• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özgüveninizi Nasıl Ayakta Tutuyorsunuz?

bölüm ne ben kamu yönetimi bitirdim kpss ye hazırlanıyor musun?

Ben de bir şeye benzemeyip kendini beğenenlerin özgüvenine katıla katıla gülüyorum.

Ben de bir şeye benzemeyip kendini beğenenlerin özgüvenine katıla katıla gülüyorum.
Ben de sinir oluyorum liirik güzel benim bir eltim var güzel bir kadında değil ama bir kendine güveni var öyle güzel de giyinmez ama anlamadım gitti benim biraz kilolarım var vücuduma bir bakışını yakaladım sanki dünya kadarım da bir yere giremiyorum halbuki güzel bir kadınım ama beni yıpratmaya çalışıyorlar hele atanamamış olmamla içten içe mutlu oluyorlar

Ben atandığımda bayağı bir kendime güvenim gelecektir çok sıkı çalışıp atanmam lazım:(

valla benim zaten çok özgüvenim yok. özgüvenimi tamamen yitirdiğim zamanlar regl olduğum zamanlar, kaşlarımın uzadığı zamanlar vs.. genelde kuaför iyi geliyor :D

bunlar özgüne eksikliğinden kaynaklanmıyor. özgüveni kendi içinde hissedeceksin. mesela, çok dağınık bir şekilde toplumun içinde rahat ediyorsan, görüntünün diger insanlar için bir önemi olup olmadığı seni ilgilendirmiyorsa vs. senin özgüvenin tamdır. mesela, para biriktirip iki, üç tane Burma bilezik yapmıştım. yatırım amaçlı. bir gün işe giderken takmak istedim. aldığım yorum; güne giden kadınlar gibi olmuşsun. ben cevap vermedim. ama yine taktım. çünkü altın takmayı seviyorum. insanların içine karareli pijamam ile katılıyorum. onlar full makyaj, o biçim kıyafat... ben pajama :) çok eleştiri alırım hem de çok kırıcı. cevap vermem. çünkü benim ne giydiğim onları ilgilendiriyor beni değil. yani ben giydiğim şeyden mutluyum. onlar değil. onlar konuşur ben giyerim. onlar hep dedikodu yapar ben işime bakarım. toplumun önyargılarından sıyrıldığın gün özgüvenlisin. şimanmış, pişmanmış... boşver. sen mutlu ol. eğer kilo vermek istersen bu senin isteğin olsun sadece senin :))

Çok teşekkür ederim çok haklısın evet sadece kendi mutluluğumu dşünüp elalemi umursamadığım an hem üzülmeyeceğim hem de daha fazla güvenli olacağım ama bakışlar atanamamam kilolarımla dalga geçer gibi dudak büzmeler falan anlayamıyorum yani kendiler ne de ben neyim diye üniversitede çok daha bakımlı ve kendine güvenen biriydim herkes kendinden emin derdi bana ama şimdi insanlar akıl vermelerden başka bir şey yapmıyor sanki ihtiyacım var kilolu kişi bile bana diyet öğretiyor kalbini kırmamak için susuyorum yoksa çok kırıcı olacağım ama bilemiyorum samimiyetimi suistimal ediyorlar sadece

Kendimi iyi hissedecek şeyler yaparak... Mesela kitap okumak kuaföre gitmek süslenmek hobiler edinmek yeni şeyler öğrenmek gibi :KK68:

Back
X