Özgüvenim sıfır

Deryagullu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
340
161
18
43
Ya annemle bile dışarıda yürürken anneme bakıyolar,bana bakmıyolar.ya tamam çirkinim de özgüvenim sıfır yanımda kim varaa ona bakıyorlar ama bana hiiiç bakan kimse yok.ya eakiden bakılırdı bana bir yere girince, yolda yürürken ne oldu bilmiyorum.casper gibiyim..

Not: çok daha büyük sıkımtılarım var,evet ama anlatamıyorum..bu dert değil biliyorum

Neden anlatamıyorsun yada neren cırkın ? Yanı mesela ben kılomdan dertlıyım sen bunun ıcın caba gosterdın mı ?

Şu konularda bahsedıpte anlatmadıgın derdın ıcın kulup olarak suya bakarak gorecegız .

Son düzenleme:
Ya annemle bile dışarıda yürürken anneme bakıyolar,bana bakmıyolar.ya tamam çirkinim de özgüvenim sıfır yanımda kim varaa ona bakıyorlar ama bana hiiiç bakan kimse yok.ya eakiden bakılırdı bana bir yere girince, yolda yürürken ne oldu bilmiyorum.casper gibiyim..

Not: çok daha büyük sıkımtılarım var,evet ama anlatamıyorum..bu dert değil biliyorum
derya allaını seversen psikoloğa görün yedin bitiirdin kendini gerçekten üzülüyorum sana

Bakmazsa bakmasin. Hayat erkeklerin sana bakmasından mi ibaret?

Sen de disarda saga sola bakma kendi isine bak, bana kim bakıyor kim bakmıyor derdine düşme bu kadar bacım.

Canın sıkıldıkça ayni konuyu açıyorsun sanırım :)

Bence kendini sevmelisin ve değerli olduğunu düşünmelisin değersiz olduğunu sana kim issettiriyosa ondan uzak dur ve özel olduğunu düşün

Böyle düşündüğün sürece bu devam eder bak. Önce özgüvenli yürümeyi kendinden emin durmayı alıştır kendine. Sen negatif enerji yayıyorsun böyle özgüvenli olursan herkes bakar :)

Böyle düşündüğün sürece bu devam eder bak. Önce özgüvenli yürümeyi kendinden emin durmayı alıştır kendine. Sen negatif enerji yayıyorsun böyle özgüvenli olursan herkes bakar :)
ben buna inanıyorum kendimi hasta lduğumda falan güzel bulmuyorum bu etrafada böyle yansıyo sanırım güzel bulduğumdaki zamanlar iltifat aldığım oluyor hemcinslerimden bile enerji önemli

ben buna inanıyorum kendimi hasta lduğumda falan güzel bulmuyorum bu etrafada böyle yansıyo sanırım güzel bulduğumdaki zamanlar iltifat aldığım oluyor hemcinslerimden bile enerji önemli
Aynen öyle, insan mutluyken pozitif iken karşıdakinin tavrı ve bakışları bile değişiyor. Nasıl hissedersen karşıdaki de aynı elektriği veriyor :) Sen mutlu ve kendini güzel hissedince herkes öyle görüyor :)

Bence sende özgüven eksikliğinden daha fazlası mevcut.
İnsanları da eleştiriyorsun önceki konularından biliyorum.
Bir pskoloğa gitsene bi konuş böyle nereye kadar.

Bence sende özgüven eksikliğinden daha fazlası mevcut.
İnsanları da eleştiriyorsun önceki konularından biliyorum.
Bir pskoloğa gitsene bi konuş böyle nereye kadar.
Kimi eleştirdim ki ben hatırlamıyorum öyle bişi

Neden anlatamıyorsun yada neren cırkın ? Yanı mesela ben kılomdan dertlıyım sen bunun ıcın caba gosterdın mı ?

Şu konularda bahsedıpte anlatmadıgın derdın ıcın kulup olarak suya bakarak gorecegız .
Hazır olursam bigün amlatıcam

Kimi eleştirdim ki ben hatırlamıyorum öyle bişi

Mesela arkadaşının evleneceği adamı falan eleştirmiştin arkadaşının bununla övündüğünü söylemiştin.
Yani kendine gereksiz şeyleri bile dert ediniyorsun çok takıyorsun.

Back
X