Özgüvenli kadınlara nasıl özeniyorum.. :/

Benim düşüncelerime çok yakınsınız...harika yazmışsınız.

Hic birimiz hayatimizin her aninda ozguvenli degiliz ki tuy falan hepimizde olan seyler kisisel bakimin icin aldirabilirsin tabiki. Kendinizi guzel hissedeceginiz kiyafetler almak veya sac renginizi falan degistirip degisiklik yaratmayi dusundunuz mu? Ayrica herkes ayni karaktere sahip degil ki illa kafa yapiniza uyan birilerini bulup arkadaslik kurursunuz

Şu bunalımlı hamile halimle ihtiyacım olan tek şey şımartılmaktı ve bunu siz yaptınız
Çok teşekkür ederim gidip suratıma soldan çekiçle vurup burnumu sağa doğru çevirmek geldi birden
Şaka şaka bu yaştan sonra hiç uğraşamam zaten.
Saçlarımı da çoook uzun yıllar oldu boyamıyorum ama 2 tel beyaz saçım dışında beyazım yok maalesef.
Zamanın da bale yaptığım için ve sporu bırakmadığım için çok kaslı sert bacaklarım var eşim beni ünlü futbolcu "Roberto Carlos'um" diye sever
Hayatım boyunca fiziksel kusurlarımı sevdiğim karakteristik kusurlarımı da düzeltmeye özen gösterdim.
Çok sevecen konuşkan her telden çalan deli çılgın ve bazen huysuz genelde inatçı ama çok sabırlı agresif bir kadınım.
Eşimle hiçbir konuda uzlaşamaz ve anlaşamayız
Ama birbirimizi deli gibi seviyoruz.
Ona bir kere sordum neyimi seviyorsun?
"Dikbaşlılığını harbiliğini asiliğini ve inadını seviyorum" dedi
Oysa en çok şikayet ettiği huylarım.
O da bana sordu sen neden beni seviyorsun?
"Aaa nerden çıkardın seni sevdiğimi" diye şaka yaptım.
Benden öyle emin ki "Beni sevdiğini biliyorum yoksa senin gibi bir kadın benim gibi bir adama asla tahammül etmez çeker giderdi" dedi
Böylece kendinin ne b..k olduğunu kendi ağzıyla itiraf etti
Eşimi merhametli olduğu için seviyorum yufka yüreklidir kimseye kıyamaz.
105 kiloluk adamın içinde resmen kedi ruhu var

evet hemen söyleyelim yüzün için varsa imkanın lazer önceliğin olsun bu bir,
boyun kısa ise buna göre giyim tarzıını oluştursan ve boyunu olduğundan kısa göstermeden giysen ya da dolgu topuklu ayakkabılarla uzun pantolonlar giysen bu iki,
tüm huysuzluklarını unutmaya çalışıp yeni insanlar tanımaya başlasan kurslara gitsen bu da üç
bence olay tamamdır. :)

heee dicektim ben bacaklarıma bakıp yağdan başka bişi görmüüyoken bunu demek zor dicektim neyseki sende bendenmişsin :))

Şehir dışına gidicekmişsin.Orda tamamen farklı biri ol.Daha özgüvenli ve mutlu biri ol.Unutma seni orda kimse tanımıyo olucak.Sen ne kadar anlatırsan o kadarını bilicekler.Sana tavsiyem herkesle tanış ve arkadaş ol. Kendini spora adayabilirsin mesela hem anlatıcak konun olur hem de yeni tanıştığın veya arkadaş olduğun insanları çağırabileceğin bir aktiviten olur.Spor sana kaybettiğin özgüvenini geri kazandırıcaktır.

Son düzenleme:
özgüvenim tavandır.her işi yaparım ederım her sorumluluğa ne yazıkki atlarım...guclu oldugumu bu hayatta ölüm dısında herseye göğüs gerecegımı bılırım..cevremdekıler de dahıl.buraya kadar sıkıntı yok gibi.....ama ben de burnumu begenmem ve bunu ortamda cok rahat derım ulan ne bıcım burun bu bee.böyle burun mu olur fln..ama ıcıme kapanıp kendımı yemem ...yada rol yapmam.tabıkı kendını seveceksın..ama cok da kendını kandırmamak kaydıyla..ama senın kı dupeduz aşağılama..sana verdıgın zararı kımse vermez su hayatta.mılletın ne saçma kusuru var.en başta cahıllik.cahıl ınsan da kendını kusursuz sanar gercı.bol bol kıtap oku.komık esprıler keşfet..sen asosyal oldugunu dusunuyorsan şayet; sosyal dısa dönük bir arkadaş edin..ama ahlaki acıdan da uygun olsun..( anlamışssındır umarım )
bilgili oldugunda ınsanlar sana fıkırlerını sormaya başladıgında ve sıradısı seyler senden duyduklarında sen ortamın sevılen kızı oluyosun.ama sadece guzel oldugunu sanıp boş teneke oldugunda ortamda "sadece guzel o kadar!" etıketıyle anılıyorsun...sana tavsıyem kendını dolu dolu yetıstır...ve mumın sekman kıtapları oku...ınanılmaz etkısını goruceksın.ben universiteye kadar tahtaya kalkamayan hatta domates gıbı kızaran kekeleyen sözlüden sınav olma korkusu ıle hıc sozlu notu olmayan bırı olarak taaaaa üniversiteye kadar geldim.şimdi eğitim verıyorum :) uluslararası bır cok farklı fırmanın ceo'larına hıtap ettıgım nokta oluyor.....üniversite cok sey katacak ınsana..bu bıraz da kısıye baglı tabııı..öpüldün :)

