- 15 Ağustos 2014
- 260
- 128
- 53
- 35
- Konu Sahibi Papatya129
-
Valla kusur bulmak için baksamÇok tatlı anlatmışsınız :)
İnsanın iç yapısıyla alakalı sanırım kendini beğenmemesi.
Bende pek beğenmemde
18Yaş kaç?
Ne guzel ya :/Bende birilerinden çekinmek istiyorum yaa
Birebir aynı sorunları yaşıyorum. Biraz atlattım sadece şunu tavsiye olarak verebilirim insanlar hep takacak bir şey buluyor. Uzun olsan deve derler kısaya cüce. Ya saçına ya başına illa ki bulurlar. Adriana lima ysan duymazsın bu sözleri ama malum işte çok azımız o kadar iyi görünüyor. Lütfen görüntünü takma ama çok bakımlı olBen kendime hiç güvenmiyorum. Kendimi hep çirkin buluyorum. Dişlerime,yüzümdeki tüylere,boyumun kısalığına, burnuma ve sayamayacağım bir çok şeye takmış durumdayım. Evde zaten adım asosyale cikmis durumda. Babam surekli "ikili iliskilerin zayif" diyip durur.
İnsanlarla iletisim kuramiyorum. Soylediklerim havada kalir korkusuyla hicbir ortamda konusmaya dalamiyorum.Cevrem tarafindan hep "ne ketum kiz, ne soguk" tepkileri alirim.
Yeni universiteye gecicem, sirf bu huyumu kirabilmek icin sehirdisi yazdim. Simdi de geceleri uyuyamiyorum. İnsanlarla nasil konusucam? Nasil arkadas olucam? Beni begenecekler mi? Kusurlarimi elestiren olur mu vs vs.
Sorunluyum ben ya.
Ozguvenli ablalarim bana biraz tavsiye verin :/
Cok tatlisiniz ya :))Yeni üniversiteye başlıyorsun açılırsın bence yeterki doğal ol
Bak benim gibi yaşlı ve şişman bir kadin bile öz güvenli hemde olmaması gerektiği kadarsen bu körpecik halinle neden özgüvensizsin
Bu problem aile kaynaklı oluyor genelde babanızın yaklaşımı çok yanlış.Kendince durum tespiti yapıyor ve siz buna inanıyorsunuz zamanla.Kızım şöyle yapsan daha mı iyi olur gibi bir çözüm önerisi getirmiyor.Aslında mevzu güzellik çirkinlikten geçmiyor.Güzel olsanız ancak anlamsız konuşssanız insanlar sizi bir raddeye kadar çeker sadece.Önemli olan konuşma tarzınız fikirleriniz üslubunuz.Üniversitede yeni bir sayfa açın.Kendinizi eleştirmeyi bırakın.Kendinizin normal bir insan olduğunu kabullenin.İletişim gelir sonra
Estağfurullah :)Cok tesekkur ederim. Psikolog gibi konustunuz :)
Güzel değilimdir öyle aman aman ama bu problem olmadı hiç. Hiç kendimi çekmem ortamdan konuşurum fikir veririm. Boş konuşmam gündem takip ederim kitap okurum. İnsanlara kendimi çok iyi dinletirim. Konusmaya başlayınca insanlar susup beni dinler. Ama böyle olmama tipimin bi katkısı da olması negatifliğe de. Ama kitap okumamın çok araştırmamın çok etkisi oldu. 15 yıl önceki ilkokul arkadaşlarım bile hala hayatımda.
Hatta geçenlerde eşimin arkadaşları ve eşleriyle mangala gittik. Neyse sohbet muhabbet bi süre sonra hiç farketmedim ben ama herkes beni dinliyormuş ben konuşuyormuşum herkes bana soru sorup bana espri yapıyormuş. Eşim mesaj attı masada :) " çok dikkat çekiyorsun biraz sus herkes seninle konuşuyor hem seni kıskanıyorum hem böyle dinlenmediğim için kıskanıyorım" diye :))) işin özü okuyacaksın,izleyeceksin,dinleyeceksin,araştıracaksın,düşünmeden konuşmayacaksın,kimsenin arkasından konusmayacaksın bunları yap olmazsa gel beni bul
Özgüvenli olmanız için kendinizi sevmekle başlayın işe, kimse 4/4'lük değildir, bir buçuk metre boyum var, belki daha kısadır veya uzundur ölçme gereği duymadım yıllardır, esmer ve kalın kaşlıyım, üst ön 2 dişim büyük olduğundan ne Zaman poz versem öne doğru atlarlarBen kendime hiç güvenmiyorum. Kendimi hep çirkin buluyorum. Dişlerime,yüzümdeki tüylere,boyumun kısalığına, burnuma ve sayamayacağım bir çok şeye takmış durumdayım. Evde zaten adım asosyale cikmis durumda. Babam surekli "ikili iliskilerin zayif" diyip durur.
İnsanlarla iletisim kuramiyorum. Soylediklerim havada kalir korkusuyla hicbir ortamda konusmaya dalamiyorum.Cevrem tarafindan hep "ne ketum kiz, ne soguk" tepkileri alirim.
Yeni universiteye gecicem, sirf bu huyumu kirabilmek icin sehirdisi yazdim. Simdi de geceleri uyuyamiyorum. İnsanlarla nasil konusucam? Nasil arkadas olucam? Beni begenecekler mi? Kusurlarimi elestiren olur mu vs vs.
Sorunluyum ben ya.
Ozguvenli ablalarim bana biraz tavsiye verin :/
Yeni üniversiteye başlıyorsun açılırsın bence yeterki doğal ol
Bak benim gibi yaşlı ve şişman bir kadin bile öz güvenli hemde olmaması gerektiği kadarsen bu körpecik halinle neden özgüvensizsin
Ve çımbızlıyımÖzgüvenli olmanız için kendinizi sevmekle başlayın işe, kimse 4/4'lük değildir, bir buçuk metre boyum var, belki daha kısadır veya uzundur ölçme gereği duymadım yıllardır, esmer ve kalın kaşlıyım, üst ön 2 dişim büyük olduğundan ne Zaman poz versem öne doğru atlarlarbelki başka uzuvlarımda tuhaftır ama kendimi çok seviyorum, şirinim, neşeliyim, konuşkanım, mantıklıyım, merhametliyim, sevgi doluyum.
Yolda ciddi yürüdüğümden birde o kadar konuşkan olmama rağmen görüntümdeki resmiyetten bana da burnu havada ketum derler ama tanıyana kadar.
Bence siz boyunuzu, postunuzu olduğu gibi sevin ve yavaş yavaş arkadaş edinmeye çekingenliğinizi yenmeye çalışın, dış görünüşünüzü değil yüreğinizi gösterin insanlara
Nebileyim benyaşlı? 35... yaşlııııı? aşkolsun yaaaaa, o zaman ben ölü müyüm acaba?
Nebileyim benyaşını gizlemişsin ne kadan yaşlıysan artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?