Özgüvenli kadınlara nasıl özeniyorum.. :/

Benim de dişlerim bozuk boyum kısa burnum kemerli.
Kendimi Cidden çok seviyorum yazması Bi garip ama çok sevimliyim kendi gözümde
Herkesçe kabul gören güzellik kavramını baz alarak yüzünüzdeki vücudunuzdaki her bir özelliği böyle karşılaştırırsanız bir yere varamazsınız.
Güzel kadın şu boyda olmalı burnu şöyle kaşı böyle olmalı...manken olmayacağım için kendimi belli yargılara hapsetmeme gerek yok. Hoşunuz gidebilecek değişiklikler yapın elbette ama sizi aşacak şeyler var onlara takılmayın, boyunuz kısaysa kısadır örneğin, kısa olmak çirkin olmak demek değildir kısa olmak sadece uzun olmamak demektir
Eminim çok da hoşsunuzdur

Usenmeden sabirla oyle guzel anlatmissiniz ki gozlerim doldu okurken.
Cok tesekkur ederim size ve o temiz kalbinize...
Dediklerinizi bir bir uygulamaya calisacagim. :)
Çok teşekkür ederim güzel sözlerinle beni onure ettin.Benim de Üniversiteye giden bir kızım var onunda kompleksleri vardı düşün ki boyu 1.75 kızımın da göğüs kaderi bana çekmiş maalesef o da tahta göğüslü ve burnu kemerli ancak kızımla oturup konuştum kendini olduğu gibi kabul etmeyi öğrendi.
Şimdi sadece okuluna ve mesleğine odaklanıyor. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın.
Sana bir anne abla teyze tavsiyesi yüzü güzel bir erkekle tanışırsan önce yüreğine bak.Yakışıklı erkekler kızları harcamayı kullanmayı sever üniversite ortamında böyle tiplerden uzak dur çünkü önce egonu okşarlar sana türlü türlü vaadde bulunup seni bozuk para gibi acımadan harcarlar.
Erkeğin güzeli olmaz yüreklisi karakterlisi ve merhametlisi olur.
Aile ilişkileri olmayan anne babaya saygısı olmayan kimseyle arkadaşlık etme.
Arkadaşım olsun diye de herkesle arkadaş olma seçici davran gözün açık olsun.
Derslerin de ve okul hayatında başarılar dilerim.Allah zihin açıklığı versin inşaAllah.Allaha emanet ol

Allah'ım bu nasıl sempatik bir yazı. Solunuza geçip burnunuza bakıp böyle de güzelsiniz demek isterdim. Ne güzel insanmışsınız. 10 doğrunun yanında 1 yanlışın kusuru olmaz.

Aman Adriana Lima da bizim o veet reklamlarında gördüğümüz Lima değil Manken olmasına rağmen kol kılları var ve dişleri yamuk. Temiz olduktan sonra o da sorun değil. Yani konu sahibicim, gördüğümüz o taş hatunların bile kusuru var ve manken değiliz, görsel bir iş yapmıyoruz taş olmak zorunda değiliz ama bakımlı olmak zorundayız.

Olduğun yerde üstüne asosyal etiketi yapışmış ama yeni bir ile gideceksin, bu senin için fırsat. Sıfırdan başla, kimse senin etiketini bilmeyecek. Özgüvenini orada kazanıp eve döndüğünde herkesi utandırmak senin elinde.

Saçların temiz olsun, bir düzleştirici al gerekirse dalgalı da yaparsın.
Beslenme alışkanlığını değiştir, bol bol yürü. Kilo verdikçe özgüvenin artacak.
Şimdi yeni insanlarla tanışacaksın NASIL BAŞLARSA ÖYLE GİDER. O yüzden sakın çekinme, soğukkanlı davranma. İlk günler tanışmak için sık sık etkinlik düzenleyin, kahve için. Bol kitap oku, film izle, donanımlı ol, paylaşacak fikirlerin olsun.
Dik yürü, kambur durma.
İnsanlardan bakışlarını kaçırma, göz göze mi geldim tebessüm et
İmkanın varsa yüzündeki kıllar için epilasyona git
Çok kıyafetinin olması veya marka olması önemli değil. Bakınca gerçekten basit duran 50 kıyafetin olacağına 5 tane kaliteli kıyafetin olsun. Genelde desensiz ve tek renkli şeyler tercih et ki, kombinasyonun fazla olsun. Hep aynı şeyleri giyiyor izlenimi uyandırmasın. Bir kot, üstüne tek renk bluz/kazak ve boynuna bi şal taktın mı tamamdır. Blazer ceket alabilirsin. Yine bluzun üstüne attın mı al sana farklı bir görüntü.
Siyah, bordo, vizon ayakkabı-çanta, saatin, sade top küpelerin olsun. Abartıdan uzak sade ama şık olabilirsin.
Farmış, fondotenmiş falan onlardan uzak dur. Eyeliner, rimel ve ruj. Bu üçü yüzünü canlı göstermeye yetecektir, gençsin cildin nefes alsın.
Bir defterin olsun, o hafta ne yapmak istiyorsan yaz yaptıkça tik at. bir iki üç derken o tikler seni motive edecek ve diğer hedeflerin için daha azimli olacaksın. Sadece haftalık değil 5 sene sonra kendini nerede görmek istiyorsun, onları da yaz.

