- Konu Sahibi Papatya129
-
Benim düşüncelerime çok yakınsınız...harika yazmışsınız.Hayat koskaca bir sahne, ve herbirimiz birer figuraniz.. Eger ailesiyle kalan misspoet kendisiyle hic barisik degilse.. Insanlarin onu önemsemedigini düsünüyorsa.. O kaliptan cikmak, soguk ve kettum lakabindan kurtulmak zordur.. Fakat sen ilk adimini atmissin bile.. Simdi eline bir not defteri al.. Ve kendine de bir rol yaz.. Kim gibi olmak istiyorsan, onu taklit et.. Beyninin 3 haftaya ihtiyaci var.. Yeni bir durum kabullenmeye.. Baslarda imrendigin kisileri taklit ederek özgüveninin artacagini fark edeceksin.. Zamanla üzerine giydigin Rol, kisiligine yakisani gelistirecek.. Yakismayani bir kenara birakacak.. Dizi oyunculari her dizide farkli bir karakterle karsimizdalar.. Bazen ürkek, bazen cilveli.. Ve bazen ezik bir rolde.. Demek istiyorumki, insanlarin karsisina nasil cikarsan, seni öyle görürler... Insallah sana anlatmak istedigimi, ifade edebilmisimdir.. Universite döneminde sana basarilar dilerim canim benim... Allaha emanet ol..
Teşekkür ederimÇok şekersiniz..Bence samimi oluşunuzun da etkisi var.
Şu bunalımlı hamile halimle ihtiyacım olan tek şey şımartılmaktı ve bunu siz yaptınızAllah'ım bu nasıl sempatik bir yazı. Solunuza geçip burnunuza bakıp böyle de güzelsiniz demek isterdim. Ne güzel insanmışsınız. 10 doğrunun yanında 1 yanlışın kusuru olmaz.
Aman Adriana Lima da bizim o veet reklamlarında gördüğümüz Lima değilManken olmasına rağmen kol kılları var ve dişleri yamuk. Temiz olduktan sonra o da sorun değil. Yani konu sahibicim, gördüğümüz o taş hatunların bile kusuru var ve manken değiliz, görsel bir iş yapmıyoruz taş olmak zorunda değiliz ama bakımlı olmak zorundayız.
Olduğun yerde üstüne asosyal etiketi yapışmış ama yeni bir ile gideceksin, bu senin için fırsat. Sıfırdan başla, kimse senin etiketini bilmeyecek. Özgüvenini orada kazanıp eve döndüğünde herkesi utandırmak senin elinde.
Saçların temiz olsun, bir düzleştirici al gerekirse dalgalı da yaparsın.
Beslenme alışkanlığını değiştir, bol bol yürü. Kilo verdikçe özgüvenin artacak.
Şimdi yeni insanlarla tanışacaksın NASIL BAŞLARSA ÖYLE GİDER. O yüzden sakın çekinme, soğukkanlı davranma. İlk günler tanışmak için sık sık etkinlik düzenleyin, kahve için. Bol kitap oku, film izle, donanımlı ol, paylaşacak fikirlerin olsun.
Dik yürü, kambur durma.
İnsanlardan bakışlarını kaçırma, göz göze mi geldim tebessüm et
İmkanın varsa yüzündeki kıllar için epilasyona git
Çok kıyafetinin olması veya marka olması önemli değil. Bakınca gerçekten basit duran 50 kıyafetin olacağına 5 tane kaliteli kıyafetin olsun. Genelde desensiz ve tek renkli şeyler tercih et ki, kombinasyonun fazla olsun. Hep aynı şeyleri giyiyor izlenimi uyandırmasın. Bir kot, üstüne tek renk bluz/kazak ve boynuna bi şal taktın mı tamamdır. Blazer ceket alabilirsin. Yine bluzun üstüne attın mı al sana farklı bir görüntü.
Siyah, bordo, vizon ayakkabı-çanta, saatin, sade top küpelerin olsun. Abartıdan uzak sade ama şık olabilirsin.
Farmış, fondotenmiş falan onlardan uzak dur. Eyeliner, rimel ve ruj. Bu üçü yüzünü canlı göstermeye yetecektir, gençsin cildin nefes alsın.
Bir defterin olsun, o hafta ne yapmak istiyorsan yaz yaptıkça tik at. bir iki üç derken o tikler seni motive edecek ve diğer hedeflerin için daha azimli olacaksın. Sadece haftalık değil 5 sene sonra kendini nerede görmek istiyorsun, onları da yaz.
