değilim ama eşim bir erkeğe göre kısa.
Yani siz boy kompleksine gireceğinize eşiniz girsin bence.
Eşiniz sizinle gurur duymalı benimki hep manken gibi görür beni tabi biraz da benim kendime özgüvenimi ona yansıtmamdan kaynaklı
Yani onun yanında daha minyon isteyeceğini düşünmeyin sizin ölçüleriniz gayet iyi.
hiçç 8 cm diip gecmeyin kızlar bariz belli eşimdende kısalar ben bi beylik deve.Bende sandım sen 1.80 otekiler 1.60
8 cm için mi bu dert,bu tasa..
Emin ol kımse farkında bile değildir
ya aynı şey yani eşim uzun olsaydı yada ben kısa olsaydım ama ben geneldede hep uzun kalıyorum insanların yanında bu hoşuma giden bişe değil.Bence sizin derdiniz eşinizle ayni boyda olmak, diğer kızlardan uzun olmak değil. Çünkü yorumlariniz hep o yönde. Eşiniz 180 civarı olsaydı şu burda bu konuyu açmış olmazdiniz.. diye düşünüyorum.
herkes esinin kolunun altinda olmak zorunda degil.. esin de belinden tutsun..
o yapmıyor kendiyle barısık oda heralde o yapsın o uzun dıyosaYani canım sorun sende değil, boyun gayet normal. Kompleks yapacak biri varsa oda eşin,onun boyu kısa demekki.
ben hepinizin yerine girerim kızlar komplekseKısa boylu olmak kötü gibi yansıtılmış sonuçta, neden uzun boylular yerine kısa boylular komplekse girsin ki?
Herkes halinden memnun olsun yeter
Eşinizle aynı boyda olmanız size bu duyguyu hissettiriyor.tamam eşinizin boyu iyidir, sevmişsinizdir. Ama ondan ötürü böyle hissediyorsunuz. değilse uzun değilsiniz yani 1.68 öyle aman aman bi boy değil.
Ben 1.73-1.74'üm. eşimde aynı boyda. bende kendimi aşırı sırık gibi hissediyorum :) bende görüyorum minicik hatunlar var kocalarının kollarının altında yürüyolar. biz öyle görünmüyoruz. iki sırık gibi :)) Yani bunu takmayarak garip görünsekte o benim omzuma atar elini ben onun beline.. yapıyoruz aynı boyda olmamıza rağmen :)
Kabul ettiysen sorun yok şekerimalamıyorum o meretide.
yaa ne yapayım. benden kısa insanların yanında at gibi deve gibi
mantıklı oda olabılır yanı dogru dıyosunuz.
isterdiii
evettt kesınlıkleee kısa birileri olunca öylee kalıyorum.
bende yaaa
ettim gitti neresinden tutsam elınde kalıyo
evett ama eşime sen kısasın diyemicegıme gore ne yapayım. kendi üstüme aldım.
eşimin bişey dediği yok kafaya takan benım. içinden geçiriyosa bilemem tabide.
hiçç 8 cm diip gecmeyin kızlar bariz belli eşimdende kısalar ben bi beylik deve.
ya aynı şey yani eşim uzun olsaydı yada ben kısa olsaydım ama ben geneldede hep uzun kalıyorum insanların yanında bu hoşuma giden bişe değil.
aynı şeymi sizce bence değil sanki. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?