- 30 Mayıs 2017
- 1.271
- 841
- 123
- Konu Sahibi derdime derman
-
ben de bunu düşümdüm ve açıkça sordum. öyle bir şey yok diyor. anlam veremiyorum.Erkek milleti tanınmaz şekerim ama bu özgüvensizligini değil seni istemediğini gosterir
peki nasıl destek olucamAnksiyete, sosyal fobi, özgüven eksikliği.
Der tabi daha seninle işi bitmemiş cunkiben de bunu düşümdüm ve açıkça sordum. öyle bir şey yok diyor. anlam veremiyorum.
nasıl yaniDer tabi daha seninle işi bitmemiş cunki
Nasıl olucak canım seninle ileriyi düşünmüyor zaman geçiriyor sadece bu aradada elinden kaçırmak istemiyornasıl yani
düne kadar evet. ama bunlar kafamı karıştırıyor. evlilik düşünüyoruz ama maddi sıkıntıdan hemen olmasını istemiyor. bunlardan kaynaklı da olabilir miSaydıkların özgüvensizlik değil. Senin ortamını tanımak istemiyor. Bu da seninle ilerisini düşünmüyor anlamına geliyor.
Gözün kapalı güvenebilir misin bu kişiye?
öyle değil de aşırı kıskanç bana karşı aslan olmaya çalışıp. dışarı karşı kedi olanözgüvensiz erkek=
traşçı,
laubali,
kompleksli,
oyalayıcı,
bencilliğini kamufile eden.
en tehlikeli türü de evet hayatım canım deyip bildiğini okuyan.
Her ne olursa olsun gözün kapalı güvenebiliyor musun sen o adama?düne kadar evet. ama bunlar kafamı karıştırıyor. evlilik düşünüyoruz ama maddi sıkıntıdan hemen olmasını istemiyor. bunlardan kaynaklı da olabilir mi
hep evlilik konuşuyoruz ama maddiyat dolayı zaman ver diyo hep.Nasıl olucak canım seninle ileriyi düşünmüyor zaman geçiriyor sadece bu aradada elinden kaçırmak istemiyor
şu an için hayırHer ne olursa olsun gözün kapalı güvenebiliyor musun sen o adama?
benim kocamda öyleöyle değil de aşırı kıskanç bana karşı aslan olmaya çalışıp. dışarı karşı kedi olan
ben de şüphe ediyorum. uzun zamandır beraberiz annemle bile tanışmayı erteledi. utanıyorum vs. diyerek. tanıştıklarında da 2 kelime edemedi. kahvesini bile içimedi.en son iki ilişkimde erkek arkadaşlarım beni çok seviyordu. ciddilerdi.
ve arkadaşlarıyla tanıştırmak istiyorlardı.
erteliyordum ben de sürekli.
özgüven eksikliğim yok çok şükür. genelde hemen iletişime geçip ortama ayak uydururum.
sebebi onlardan zaten ayrılacağım gerçeğiydi. olmayacağını hissediyordum. aşık değildim çünkü.
o yüzden arkadaşlarıyla tanışmama da gerek yok diye düşünüyordum.
sizin sevgiliniz de belki ben gibidir. oturtamamıştır aklında bir şeyleri. yoksa normal değil yani. altında çekingenlik gibi masum bir sebep aramıyorum ben bu işin. başka şeyler var sanki.
ben de şüphe ediyorum. uzun zamandır beraberiz annemle bile tanışmayı erteledi. utanıyorum vs. diyerek. tanıştıklarında da 2 kelime edemedi. kahvesini bile içimedi.
bir yerlere eğlenmeye gitmeyi bile gereksiz görür, yorgunum ne gerek var öyle böyle. bazen ağır abi hallerine girer. ki dışarda birine sorsan çok sakin der. bizde böyle..benim kocamda öyle
erkeklerin yüzde ellisi böyle.
dişini sana geçiren pasif direniş sahibi karakteri oturmamış insanlar,
daha doğrusu ailesi tarafından yetiştirilememiş insanlar.
bunlarda sadece özgüven eksikliği olsa yine iyi daha fazla olumsuz yönleri de oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?