senden birtane daha yok şu hayatta biliyosun dimi
sen çok özelsın,
sen eşsizsin..
tıpkı tüm insanlık gibi
öncelıkle kendıne saygı duymaya başladıgında kıracaksın kabugunu
ay çok çirkinim şunum bunum var demek yerıne,
allahım tüm bedenım saglıklı hatta akıl saglıgımda yerınde bak okul bile kazanabılıyorum demen lazım..
birde 4 yıl sonra okulun bıttgıınde konusmak ısterdım senle,bak nasıl kurt oluyosun oralarda:)
kısacası umutsuzluga kapılma
harıka arkadaslıklar,belkide aşklar seni beklıyor..

Bakış açını değiştir ve çözüm odaklı ol, soru cevap şeklinde düşün... yani seni rahatsız eden düşüncelerden korkma otomatik sorulara karşı sende hazır cevap ol.
Örnek vermem gerekirse nasıl anlatsam..
Diyelim konuşmaktan çekiniyorsun,
Şöyle de belkide onlarda benden çekinecekler onlarında kaygıları endişeleri olacak çünkü hiç kimse birbirini tanımıyor diyerek korkularını kaygılarını önemsizleştir küçült miniminnacık yap,
Ben bazen naparım biliyormusun beni rahatsız eden düşüncelerimle dalga bile geçerim,zamanla sende pratik yapa yapa bu aşamaya geleceksin.
Yapabildiklerini yap mesela kıl sorununu lazer yaptırarak çözebilirsin, arkadaş ilişkisi içinde bol bol sesli kitap oku böyle roman tarzı diyologları olan veya imkanın varsa drama tiyatro kursuna da gidebilirsin, inan bana bunları çabalayıp yaparsan şayet sen bile şaşıracaksın değişimine.
Okul hayatında başarılar.

enerjinize, kendinizle barışık olmanıza, ilişkinize imrendim. darısı bana inşallah

amaan hayat işte geldik, ekip biçip gidecez. şu hayatta ihtiyacımız olan bir sevgiydi ama insanlar savaşı icat etti.
hayatta güzellikleri görüp çekebilmek ve öyle göçüp gidebilmek mesele. bir burna takılıp hayatı zindan etmeye değmez veya kocişin göbeğine. mühim olan o içindeki o kedi ruhunu görebilmekti ve ne güzel siz de bunu başarmışsınız. ben de teşekkür ederim, Allah evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Amin canım inşaAllah...
Evet bende senin gibi evrensel düşünüyorum ölüm gerçeğinin varolduğu ve herkesin ölümlü olduğunu düşünür ve hiçbirşeyi çok ciddiye almam

Ben asosyallik ve utangaçlıgi dibine kadar yaşamış biri olarak sana şöyle söyleyim: insanlardan kaçma, muhabbet et, farklı ortamlara girmeye çalış ;bunun için çok sosyal olmana gerek yokki yakın arkadaşlarının çevresi ile kaynassan bile baya açılırsın. Bi de ne diyeceğim diye çok düşünmemek lazım yoksa o şeyi diyemezsin içinde kalır. Bir süre sonra illa kendine güvenin gelir zaten

hiç kimse mükemmeliyetçi degil.
herkes bişeyi kafasinda takmadığında mutludur.
kendini beğenmek (heryerini)
beni kıskananlarda oluyor.
oysa ben çok mutluyum:)
takmiycaksin işde boşvereceksin bak noluyomuş ayy ne kadar özgüvenli kız:) diyeceklerdir.

Sanirim aileniz sizi baya elestiriyor ondan ozguven sorunu yasiyorsunuz.onlar da sizi kesin mukemmel gormek istiyor o yuzden irdeleyip duruyor.sen bunlari as,kendi kusurlarini birak,kendine guven.hep iyi ozelliklerini dusun.bu durumun ustune git,lafa giremiyorum diyorsun ya gir bakalim ne olacak.olum yok ya ucunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…