Kendini sev
Mesela ben kendimi çok severim
Aynaya bakarım
Off ne guzel bacaklarım var derim
Maşallah ne güzelim derim
Severim vücudumu
(Oysa ki löp löp bacaklarım var
Burnum desen uzun
Gözlerim küçük
Dişlerim bozuk birinin dolgusu da bugün düştü
Yüzümde lekeler var
Basenim kocaman)
Bak bende mükemmel değilim
Şehir dışına gidicekmişsin.Orda tamamen farklı biri ol.Daha özgüvenli ve mutlu biri ol.Unutma seni orda kimse tanımıyo olucak.Sen ne kadar anlatırsan o kadarını bilicekler.Sana tavsiyem herkesle tanış ve arkadaş ol. Kendini spora adayabilirsin mesela hem anlatıcak konun olur hem de yeni tanıştığın veya arkadaş olduğun insanları çağırabileceğin bir aktiviten olur.Spor sana kaybettiğin özgüvenini geri kazandırıcaktır.Ben kendime hiç güvenmiyorum. Kendimi hep çirkin buluyorum. Dişlerime,yüzümdeki tüylere,boyumun kısalığına, burnuma ve sayamayacağım bir çok şeye takmış durumdayım. Evde zaten adım asosyale cikmis durumda. Babam surekli "ikili iliskilerin zayif" diyip durur.
İnsanlarla iletisim kuramiyorum. Soylediklerim havada kalir korkusuyla hicbir ortamda konusmaya dalamiyorum.Cevrem tarafindan hep "ne ketum kiz, ne soguk" tepkileri alirim.
Yeni universiteye gecicem, sirf bu huyumu kirabilmek icin sehirdisi yazdim. Simdi de geceleri uyuyamiyorum. İnsanlarla nasil konusucam? Nasil arkadas olucam? Beni begenecekler mi? Kusurlarimi elestiren olur mu vs vs.
Sorunluyum ben ya.
Ozguvenli ablalarim bana biraz tavsiye verin :/
yoo ben hiç yağ görmüyorumheee dicektim ben bacaklarıma bakıp yağdan başka bişi görmüüyoken bunu demek zor dicektim neyseki sende bendenmişsin :))
yoo ben hiç yağ görmüyorum
çok canım sıkkınsa çatlamış kılcaldamarları görürüm bazen
çokta şeyyapmamak gerekaayyy bide onlar da var :)))
Şu bunalımlı hamile halimle ihtiyacım olan tek şey şımartılmaktı ve bunu siz yaptınız
Çok teşekkür ederim gidip suratıma soldan çekiçle vurup burnumu sağa doğru çevirmek geldi birden
Şaka şaka bu yaştan sonra hiç uğraşamam zaten.
Saçlarımı da çoook uzun yıllar oldu boyamıyorum ama 2 tel beyaz saçım dışında beyazım yok maalesef.
Zamanın da bale yaptığım için ve sporu bırakmadığım için çok kaslı sert bacaklarım var eşim beni ünlü futbolcu "Roberto Carlos'um" diye sever
Hayatım boyunca fiziksel kusurlarımı sevdiğim karakteristik kusurlarımı da düzeltmeye özen gösterdim.
Çok sevecen konuşkan her telden çalan deli çılgın ve bazen huysuz genelde inatçı ama çok sabırlı agresif bir kadınım.
Eşimle hiçbir konuda uzlaşamaz ve anlaşamayız
Ama birbirimizi deli gibi seviyoruz.
Ona bir kere sordum neyimi seviyorsun?
"Dikbaşlılığını harbiliğini asiliğini ve inadını seviyorum" dedi
Oysa en çok şikayet ettiği huylarım.
O da bana sordu sen neden beni seviyorsun?
"Aaa nerden çıkardın seni sevdiğimi" diye şaka yaptım.
Benden öyle emin ki "Beni sevdiğini biliyorum yoksa senin gibi bir kadın benim gibi bir adama asla tahammül etmez çeker giderdi" dedi
Böylece kendinin ne b..k olduğunu kendi ağzıyla itiraf etti
Eşimi merhametli olduğu için seviyorum yufka yüreklidir kimseye kıyamaz.
105 kiloluk adamın içinde resmen kedi ruhu var
Amin canım inşaAllah...enerjinize, kendinizle barışık olmanıza, ilişkinize imrendim. darısı bana inşallah
amaan hayat işte geldik, ekip biçip gidecez. şu hayatta ihtiyacımız olan bir sevgiydi ama insanlar savaşı icat etti.
hayatta güzellikleri görüp çekebilmek ve öyle göçüp gidebilmek mesele. bir burna takılıp hayatı zindan etmeye değmez veya kocişin göbeğine. mühim olan o içindeki o kedi ruhunu görebilmekti ve ne güzel siz de bunu başarmışsınız. ben de teşekkür ederim, Allah evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?