• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

özgüvenimi yıkan eski sevgili

O adamı geç sen şimdi senin değerini kim belirler? Tabiki sen. Sen kendini o adamın davranışlarına layık görmemelisin ne uğraşacaksın dengesiz adamla net olsun kimi seviyorsa onun yanında kalsın. Bumerang gibi gidip geliyor ortada. Her yerden engelle ulaşamasın sana.

İşte yorumunu beklediğim üyelerden biri daha. Çok teşekkür ederim size her zamanki gibi hakılısınız 🙏
Gözünü seveyim şöyle vasat altı tiplere kendini seçtirme, o şerefe nail etme. Ederinden fazla değer verince minnet etmiyorlar, herşeyi hakları görüyorlar, arsızlık çöküyor üstlerine.

O adamı geç sen şimdi senin değerini kim belirler? Tabiki sen. Sen kendini o adamın davranışlarına layık görmemelisin ne uğraşacaksın dengesiz adamla net olsun kimi seviyorsa onun yanında kalsın. Bumerang gibi gidip geliyor ortada. Her yerden engelle ulaşamasın sana.
Engelledim dün 🤗

Gözünü seveyim şöyle vasat altı tiplere kendini seçtirme, o şerefe nail etme. Ederinden fazla değer verince minnet etmiyorlar, herşeyi hakları görüyorlar, arsızlık çöküyor üstlerine.
Çok teşekkür ederim size🤗 gerçekten benle Yanyana gelebileceğini mi düşündün iyi hoşgeldin Ankara’ya ama sokakta karşılaşırsak yolunu değiştirmen en iyisi dedim engelledim

Çok haklısınız çok. Şöyle, durumun içinde olunca garip bi salaklığa giriliyor yani bende öyle oldu. Her cümlesine bahanesine inanıyorsunuz hele uzak mesafeyse daha kolay oluyor. Benim uyanışım da zaten 1 yıl sonra oldu parçaları birleştirmek falan. Biryanda da inandığınız bahaneler oluyor uzun süredir. O inanma hissini hatırlıyorsunuz. Zaten ben ilişki istemiyorum defol git demiyor ki hiçbiri. Mantıklı sebeplere oturtmaya çalışıyor. Sizin de duygunuz varsa bitti yiyorsunuz anında. O bir yılda da yaptığı bu oldu
Yine de bu gerekçe değil benim için. Sizi oyaliyor. Vaktinizi çalıyor. Dışarıda kıymet veren adamlar da var. Sadece henüz karşınıza çıkmadı. Bu salataliklarla zaman harcamayin allaskina:63:

95 liyseniz benden 4 yaş küçüksünüz demektir. Bir an önce hafızayı değil de tarzımızı resetlememiz lazım yoksa bu böyle gider, türk gider Avrupalı gelir isimler değişir ama olay değişmez. 4 yıl sora hala bu saçmalıklardan bahsederken buluverirsiniz kendinizi aman diyeyim
Evet 95'liyim. Hala unutamadım. Bir de sürekli Instdan fotoğraf paylaşıyor arkadaşı (kız) buna yorum yapmış çok tatlısın diye bir sinir oldum. Eskiden bu kadar fotoğraf paylaşmazdı şimdi ise baya bir açıldı takip ettikleri de maşallah gün gün artıyor. Takipten çıkamıyorum elim gitmiyor bir türlü. Beni engelle demiştim sonra engelimi kaldırdı. Belki görüşmezsek unuturum demiştim.

Evet kızlar güncellemek istedim ben de bazen konular ne oldu merak ediyorum devamını. Bana çok destek oldunuz merakta bırakmak istemiyorum bana cevap veren canlarımı. Kabul etmedim görüşmeyi sus engellerim haa falan dedim. Kızlar biz engellendik aniden hahahaha😂 sizlere çok teşekkür ediyorum milletin ilişkisini bozan ben olmadım yorumlarınız sayesinde. Sizi çok seviyorum ve çoook teşekkür ediyorum bundan da alnımızın akıyla çıkarttınız beni😘☺️

Son düzenleme:
Gerçekten karşılaşmadım en azından anladım ki taktik sadece uzatıyor saçmalığı. 4 yıl birine takmıştım 20 Lerin başında böyle yalvarttım ama kaç kere neler neler..olmadı olmadı..yalvarırım ama çıkmam diyor hala adam😂 net bilgi baştan ilişki istemiyorum cümlesini duyunca kaçmak lazım olmuyor o iş😬 taktiği bırakma hikayem de budur😂
taktikler sadece ıssız adam sendromluların dikkatini ceker ve o da asla sonsuza kadar surmez. o yuzden taktikleri bırakarak iyi yapmıssınız. adam zaten uzak durmanız gereken bir tip. kendinizi degersiz gormeyin. bir de ileride saglam ilişki kurmak işin öz saygınızı inşaa etmeye baslamalısınız gibi duruyor.

Back
X