Özgüvensiz erkek

utangac olamaz mi? bende utangaç biryim ama yeri geldiğinde çok fazla kendimi gösteririm.
özgüvensiz değilim.

ya çok pasif gerçekten ki böyle erkekle ciddi düşünmek akıl işi değil bence ya da bir şeyler saklıyor. çok tuhaf.
gerçekten iyi düşünün. eğer ki böyle pısırık bir karakterse işiniz zor. utanmak başka pısırık olmak başka.

utangac olamaz mi? bende utangaç biryim ama yeri geldiğinde çok fazla kendimi gösteririm.
özgüvensiz değilim.
tabi olabilir ama bir erkeğe göre fazla sanki. annemin kardeşimin karşısına çıkmaya cesareti yok. düğüne benle gidip takı takmaktan bile çekiniyor. nasıl yuvasına sahip çıkıcak

ben ailesiyle görüşüyorum. ama aramızdaki fark dağlar kadar birbirimizin ailesine karşı. bana bu kadar söz geçirmeye çalışıp böyle olunca anlam veremiyorum.

derdime derman belki adam melek gibi bir arkadaş ama sizofren gibi bir sevgili. o kişinin koca hali belki otoriter,baba hali de ensesine vur al ekmeğini tarzı olabiliyor. evlilik müesesesi. piyango gibi bişey adamın edindiği koca baba evlat sıfatları ile neye dönüşeceğini bilemiyorsun.hep bir farklılık olur önemli olan hayatında edindiği rollerdeki farklılık karakter bölünmesi kadar olmasın.bazende khretsin ki bazı muameleler size özel olabiliyor naparsanız yapın.atıyorum sizle çıkıyor agresif deli gibi birşey.onun yüzünden ayrılıyorsunuz.ayşe diye biri ile çıkıyor ama herşeyine evet diyor.yada daha beter ayşeyi dövüyor sürekli tehdit ediyor.

Reactions: KV_
haklısın buna birçok örnek var. ben de karşımda güçlü erkek isteyen biriyim. sürekli onu cesaretlendirmeye çalışarak nereye kadar

haklısın buna birçok örnek var. ben de karşımda güçlü erkek isteyen biriyim. sürekli onu cesaretlendirmeye çalışarak nereye kadar
hepsinin bir yamuk yönü var.öenmli olan istikrarlı bir karakter.yok kendi cesaretlenemiyorsa senin cesaretinle olmaz öyle.Allah hayırlısını çıkarsın karşına

hepsinin bir yamuk yönü var.öenmli olan istikrarlı bir karakter.yok kendi cesaretlenemiyorsa senin cesaretinle olmaz öyle.Allah hayırlısını çıkarsın karşına
sevgisinde istikrarlı evet ama genelde bir bunalım halinde. işinden insanlardan hep şikayet ediyor. yoruluyorum, insanlardan nefret ediyorum gibi. bekarken böyle evlenince o sorumluluğu kaldırcak güç sanki yok.

peki nasıl destek olucam
Öncelikle durumunun ne kadar ciddi boyutlarda olduğunu siz daha iyi bilirsiniz, destek alması gerekiyorsa psikiyatristen randevu alın.
Bende de aynı olsun vardı, çok şükür atlattım. Şimdi gören herkes şok, erkek gibisin falan derler, her şeyi tek başıma yaparım, önceden toplum içinde yemek yiyemezdim. Evden çıkasım gelmezdi.

söyledim kaç kere. kabul etmiyor ki. deli miyim ben diyor. psikolojiyle ilgili şeyler çok okurum. sen de oku diyorum .sen okuyorsun ya yeter, sen bana anlatırsın diyor.

Benim kuzenim de öyle biri.
Evliliğe zor ikna edersiniz. Çok çaba gerekiyor insanı yoruyor: ıssız adam gibi bir şey. Evlenme niyetiniz varsa çok sabırlı ve sakin olmanız lazım

Benim kuzenim de öyle biri.
Evliliğe zor ikna edersiniz. Çok çaba gerekiyor insanı yoruyor: ıssız adam gibi bir şey. Evlenme niyetiniz varsa çok sabırlı ve sakin olmanız lazım
maalesef o sabır tükendi.. dediğiniz gibi her şeyde naz niyaz. bir yere gidilceği zaman bile en basiti.. evlilik lafı hep ağzındaydı ama iş ciddiyete gelince zaman zaman, gelme üstüme hep öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…