özgüvenimi yıkan eski sevgili

Merhabalar, yine buradayım. geçen yıl uzun ilişkiden çıkan biriyle sevgili olmuştum ama 3 ay sürdü işler ciddileşmeye başlayınca ciddi ilişki istemiyorum dedi, sonunda türlü bahanelerle uzaklaştı. Saatlerce mesajlara cevap vermez bazen bir gün sonra döner her seferinde kavga çıkardım beni bunaltıyorsun dedi dinlemedim. Dedim ki hoşuma gitmeyen durumda ben sorun çıkartırım böyle yapacaksan kavga çıkar istemiyorsan da bitiririz diyordum öyle bitti ama aradan geçen 1 yıl boyunca hep mesaj attı havadan sudan konuştuk bazen eski meseleleri tartıştık ama asla aşamadık.
Herneyse şuan bulunduğum şehre gelmiş, görüşmek için ısrar ediyor deli gibi ve o eski uzun ilişkisine dönmüş, kimbilir ne zamandır. Asla kabul etmedim 1 yıldır kabul etmiyorum zaten o kızcağızlar beraber olduğunu hissettiğim için. bir tarafım diyor ki o kız ilişki kızı, ben arada mesaj atmalık işte. Diğer taraftan belli ki bu adam iğrenç, çok eşli bir adam benleyken rahat edemedi o kadın üstüne düşmediği için, daha cool davrandığı için onu seçti diyor. Kadını kötülemek istemiyorum tanımam etmem ama onunla tatile gittiklerinde bana foto bile attı ve ben aslında o an sevgilisiyle olduklarını aylar sonra öğrendim şok olmuştum. Size sormak istediğim beni uzun ilişki yapılacak biri görmediği için mi böyle oldu. Daha önce ilişkilerim çok kısa sürdü hep ve 29 yaşındayım o yüzden hatayı kendimde arıyorum. Kendimi istemsiz o kızla karşılaştırıyorum ve üzülüyorum ben daha aşağıdayım diye. Çok yardımcı oldunuz daha önce bana teşekkür ederim hepinize şimdi de değerli yorumlarınızı bekliyorum. Paragraf yapamadıysam kusura bakmayın.
Kaçan kovalanır tek bildiğim bu neden aramadın neden yazmadın dediğin bir ilişki bence sağlıklı değildir genelde yara bandı arayan her önüne gelenle takılan tipler olurlar gerçek aşk sevgi böyle olmaz üzerinde bile durma

Dur canım daha bunun sen nişanlığını giyerken mesaj atan bana dön sen istersen olur versiyonu var 💁🏻‍♀️ aklınca işte herkesi idare edecek hayatlarıyla kalpleriyle oynayacak haysiyet yoksunu.

Merhabalar, yine buradayım. geçen yıl uzun ilişkiden çıkan biriyle sevgili olmuştum ama 3 ay sürdü işler ciddileşmeye başlayınca ciddi ilişki istemiyorum dedi, sonunda türlü bahanelerle uzaklaştı. Saatlerce mesajlara cevap vermez bazen bir gün sonra döner her seferinde kavga çıkardım beni bunaltıyorsun dedi dinlemedim. Dedim ki hoşuma gitmeyen durumda ben sorun çıkartırım böyle yapacaksan kavga çıkar istemiyorsan da bitiririz diyordum öyle bitti ama aradan geçen 1 yıl boyunca hep mesaj attı havadan sudan konuştuk bazen eski meseleleri tartıştık ama asla aşamadık.
Herneyse şuan bulunduğum şehre gelmiş, görüşmek için ısrar ediyor deli gibi ve o eski uzun ilişkisine dönmüş, kimbilir ne zamandır. Asla kabul etmedim 1 yıldır kabul etmiyorum zaten o kızcağızlar beraber olduğunu hissettiğim için. bir tarafım diyor ki o kız ilişki kızı, ben arada mesaj atmalık işte. Diğer taraftan belli ki bu adam iğrenç, çok eşli bir adam benleyken rahat edemedi o kadın üstüne düşmediği için, daha cool davrandığı için onu seçti diyor. Kadını kötülemek istemiyorum tanımam etmem ama onunla tatile gittiklerinde bana foto bile attı ve ben aslında o an sevgilisiyle olduklarını aylar sonra öğrendim şok olmuştum. Size sormak istediğim beni uzun ilişki yapılacak biri görmediği için mi böyle oldu. Daha önce ilişkilerim çok kısa sürdü hep ve 29 yaşındayım o yüzden hatayı kendimde arıyorum. Kendimi istemsiz o kızla karşılaştırıyorum ve üzülüyorum ben daha aşağıdayım diye. Çok yardımcı oldunuz daha önce bana teşekkür ederim hepinize şimdi de değerli yorumlarınızı bekliyorum. Paragraf yapamadıysam kusura bakmayın.
21 22 olsan tamam da. 29 yaş başkası ile kendi değerini belirlemek için büyük bir yas.
Engelle. Ben hala sevmedigim insanları engellerim. Kim olduğu önemli değil. Engellerim bitti.

midem kalktı açıkçası. sevgilisinin yanındayken sana mesaj atması iğrenç. her taraftan engelle sana asla ulaşamasın.
Ben de hala şok oluyorum aklıma geldikçe milletteki rahatlık seviyesi. Dün o söyleyince parçalar birleşti o yanımda mesajlaştığı isimle aynı falan bahsettiği kişi