Son düzenleme:
Kendine guven, kendini sev, kendine saygi duy herseyden once. Kendini sevmeyen, saymayan insani kimse sevmez, saymaz.
Kendine cirkin demekten vazgec. Cok guzelsin.
Nice insanlar var gozu gormuyor, kulagi duymuyor, yuruyemiyor neler neler dunyada var önce sükret canim. Sagliklisin guzelsin cirkinim diye isyan etme.
Kimse 4/4luk degil hepimizin kusurlari var kimse mukemmel degil.
Ama elimizdeki kullaniyoruz hepimiz.. Yuzundeki tuyleri aldir, stilini degistir mesela kusur gordugun seylerini örtmeye calis.
Önce sen kendini begen ki, karsindaki insanlarin seni begenmesini bekle..

Kendini sev, önemli olan içgüzelliktir falanları geçelim. Bir mağazadan girdiğinizde bile ortalama üstü bir şıklığınız yoksa farklı bir kıymet görüyorsunuz güzel olduğunuzda. Özgüven, özellikle bunu takıntı haline getiren kişiler için kendini beğenmekten geçiyor. Dişleriniz için bugün hemen bir diş polikliniğine git. Muayene ücretsiz. Ne yapılması gerektiğini öğren. Öğrenciymişsin devletten bir öğrenim kreisi alırsan her ay üç beş ayırırsın kenara. Dişlerini yaptırabilirsin. Tüylerin için her ay yirmi lira verip ağda yaptır ağdadan hemen sonra limonla tuzu karıştırıp sür yüzüne o seni bir ay idare eder. Benim de boynum kısa. O yüzden erkek yaka kıyafetim hiç yoktur. 'Sıfır' boynu açık kıyafetler giy, kısalığı örtersin. Burnunu iş hayatına atılınca yaptırırsın. Sorun mu bunlar ayol. Çok şükür sağlığın yerinde, ötesi karada derede, hallolur. İnan bana. Bak işimiz gücümüz var altıda dikildik ayağa, bugünlerin kıymerini bil, uyu kuzum uyu.

Buyur canım yaşlımı didin

Mune koşşşşşşş bak bibi ne dedi bize at mapısa hemennnnn çıkarma kalsın orada
Yaaa müdürüm gencecik bikere sensin yaşlı seni atsın mapısa sizin gibi yaşlılarla muhatab olmiyirim hanımefendi yaşlılık bulaşmasın
günaydın hanımım

çok güzel bir kadın sayılmam ama özgüvenim yerinde oldu nedense,
hatta bazı erkekler bu güven patlamamdan dolayı yanımdan kaçmıştır. :)))

Bu yüzden öz güvenli olmak iyi mi, kötü mü, bilemedim.

Yaaa müdürüm gencecik bikere sensin yaşlı seni atsın mapısa sizin gibi yaşlılarla muhatab olmiyirim hanımefendi yaşlılık bulaşmasın
günaydın hanımım

Eli cımbızlı müdür Mune çıtır zaten bak bana kaynanayım bide hemde sarışınım
Sen gel yamacıma bakayım
Günaydınlar bibim

aynı beni anlatmışsın

üniversiteden korkma ilk yıl bu özelliğinden ötürü aşırı bir eziklik yaşıyorsun
sonra kabak çekirdeği gibi açılıyorsun
ve bu çok iyi birşey hiç dert etme
hayır demesini bilemeyen biri olarak söylüyorum üniversite çok şey katıyor (çok şeyde götürüyor)
ama tartışmasız en azından bana göre şehir dışında okumak çok iyi özellikle sen ben gibiler için
adres sormaya bile çekinir kaybolduğum yolda kendim yol bulmaya çalışırdım o dereceydim düşün yani
ama şimdi hakkımı aramak için hemen söylenmeye başlıyorum ki eskiden ezilir ezildiğim ile kalırdım üzülürdüm ama birşey yapamazdım
şimdi çok şükür
he ikili ilişkilerim hala soğuğum ama çok şey kazandırdığı için şehir dışı okumayı destekliyorum

