Özgüvenli kadınlara nasıl özeniyorum.. :/

konu sahibi, belki sana çok tuhaf gelecek ama
"gerçekten özgüvenli" (kibir demiyorum) olmanın bazı çok olumsuz yan etkileri de var, çok da özenmemek lazım
orta karar iyidir

biri benden mi bahsetti

valla cnm sunu bilirim kimse icin kendini yıpratmaya degmez hele koca icin sevmiyomuyuz hepımız asık olup evlendik ama erkekler nasıl acımıyosa valla bende acımıyorum keyfime bakarım benden bi tane daha yok gez ye ic aldanmazsın

Herkesin beğenmediği yerleri ve zayıf noktaları vardır. Eğer bi yerlerinden mutsuzdan bunu sakın kimseye söyleme. İnsan kendine söylediği şeyleri başkasından duyunca kaldıramaz. Mesela ben kendime bazen kızıp deli miyim diyebilirim. Ama bir başka insan bana diyemez dedirtmem. Kendine gerçekten güven. Benim de burnum uzun. Ergenliğimde biri yanımdan geçerken elimle kapatmaya çalışırdım. Sonra dedim ki neden böyle yapayım ki. Kimse mükemmel değil. Ve şuanda kendimle dalga geçebiliyorum. Hiç umrumda değil. İstersem yaptırırım da. Ama önemli olan kendinle barışık olmak. Kendini sevmeyeni kimse sevmez. Haksızlık etme kendine

Vay be koskaca admin bile benim cekingenligimi yenmem icin yardim etmeye calisiyor, artik yenmezsem ayip
Cok tesekkur ederim sizinde gosterdiginiz o guzel yureginize saglik :)

Vay be koskaca admin bile benim cekingenligimi yenmem icin yardim etmeye calisiyor, artik yenmezsem ayip
Cok tesekkur ederim sizinde gosterdiginiz o guzel yureginize saglik :)
Yani değil mi boyumdan girdim kırışıklıklarıma kadar anlattırmadan toparla şu özgüveni
Kaz ayaklarım falan bana da ağır gelir anlatırken

Yani değil mi boyumdan girdim kırışıklıklarıma kadar anlattırmadan toparla şu özgüveni
Kaz ayaklarım falan bana da ağır gelir anlatırken

hic demeyin oyle eminim cok guzelsinizdir
Hem su esprili eglenceli halleriniz yeter ki :)

Birde su sekilde dusun gidecegin yerde kimse ozguvensiz @misspoeti sende oraya bambaska biri olarak git

Yapman gereken en onemli seyde kim ne dusunur kaygisindan kurtulman kimin ne dedigi ne dusundugu onemli olmasin senin icin en onemli olan sey sensin

Bu sekilde dusunursen emin ol basarirsin

Universite hayatini yeni bir adim yeni bir hayat olarak goruyirum ve başarılar diliyorum

Sen kendi kusurunu öne cikarirsan baskalari soyluyo diye sikayetlenme kendini kusurlarinla kabullen kimse dört dortluk değil ve üni ortami senin için iyi bi firsat kendini geri çekme bisey sorarken cekinme ark bi yere gitmek isterse tabi uygun gordugun muddetce itiraz etme aralarina katil ve saclarina cildine özen göster bu sana kendini daha iyi hissettirecektit

Sosyal fobi olabilir sende. Çivi çiviyi söker. Sımdı unıversıteye gıttıgınde kafa dengın elbet olur. Ikınız dagıtırsınız merak etmee

Kimse mükemmel değildir ...bir kere bunu kabul etmelisin..ben 76 Kilo 1.6 boyunda hafif şişman bir kadınım ama kendimi klopatra gibi hissetmesemde memnunum kendimden ..vücudumun her noktaşını seviyorum :)yalan değil ..bu vücut bnm ölene kadar ..kendini sevmelisin saygı duymalisan ..sen bu yapmazsan kimse sna saygı duymaz ,iletişim mevzusu na gelince ,rezil olmaktan korkma ,sana gulmelerinden yada onların ne dusunecegindwn korkma ..gerisi çorap sokugu gibi gelecek :)

Özgüvenli hatun dedin , şıppadanak damladım şimdi .

Her şeyin sırrı kendini sevmekten , değer vermekten geçiyor biliyo musun ? .

Yüzündeki tüyleri aldırabilirsin .
Saçlarını fönlersin.
Diyet yaparsın , yapamıyorsan spor.
Beğen ya kendini , niye beğenmiyorsun ?
Senden şu dünyada bir tane daha yok
Kitap okursun vb

Hayat koskaca bir sahne, ve herbirimiz birer figuraniz.. Eger ailesiyle kalan misspoet kendisiyle hic barisik degilse.. Insanlarin onu önemsemedigini düsünüyorsa.. O kaliptan cikmak, soguk ve kettum lakabindan kurtulmak zordur.. Fakat sen ilk adimini atmissin bile.. Simdi eline bir not defteri al.. Ve kendine de bir rol yaz.. Kim gibi olmak istiyorsan, onu taklit et.. Beyninin 3 haftaya ihtiyaci var.. Yeni bir durum kabullenmeye.. Baslarda imrendigin kisileri taklit ederek özgüveninin artacagini fark edeceksin.. Zamanla üzerine giydigin Rol, kisiligine yakisani gelistirecek.. Yakismayani bir kenara birakacak.. Dizi oyunculari her dizide farkli bir karakterle karsimizdalar.. Bazen ürkek, bazen cilveli.. Ve bazen ezik bir rolde.. Demek istiyorumki, insanlarin karsisina nasil cikarsan, seni öyle görürler... Insallah sana anlatmak istedigimi, ifade edebilmisimdir.. Universite döneminde sana basarilar dilerim canim benim... Allaha emanet ol..

