• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

özgüvenimi yıkan eski sevgili

Evlenmek icin avrupali bir erkek ariyorsaniz o is biraz yas. Yani evlenecekseniz de yasli veya cirkin avrupali erkekle olur. Yakisikli olanlar cok nadir evleniyor. Aldatmak da onlara gore daha normal. Neden iliskilerim ciddilesmiyor demissiniz o yuzden yazdim.
Türklerle de aynısı oluyor ki bana. Bi kısmetsizlik var ama🤔 ama tabi bu kadar rahat aldatanını da görmemiştim açıkçası..

Bu adam skor peşinde. Ciddi ilişkilere gelemez. Sizin ciddi beklentiniz varmış yani birbirinize uygun değilmişsiniz. Özgüveninizi rahat bırakın onu suçlamayın 😊 Sorunun sizinle bir alakası yok bu adamla iletişimde olmaya gerek de yok.
Çok teşekkür ederim dün buradan da yardım alıp bir karar aldım zaten engelledim bugün daha iyi hissediyorum🤗

Ama sinir oldum yani kızdan bi reaksiyon yok, bu benle oynadı ne bu açık ilişki falan mı yani bu mudur? Ay sinirlerim bozuldu bian bananeyse kızlar pardon😂 teşekkür ederim hepinize bitanesiniz 🥰 kadın dayanışması beni biraz duygulandırıyor😂

Anlamadığım şey şu. Ben ciddi ilişki istemiyorum deyip sizi kestirip atmış bir adamla neden bir senedir hala yazisiyorsunuz? Size kıymet vermeyen birine kendini gumus tepside sunmak neden? Valla ben olacağım, sumugumu atmam o saatten sonra böyle birine.

Anlamadığım şey şu. Ben ciddi ilişki istemiyorum deyip sizi kestirip atmış bir adamla neden bir senedir hala yazisiyorsunuz? Size kıymet vermeyen birine kendini gumus tepside sunmak neden? Valla ben olacağım, sumugumu atmam o saatten sonra böyle birine.
Çok haklısınız çok. Şöyle, durumun içinde olunca garip bi salaklığa giriliyor yani bende öyle oldu. Her cümlesine bahanesine inanıyorsunuz hele uzak mesafeyse daha kolay oluyor. Benim uyanışım da zaten 1 yıl sonra oldu parçaları birleştirmek falan. Biryanda da inandığınız bahaneler oluyor uzun süredir. O inanma hissini hatırlıyorsunuz. Zaten ben ilişki istemiyorum defol git demiyor ki hiçbiri. Mantıklı sebeplere oturtmaya çalışıyor. Sizin de duygunuz varsa bitti yiyorsunuz anında. O bir yılda da yaptığı bu oldu

Son düzenleme:
Ay hayattan soğudum vurma yüzüme skorunu da düşünmek istemiyorum😂😂
Benim de böyle bir durumum vardı ama ben açılıp da reddedildim ama hala unutamıyorum çevresinde de bir sürü kız var. Keşke bir sistem olsaydı da hafızamız resetlenseydi. 😔😏

95 liyseniz benden 4 yaş küçüksünüz demektir. Bir an önce hafızayı değil de tarzımızı resetlememiz lazım yoksa bu böyle gider, türk gider Avrupalı gelir isimler değişir ama olay değişmez. 4 yıl sora hala bu saçmalıklardan bahsederken buluverirsiniz kendinizi aman diyeyim

Herif pisligin biri, kizla beraberken seninle gorusmek icin israr ediyor, o kiz secilen veya şanslı kişi mi sence şu an? Sana hâlâ ulasabilmesi bi sorun bence, neden iletisime devam ediyorsun ki?

Eski değil boşuna.. Şimdiye kadar bir şey olsaydı olurdu. 3 senedir ara ara yoklayan eski insan, dün gece benden para istedi. Öyle yüz vermişte değilim. Bir daha asla arayıp yazmamasını söyledim. Üstümden yük kalktı. Gözümden perde kalktı…

Herif pisligin biri, kizla beraberken seninle gorusmek icin israr ediyor, o kiz secilen veya şanslı kişi mi sence şu an? Sana hâlâ ulasabilmesi bi sorun bence, neden iletisime devam ediyorsun ki?
Aynen aynen benim karın ağrımı anlamışsınız. Ulaşamıyor şuan dün burayla konuşunca engelledim. Beni kendimi sorgulattı işte ne bileyim

Eski değil boşuna.. Şimdiye kadar bir şey olsaydı olurdu. 3 senedir ara ara yoklayan eski insan, dün gece benden para istedi. Öyle yüz vermişte değilim. Bir daha asla arayıp yazmamasını söyledim. Üstümden yük kalktı. Gözümden perde kalktı…
Yüz vermeye gerek yok zaten onlar için ister tabii. o kısmını aştım zaten de o diğer kız olayı bir sinir etti beni

Aynen aynen benim karın ağrımı anlamışsınız. Ulaşamıyor şuan dün burayla konuşunca engelledim. Beni kendimi sorgulattı işte ne bileyim
Sürekli aldatılan ama gidemeyen o kızın yerinde olmak mı istediniz cidden? Düşünsene, evleniyorlar adam sana mesaj atıyor gerdeğe girmeden önce. Kadın hamile kalıyor adam seni yatağa atmaya çalışıyor. Doğuma gidiyor kadın, kocasının gözü çıkacak onu bunu kesmekten. Seçilmiş olmak çok mu matah bişey şimdi?

Sürekli aldatılan ama gidemeyen o kızın yerinde olmak mı istediniz cidden? Düşünsene, evleniyorlar adam sana mesaj atıyor gerdeğe girmeden önce. Kadın hamile kalıyor adam seni yatağa atmaya çalışıyor. Doğuma gidiyor kadın, kocasının gözü çıkacak onu bunu kesmekten. Seçilmiş olmak çok mu matah bişey şimdi?
İşte yorumunu beklediğim üyelerden biri daha. Çok teşekkür ederim size her zamanki gibi hakılısınız 🙏

Back
X