Özgüvenli kadınlara nasıl özeniyorum.. :/

Özgüven dediğin kendi kafanda olan bişey, bence rahatsız olduğun şeyleri aynı buraya yazdığın gibi bi kağıda yaz ve onları düzeltmeye çalış. Mesela kilon mu var spor yap sağlıklı beslen ya da dişlerin mi bozuk para biriktir tel taktır, burnun için de mesela kontür yaparak daha düzgün görünmesini sağlarsın ki bunları yaptıkça özgüvenin de yükselir. Ayrıca unutma kimse kusursuz değildir. (İnanmıyosan ünlülerin eski hallerine falan bak )

Bende böyleyim bebişim üniverte ortamı yaramadı. İş hayatına başlıycam çoook uzak kötü bi yere atandım inan ilk düşündüğüm daha az insanla muhattap olucam diye sevinmekti napim böyleyim kabul ettim kndimi mesela. O da bi adım bnce

Çok tatlı anlatmışsınız :)
İnsanın iç yapısıyla alakalı sanırım kendini beğenmemesi.
Bende pek beğenmemde
Valla kusur bulmak için baksam
Oooo binlerce bulurum ki
Vücudumda kocaman 2 tane ameliyat izi var
Seviyorum kendimı ne yapayım
Kendime yaptığım bir kaç övgü daha var
Ama onları söyleyemem
Biraz dene bir müddet sonra sürekli övgü ile geziyorsun

Yeni üniversiteye başlıyorsun açılırsın bence yeterki doğal ol
Bak benim gibi yaşlı ve şişman bir kadin bile öz güvenli hemde olmaması gerektiği kadar sen bu körpecik halinle neden özgüvensizsin

Birebir aynı sorunları yaşıyorum. Biraz atlattım sadece şunu tavsiye olarak verebilirim insanlar hep takacak bir şey buluyor. Uzun olsan deve derler kısaya cüce. Ya saçına ya başına illa ki bulurlar. Adriana lima ysan duymazsın bu sözleri ama malum işte çok azımız o kadar iyi görünüyor. Lütfen görüntünü takma ama çok bakımlı ol

Bu problem aile kaynaklı oluyor genelde babanızın yaklaşımı çok yanlış.Kendince durum tespiti yapıyor ve siz buna inanıyorsunuz zamanla.Kızım şöyle yapsan daha mı iyi olur gibi bir çözüm önerisi getirmiyor.Aslında mevzu güzellik çirkinlikten geçmiyor.Güzel olsanız ancak anlamsız konuşssanız insanlar sizi bir raddeye kadar çeker sadece.Önemli olan konuşma tarzınız fikirleriniz üslubunuz.Üniversitede yeni bir sayfa açın.Kendinizi eleştirmeyi bırakın.Kendinizin normal bir insan olduğunu kabullenin.İletişim gelir sonra

Cok tesekkur ederim. Psikolog gibi konustunuz :)

Güzel değilimdir öyle aman aman ama bu problem olmadı hiç. Hiç kendimi çekmem ortamdan konuşurum fikir veririm. Boş konuşmam gündem takip ederim kitap okurum. İnsanlara kendimi çok iyi dinletirim. Konusmaya başlayınca insanlar susup beni dinler. Ama böyle olmama tipimin bi katkısı da olması negatifliğe de. Ama kitap okumamın çok araştırmamın çok etkisi oldu. 15 yıl önceki ilkokul arkadaşlarım bile hala hayatımda.
Hatta geçenlerde eşimin arkadaşları ve eşleriyle mangala gittik. Neyse sohbet muhabbet bi süre sonra hiç farketmedim ben ama herkes beni dinliyormuş ben konuşuyormuşum herkes bana soru sorup bana espri yapıyormuş. Eşim mesaj attı masada :) " çok dikkat çekiyorsun biraz sus herkes seninle konuşuyor hem seni kıskanıyorum hem böyle dinlenmediğim için kıskanıyorım" diye :))) işin özü okuyacaksın,izleyeceksin,dinleyeceksin,araştıracaksın,düşünmeden konuşmayacaksın,kimsenin arkasından konusmayacaksın bunları yap olmazsa gel beni bul

Hahaha ben de esinizin yerinde olsam kiskanirdim boyle hatunu
Umarim ben de bir gun boyle olurum..

Özgüvenli olmanız için kendinizi sevmekle başlayın işe, kimse 4/4'lük değildir, bir buçuk metre boyum var, belki daha kısadır veya uzundur ölçme gereği duymadım yıllardır, esmer ve kalın kaşlıyım, üst ön 2 dişim büyük olduğundan ne Zaman poz versem öne doğru atlarlar belki başka uzuvlarımda tuhaftır ama kendimi çok seviyorum, şirinim, neşeliyim, konuşkanım, mantıklıyım, merhametliyim, sevgi doluyum.
Yolda ciddi yürüdüğümden birde o kadar konuşkan olmama rağmen görüntümdeki resmiyetten bana da burnu havada ketum derler ama tanıyana kadar.

Bence siz boyunuzu, postunuzu olduğu gibi sevin ve yavaş yavaş arkadaş edinmeye çekingenliğinizi yenmeye çalışın, dış görünüşünüzü değil yüreğinizi gösterin insanlara

yaşlı? 35... yaşlııııı? aşkolsun yaaaaa, o zaman ben ölü müyüm acaba?

Ve çımbızlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…