Kendimden örnek vereyim yaşım 40 ve göğüslerim 17 yaşımda nasılsa hala aynı 3 gebelik geçirdim ama büyümediler hatta bu sebepten sivilce gibi tahta memeli bir kızla kimse evlenmez diye düşünüp evlenmek bile istemezdim.
Birgün Fashion TV de benden daha tahta göğüslü manken kızları görünce kendimi Nadide Sultan gibi hissetmiş destekli sütyenlerimi çöpe atmıştım çünkü onca boy pos var fizik mükemmel ama meme fukarası kızların yanında benimkiler harikaydı. Ve 3 gebeliğe rağmen fsek ettim ki minik göğüslü olunca sarkma olmuyor hala ilk günkü gibiler hiç sarkmadı.
Gelelim burnuma, burnum sağımda ki kişi baktığında çok güzel duruyor ama gel gelelim önden bakınca ve kafamı sağa doğru çevirdiğim de bariz yamuk olduğu anlaşılıyor sol tarafımdan baktıkların da daha da iğrenç duruyor. Sonra bir kadın gördüm yüzü yanık kadının burnu falan erimiş işte o zaman dedim ki kendime "Hooop haline şükret kızım beterin beteri var" işte o gün bugündür rotbalans ayarı bozuk araba gibi de olsa kafamı hafif sağa doğru tutarak yürürüm ve birinin yanında yürükende o kişinin soluna geçerim ki burnum güzel görünsün diye Burun kompleksimi de öyle hallettim.
Sonra kendime şöyle bir baktım beni ben yapan neyim var? Hmm çok güzel gözlerim ve uzun Kıvırcık kirpiklerim var.
O halde sahip olduğum güzellikleri ön plana çıkarayım ki diğer kusurlarım belli olmasın. Bende kaşlarımı inceltmeden yüzüme göre aldım kirpiklerime de rimel eksik etmedim millet hala kirpiklerin takmamı diye sorar durur.Hatta lisede ingilizce öğretmenim kirpiklerim takma diye beni disipline vermiş sonra da gelip benden Özür dilemişti.
Hafif topuklu giymeye alış içten topuklu spor ayakkabılar var tavsiye ederim hem rahat hemde boyu uzatıyor.
Dişlerin temiz olduktan sonra nasıl olduğu önemli değil.
Yüzünde ki tüylerden kurtulma şansın zaten var.
Benim anlım da ki kılları görseydin yüzündeki kıllara şükredin herhalde
Canım kimse Adriana Lima değil.
Ve düşün ki dünyaca ünlü güzeller güzeli sexy kadın Angelina Jolieye ne oldu?
Kadın meme kanseri oldu iki göğüsünü de aldılar.
Bana ne oldu onca kompleks yaptım yaptın beni ben olduğum için seven kusurlarımı görmeyen bir eşim oldu.
Birde sana tavsiyem biraz Biografi tarzı kitaplar oku konuşma yetini geliştir.
Mesela Frieda'nın hayatını oku ve kendine pay çıkart.
Boyum kısa demişsin ama sen yakından gerçekten bir cüce görmemişsin belli ki.
Ve emin ol onlar bile senden çok daha mutluluklar çünkü onlar oldukları gibi davranıyorlar.Bence sende olmadığın yada olamayacağın biri gibi olmaya çalışmak yerine elinde olanları değerlendir.
Unutma...
Çirkin kadın yoktur
Bakımsız kadın vardır
Ve kadın aklını kullandığı müddetçe varolur

"Kilo vermeliyim! -2saniyesonra- yavvv böyle de güzelim be" diye diye kızım 4 yaşına geldi ancak diyete başladım :))

Ozguvenin uzun kısa güzel çirkin vs olmakla ilgisi yok..

özgüven kendini sevmek ve değer vermek..

son yıllarda arsiz şımarık kimseyi takmama hallerini özgüven sanma hastalığı var o ayrı.. geçecek o da..

Meddah gibi konusmaya da Kuğu gibi süzülmeye de gerek yok.. kendiniz olun.. Başkaları istediği gibi yorumlasin.. dik durun..

Usenmeden sabirla oyle guzel anlatmissiniz ki gozlerim doldu okurken.
Cok tesekkur ederim size ve o temiz kalbinize...
Dediklerinizi bir bir uygulamaya calisacagim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…