Kıza uzulecegine böyle serefsizle beraber diye, adamın seni seçmedigine üzülüyorsun
Yüzde 100 mantıkla bakınca böyle deyip geçerdim ben de. Siz dışardan bir göz olduğunuz için tabi ki daha mantıklı daha düşünebiliyorsunuz ama başkasından duymak çok iyi geliyor yine de. Teşekkür ederim çok🙏

Kaçan kovalanır tek bildiğim bu neden aramadın neden yazmadın dediğin bir ilişki bence sağlıklı değildir genelde yara bandı arayan her önüne gelenle takılan tipler olurlar gerçek aşk sevgi böyle olmaz üzerinde bile durma
Geeçekten ben de bir an diyordum ya ben napıyorum o kadınlardan oldum resmen darlayan ilgi dilenen..

Dur canım daha bunun sen nişanlığını giyerken mesaj atan bana dön sen istersen olur versiyonu var 💁🏻‍♀️ aklınca işte herkesi idare edecek hayatlarıyla kalpleriyle oynayacak haysiyet yoksunu.
Aynı şeyi kendi kendime söyledim bugün. Kızım dedim sen bu işi uzatırsan böyle saçma sapan, yarın alırsın eline davetiyeni. Sadece dün öğrendim biraz şok yaşıyorum hemen buraya yazdım☺️

Sizin nasıl biri olduğunuzu, değerinizi bir adamin davranişlari belirlemez.
Ayrica o kadinla uzun iliskisinin olmasi sizden degerli yapmiyor onu, onunla birlikteyken bile devamli size gorusmek icin mesaj atan adam çok mu iyi bir tip, yanindakine değer verseydi size mesajlar atmazdi??? O kizin yerinde olup sevgilinizin eskilere gorusme mesajlari atmasini mi isterdiniz gercekten?

Ya çok sekersiniz. 🙃
Siz doğru insanla karşılaşmamış siniz tüm mesele bu
Gerçekten karşılaşmadım en azından anladım ki taktik sadece uzatıyor saçmalığı. 4 yıl birine takmıştım 20 Lerin başında böyle yalvarttım ama kaç kere neler neler..olmadı olmadı..yalvarırım ama çıkmam diyor hala adam😂 net bilgi baştan ilişki istemiyorum cümlesini duyunca kaçmak lazım olmuyor o iş😬 taktiği bırakma hikayem de budur😂

Sizin nasıl biri olduğunuzu, değerinizi bir adamin davranişlari belirlemez.
Ayrica o kadinla uzun iliskisinin olmasi sizden degerli yapmiyor onu, onunla birlikteyken bile devamli size gorusmek icin mesaj atan adam çok mu iyi bir tip, yanindakine değer verseydi size mesajlar atmazdi??? O kizin yerinde olup sevgilinizin eskilere gorusme mesajlari atmasini mi isterdiniz gercekten?
Çok teşekkür ederim anlamışsınız ne hissettiğimi kadın hakkında asla kötü düşünmedim zaten o konuda yanlış anlaşılırım diye çekinmiştim. Bana sadece değersiz hissettirdi tanımadığım etmediğim kadının karşısında. Ama dediğim gibi başka insanlardan duymaya ihtiyacım vardı bugün bunları

Ben sizin gibi kızları cidden anlamıyorum. İnsan bir yıl önce üstelik onun ilgisizliği ve önemsemesi nedeni ile ayrıldığı eski sevgilisi ile neden iletişimde kalır, üstelik sevgilisi olduğunu bile bile bunu neden devam ettirir, adama buluşma planı yapacak, bunu teklif edecek yüzü neden verir. Tamam adam karaktersiz çakalda, sizde sütten çıkma ak kaşık değilsiniz. Adama bu yüzsüzlük cesaretinide siz vermişsiniz. Siz size yapılan hatalara rağmen, üstelik hayatında başkası varken elinde telefon arayıp mesaj atmasını beklerseniz o mesaj ve aramalara karşılık verirseniz; o karaktersiz size daha neler neler yapar. Size diğer kadını falan düşünün demeyeceğim zira bana göre sizin düştüğünüz durum daha kötü. Siz kendi yanlış davranışlarınızla karşınızdaki adama; sen beni hiçe saysan, ayrılsan hatta hayatına başkasını alsanda bir telefonuna bakar yanına gelirim imajını siz vermişsiniz. Zira telefon ve sosyal medyanın gayet uzun zamandır engelleme özellikleri vae. Kendinize saygınız için kullanın isterseniz

Bu adam skor peşinde. Ciddi ilişkilere gelemez. Sizin ciddi beklentiniz varmış yani birbirinize uygun değilmişsiniz. Özgüveninizi rahat bırakın onu suçlamayın 😊 Sorunun sizinle bir alakası yok bu adamla iletişimde olmaya gerek de yok.

Evlenmek icin avrupali bir erkek ariyorsaniz o is biraz yas. Yani evlenecekseniz de yasli veya cirkin avrupali erkekle olur. Yakisikli olanlar cok nadir evleniyor. Aldatmak da onlara gore daha normal. Neden iliskilerim ciddilesmiyor demissiniz o yuzden yazdim.

Back
X