- 30 Mayıs 2017
- 1.271
- 841
- 123
- Konu Sahibi derdime derman
-
çok arkadaşı yok zaten. aşırı neşeli konuşkan değil. oyun oynarlar balığa giderler öyleayyy o ne saçma bir hareket. annenin karşısında bi de.
peki kendi arkadaşlarıyla ilişkileri iyi midir? konuşkan ve neşeli mi onlarla?
ve annemin karşısında kızınızla ciddiyim gibi şeyler bile demedi. biz kendı aramızda muhabbet ettik o sustu.çok arkadaşı yok zaten. aşırı neşeli konuşkan değil. oyun oynarlar balığa giderler öyle
tabi olabilir ama bir erkeğe göre fazla sanki. annemin kardeşimin karşısına çıkmaya cesareti yok. düğüne benle gidip takı takmaktan bile çekiniyor. nasıl yuvasına sahip çıkıcakutangac olamaz mi? bende utangaç biryim ama yeri geldiğinde çok fazla kendimi gösteririm.
özgüvensiz değilim.
ben ailesiyle görüşüyorum. ama aramızdaki fark dağlar kadar birbirimizin ailesine karşı. bana bu kadar söz geçirmeye çalışıp böyle olunca anlam veremiyorum.ya çok pasif gerçekten ki böyle erkekle ciddi düşünmek akıl işi değil bence ya da bir şeyler saklıyor. çok tuhaf.
gerçekten iyi düşünün. eğer ki böyle pısırık bir karakterse işiniz zor. utanmak başka pısırık olmak başka.
haklısın buna birçok örnek var. ben de karşımda güçlü erkek isteyen biriyim. sürekli onu cesaretlendirmeye çalışarak nereye kadarderdime derman belki adam melek gibi bir arkadaş ama sizofren gibi bir sevgili. o kişinin koca hali belki otoriter,baba hali de ensesine vur al ekmeğini tarzı olabiliyor. evlilik müesesesi. piyango gibi bişey adamın edindiği koca baba evlat sıfatları ile neye dönüşeceğini bilemiyorsun.hep bir farklılık olur önemli olan hayatında edindiği rollerdeki farklılık karakter bölünmesi kadar olmasın.bazende khretsin ki bazı muameleler size özel olabiliyor naparsanız yapın.atıyorum sizle çıkıyor agresif deli gibi birşey.onun yüzünden ayrılıyorsunuz.ayşe diye biri ile çıkıyor ama herşeyine evet diyor.yada daha beter ayşeyi dövüyor sürekli tehdit ediyor.
hepsinin bir yamuk yönü var.öenmli olan istikrarlı bir karakter.yok kendi cesaretlenemiyorsa senin cesaretinle olmaz öyle.Allah hayırlısını çıkarsın karşınahaklısın buna birçok örnek var. ben de karşımda güçlü erkek isteyen biriyim. sürekli onu cesaretlendirmeye çalışarak nereye kadar
sevgisinde istikrarlı evet ama genelde bir bunalım halinde. işinden insanlardan hep şikayet ediyor. yoruluyorum, insanlardan nefret ediyorum gibi. bekarken böyle evlenince o sorumluluğu kaldırcak güç sanki yok.hepsinin bir yamuk yönü var.öenmli olan istikrarlı bir karakter.yok kendi cesaretlenemiyorsa senin cesaretinle olmaz öyle.Allah hayırlısını çıkarsın karşına
Öncelikle durumunun ne kadar ciddi boyutlarda olduğunu siz daha iyi bilirsiniz, destek alması gerekiyorsa psikiyatristen randevu alın.peki nasıl destek olucam
söyledim kaç kere. kabul etmiyor ki. deli miyim ben diyor. psikolojiyle ilgili şeyler çok okurum. sen de oku diyorum .sen okuyorsun ya yeter, sen bana anlatırsın diyor.Öncelikle durumunun ne kadar ciddi boyutlarda olduğunu siz daha iyi bilirsiniz, destek alması gerekiyorsa psikiyatristen randevu alın.
Bende de aynı olsun vardı, çok şükür atlattım. Şimdi gören herkes şok, erkek gibisin falan derler, her şeyi tek başıma yaparım, önceden toplum içinde yemek yiyemezdim. Evden çıkasım gelmezdi.
Ben deli miydim yani?söyledim kaç kere. kabul etmiyor ki. deli miyim ben diyor. psikolojiyle ilgili şeyler çok okurum. sen de oku diyorum .sen okuyorsun ya yeter, sen bana anlatırsın diyor.
aynen öyle. ilişi terapisti de teklif ettim yok. biraz geri kafalı.Ben deli miydim yani?
Kabul etmiyorsa yapacak bi şey yok, bu zihniyet çok kötü.
acıkca sorunca tabiki inkar edecek . alısmamııs birazda . benim esimde yol sormaz utanıyor sanırım yada daha önceden bir kötü olay yasadı.ben de bunu düşümdüm ve açıkça sordum. öyle bir şey yok diyor. anlam veremiyorum.
İşte bu. Kendin de görüyorsun.şu an için hayır
maalesef o sabır tükendi.. dediğiniz gibi her şeyde naz niyaz. bir yere gidilceği zaman bile en basiti.. evlilik lafı hep ağzındaydı ama iş ciddiyete gelince zaman zaman, gelme üstüme hep öyleBenim kuzenim de öyle biri.
Evliliğe zor ikna edersiniz. Çok çaba gerekiyor insanı yoruyor: ıssız adam gibi bir şey. Evlenme niyetiniz varsa çok sabırlı ve sakin olmanız lazım
var diyecek değil ya.ben de bunu düşümdüm ve açıkça sordum. öyle bir şey yok diyor. anlam veremiyorum.
Akrabalarına götürüyor onlarla tanışmamı istiyor, yemeğe alıyolar sürekli beni evlerine. anlamak mümkün değilvar diyecek değil ya.
bariz seninle görünmek ciddiye bindirmek istemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?