birde
sakın her güleryüz gösterene güvenme, ben kapalı giyimli pantolon bile giymeyen kızın 2.senesinde açık giyinmesine ve sigara kullanmasına şahit olmuş insanım

senin yanında dedikodu yapıldığında karşı tarafı arkasından aşağılayacak şekilde konuşma herkes konuşur ama onlar yırtıkdır yarın birgün kanka olduğunda kendi söylediklerini değil senin söylediklerini söylerler (bizzat yaşadım veçok şey kazandırdı kaybettirdi)

üniverxite de herkesin huyu değişecek senin bile mesela daha girişken olmaya başlayacaksın karakterini bozmamaya çalış
üniversiteden önce evden çıkmayan kızlar erkeklerin evinde kalmaya başlayacak sen sakın sadece arkadaş da olsa kalma

daha yeni tanıştığın kızlar evine kalamaya davet edebilirler sen sakın birkaç görüşmede evde kalmaya kalkma

sevgili yaparsan birkaç görüşmeden sonra kampüs de vs. çok içli dışlı olma (sürekli öpüşmeyin/koklaşmayın ve kesin evleniriz gözüyle bakma)
ayrıldığında çocuk hiçbirşey demese de tanıyanlar okulda bile ne haldeydiler evler de neler neler yapmışlardır diye dedikodun çıkar hatta sen güleçsen erkekler daha çok yanaşmaya başlar kanma

52 yaşındayım k.valideyim çakma sarışınım,giyerim mini eteğimi şortumu biter.
Kendimde hiç mi sorun yok,elbette var.
Menapozluyum kilo aldım,kemik erimesi çıktı.
Skolyoz teşhisi kondu belimde kireçlenme var.
Yakın gözlük kullanıyorum okuma amaçlı.
Ayak ameliyatlı,aşil tendom çığır açtı kortizonlu iğne yedi.
Dişler protez 11 tane.
Tansiyon düşük arada fırlar hayatım kayar.
Daha ne olsun yani,ama ynede kendimi seviyorum.
Her insanın sevmediği tarafları vardır,yeterki kendimize güvenelim sevelim..
Herşey güzellik demek değildir..

Neden sorunlu olasın ki? Herkes tek tip olmak zorunda değil. Neden ille sosyal böcük olman gerekiyormuş? Diyelim ki ikili ilişkilerin zayıf... Ne olmuş yani? Demek ki seninde seni açabilecek karakterde insanlara ihtiyacın var. Dünyada öyle insanlarda var. Bence kendini olduğun gibi kabul et. Farklılık muhteşem bir şeydir. Olabildiğince farklı ortamlara girmeye çalış ki karakterine uygun insanlarla tanışabilesin.

Abla sen o kadar var mısın yaw? Annemle aranızda üç yaş varmış he ...

Akışına bırak bak bir adım atmışsın ünv kazanarak dışarıyı yazarak, yazmasanda kendi bulunduğun ortamdada açılırdın zaten
Ayrıca kimse 4 4 lük değil ,sizi eleştirenler olacağını nerden çıkarıyorsun herkes kendine baksın önce :)
Hepimiz etten kemikteniz merak etme .tüylere de çare var dişlere de Allah başka dert vermesin .Kolaylıklar

başkalarının seni sevmesinden önce kendini seveceksin , elini ayağını kaşını gözünü , tırnakların çirkinse manikür ayaklarına pedikür biraz makyaj kapalıysan ona göre bakacaksın kendine ,

ben ayak parmaklarıma bile bayılırım , kocama derim ki yaa ayak parmaklarım bile çok değil ki ben zaten çok güzelim derim ,

evet güzelim ama bakım güzeli sabha yataktan kalktıgım gibi işe gelsem herkes kalpten gider ,

teyzem dr gitmiş dr önce kendini seveceksin ayakparmaklarını bile sevecen deyince ayyy benım yiğenim hep böyle der demiş ,
dr dogru olan o zaten önce hayata kendini sevmekten baslayacaksın demiş.

Çok şekersiniz..Bence samimi oluşunuzun da etkisi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…