- 20 Ocak 2010
- 48.704
- 188.044
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Papatya129
-
Bu kadar yaşlilarla muhatab olmuyorum hanımefendi
41 ama valla çok gencim şekerim
Ben kendime hiç güvenmiyorum. Kendimi hep çirkin buluyorum. Dişlerime,yüzümdeki tüylere,boyumun kısalığına, burnuma ve sayamayacağım bir çok şeye takmış durumdayım. Evde zaten adım asosyale cikmis durumda. Babam surekli "ikili iliskilerin zayif" diyip durur.
İnsanlarla iletisim kuramiyorum. Soylediklerim havada kalir korkusuyla hicbir ortamda konusmaya dalamiyorum.Cevrem tarafindan hep "ne ketum kiz, ne soguk" tepkileri alirim.
Yeni universiteye gecicem, sirf bu huyumu kirabilmek icin sehirdisi yazdim. Simdi de geceleri uyuyamiyorum. İnsanlarla nasil konusucam? Nasil arkadas olucam? Beni begenecekler mi? Kusurlarimi elestiren olur mu vs vs.
Sorunluyum ben ya.
Ozguvenli ablalarim bana biraz tavsiye verin :/
biri benden mi bahsettiBen kendime hiç güvenmiyorum. Kendimi hep çirkin buluyorum. Dişlerime,yüzümdeki tüylere,boyumun kısalığına, burnuma ve sayamayacağım bir çok şeye takmış durumdayım. Evde zaten adım asosyale cikmis durumda. Babam surekli "ikili iliskilerin zayif" diyip durur.
İnsanlarla iletisim kuramiyorum. Soylediklerim havada kalir korkusuyla hicbir ortamda konusmaya dalamiyorum.Cevrem tarafindan hep "ne ketum kiz, ne soguk" tepkileri alirim.
Yeni universiteye gecicem, sirf bu huyumu kirabilmek icin sehirdisi yazdim. Simdi de geceleri uyuyamiyorum. İnsanlarla nasil konusucam? Nasil arkadas olucam? Beni begenecekler mi? Kusurlarimi elestiren olur mu vs vs.
Sorunluyum ben ya.
Özgüvenli olmanız için kendinizi sevmekle başlayın işe, kimse 4/4'lük değildir, bir buçuk metre boyum var, belki daha kısadır veya uzundur ölçme gereği duymadım yıllardır, esmer ve kalın kaşlıyım, üst ön 2 dişim büyük olduğundan ne Zaman poz versem öne doğru atlarlarbelki başka uzuvlarımda tuhaftır ama kendimi çok seviyorum, şirinim, neşeliyim, konuşkanım, mantıklıyım, merhametliyim, sevgi doluyum.
Yolda ciddi yürüdüğümden birde o kadar konuşkan olmama rağmen görüntümdeki resmiyetten bana da burnu havada ketum derler ama tanıyana kadar.
Bence siz boyunuzu, postunuzu olduğu gibi sevin ve yavaş yavaş arkadaş edinmeye çekingenliğinizi yenmeye çalışın, dış görünüşünüzü değil yüreğinizi gösterin insanlara
41 ama valla çok gencim şekerim
Yani değil miVay be koskaca admin bile benim cekingenligimi yenmem icin yardim etmeye calisiyor, artik yenmezsem ayip
Cok tesekkur ederim sizinde gosterdiginiz o guzel yureginize saglik :)
Yani değil miboyumdan girdim kırışıklıklarıma kadar anlattırmadan toparla şu özgüveni
Kaz ayaklarım falan bana da ağır gelir anlatırken
konu sahibi, belki sana çok tuhaf gelecek ama
"gerçekten özgüvenli" (kibir demiyorum) olmanın bazı çok olumsuz yan etkileri de var, çok da özenmemek lazım
orta karar iyidir
Birde su sekilde dusun gidecegin yerde kimse ozguvensiz @misspoeti sende oraya bambaska biri olarak gitBen kendime hiç güvenmiyorum. Kendimi hep çirkin buluyorum. Dişlerime,yüzümdeki tüylere,boyumun kısalığına, burnuma ve sayamayacağım bir çok şeye takmış durumdayım. Evde zaten adım asosyale cikmis durumda. Babam surekli "ikili iliskilerin zayif" diyip durur.
