- 15 Kasım 2019
- 70
- 171
- 8
- 40
- Konu Sahibi yemyesilyesim
20li yaşlarım özgüven açısından çok kötü olmuştu. Bir çok erkek tarafından reddedilmiştim ve daha güzel kızlara tercih edilmiştim. Yani bu olay 2-3 yıl ara ile 2-3 kere gerçekleşmişti. Kendimi inanılmaz çirkin hissediyorum. Bazen kendime “böcek gibiyim” diyordum. Ne kadar korkunç değil mi? Ve gerçekten sevilmiyordum. Kız arkadaşlarımla da aram iyi değildi. Sonra ortamımı değiştirdim, bir sürü kişisel gelişim kitabı okudum. Psikolojik destek aldım. Şu an kendimi gerçekten çok güzel buluyorum. Aslında hala kusurlarımı görüyorum fakat onları seviyorum artık. Kusurlarımı çok seviyorum. Ve insanlarla daha rahat iletişim kuruyorum. Arkadaşlarımla daha güzel vakit geçiriyorum ve sevildiğimi hissediyorum. Hala bir erkek arkadaşım yok ama bunun suçlusu artık ben değilim. Belki şansızlık, belki kader. Artık kendimi suçlamıyorum. Aklımı kurcalayan tek şey neden o 20li yaşlarımı yaşadım? Neden erkekler tarafından beğenilmedim, neden kız arkadaşlarım tarafından dışlandım? Bunu bilmiyorum ve merak ediyorum. Sizlere içimi dökmek istedim. Çok teşekkürler.