Sorunluyum ben ya.
Kendimden örnek vereyim yaşım 40 ve göğüslerim 17 yaşımda nasılsa hala aynıBen kendime hiç güvenmiyorum. Kendimi hep çirkin buluyorum. Dişlerime,yüzümdeki tüylere,boyumun kısalığına, burnuma ve sayamayacağım bir çok şeye takmış durumdayım. Evde zaten adım asosyale cikmis durumda. Babam surekli "ikili iliskilerin zayif" diyip durur.
Sorunluyum ben ya.
Kendimden örnek vereyim yaşım 40 ve göğüslerim 17 yaşımda nasılsa hala aynı3 gebelik geçirdim ama büyümediler hatta bu sebepten sivilce gibi tahta memeli bir kızla kimse evlenmez diye düşünüp evlenmek bile istemezdim.
Birgün Fashion TV de benden daha tahta göğüslü manken kızları görünce kendimi Nadide Sultan gibi hissetmiş destekli sütyenlerimi çöpe atmıştım çünkü onca boy pos var fizik mükemmel ama meme fukarası kızların yanında benimkiler harikaydı. Ve 3 gebeliğe rağmen fsek ettim ki minik göğüslü olunca sarkma olmuyor hala ilk günkü gibiler hiç sarkmadı.
Gelelim burnuma, burnum sağımda ki kişi baktığında çok güzel duruyor ama gel gelelim önden bakınca ve kafamı sağa doğru çevirdiğim de bariz yamuk olduğu anlaşılıyor sol tarafımdan baktıkların da daha da iğrenç duruyor. Sonra bir kadın gördüm yüzü yanık kadının burnu falan erimiş işte o zaman dedim ki kendime "Hooop haline şükret kızım beterin beteri var" işte o gün bugündür rotbalans ayarı bozuk araba gibi de olsa kafamı hafif sağa doğru tutarak yürürüm ve birinin yanında yürükende o kişinin soluna geçerim ki burnum güzel görünsün diyeBurun kompleksimi de öyle hallettim.
Sonra kendime şöyle bir baktım beni ben yapan neyim var? Hmm çok güzel gözlerim ve uzun Kıvırcık kirpiklerim var.
O halde sahip olduğum güzellikleri ön plana çıkarayım ki diğer kusurlarım belli olmasın. Bende kaşlarımı inceltmeden yüzüme göre aldım kirpiklerime de rimel eksik etmedim millet hala kirpiklerin takmamı diye sorar durur.Hatta lisede ingilizce öğretmenim kirpiklerim takma diye beni disipline vermiş sonra da gelip benden Özür dilemişti.
Hafif topuklu giymeye alış içten topuklu spor ayakkabılar var tavsiye ederim hem rahat hemde boyu uzatıyor.
Dişlerin temiz olduktan sonra nasıl olduğu önemli değil.
Yüzünde ki tüylerden kurtulma şansın zaten var.
Benim anlım da ki kılları görseydin yüzündeki kıllara şükredin herhalde
Canım kimse Adriana Lima değil.
Ve düşün ki dünyaca ünlü güzeller güzeli sexy kadın Angelina Jolieye ne oldu?
Kadın meme kanseri oldu iki göğüsünü de aldılar.
Bana ne oldu onca kompleks yaptım yaptın beni ben olduğum için seven kusurlarımı görmeyen bir eşim oldu.
Birde sana tavsiyem biraz Biografi tarzı kitaplar oku konuşma yetini geliştir.
Mesela Frieda'nın hayatını oku ve kendine pay çıkart.
Boyum kısa demişsin ama sen yakından gerçekten bir cüce görmemişsin belli ki.
Ve emin ol onlar bile senden çok daha mutluluklar çünkü onlar oldukları gibi davranıyorlar.Bence sende olmadığın yada olamayacağın biri gibi olmaya çalışmak yerine elinde olanları değerlendir.
Unutma...
Çirkin kadın yoktur
Bakımsız kadın vardır
Ve kadın aklını kullandığı müddetçe varolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?