Özgüvensiz erkek

Akrabalarına götürüyor onlarla tanışmamı istiyor, yemeğe alıyolar sürekli beni evlerine. anlamak mümkün değil
canım o başka o başka. kendi tarafına bitti istemiyorym artık der kurtulur. ama senin tarafın tanıraa çetrefillenir iş.

ben olsam blöf yaparım "ciddi düşünsen benimle görünmekten çekinmezsin" tarzında bi konuşma yapar ayrılırım. peşinden gelir barışmak için çaba sarfederse özgüvendir, tamam derse ciddi değildir.

canım o başka o başka. kendi tarafına bitti istemiyorym artık der kurtulur. ama senin tarafın tanıraa çetrefillenir iş.

ben olsam blöf yaparım "ciddi düşünsen benimle görünmekten çekinmezsin" tarzında bi konuşma yapar ayrılırım. peşinden gelir barışmak için çaba sarfederse özgüvendir, tamam derse ciddi değildir.
kaç kez kavga ettik. yanlış düşünüyorsun diyor ben seni seviyorum diyor, neden bu kadar sabırsızsın diyor, zaman ver diyor

ne kadardır görüşüyorsunuz? sen mi çok darlıyorsun acaba?
2 yıldır beraberiz. baştan ben evlilik düşünmüyordum beni ikna etti artık evlenelim diyordu hep. annemle tanışma mevzusu gündeme geldi. sonra hep zaman zaman demeye başladı. sankı sadece lafta gibi :( çok yıprattı beni bu konu. insanın sevdiğinden evlilik lafı duyması neden kabusu olur ki mutlu olmak yerine

2 yıldır beraberiz. baştan ben evlilik düşünmüyordum beni ikna etti artık evlenelim diyordu hep. annemle tanışma mevzusu gündeme geldi. sonra hep zaman zaman demeye başladı. sankı sadece lafta gibi :KK43: çok yıprattı beni bu konu. insanın sevdiğinden evlilik lafı duyması neden kabusu olur ki mutlu olmak yerine
beni medense itti bu çocuk ya.

2 sene normal aslında. belki çok yeterli değil ama az da değil.

bide madem zaman istiyosun kızı niye evlenme olayına ikna ediyosun

beni medense itti bu çocuk ya.

2 sene normal aslında. belki çok yeterli değil ama az da değil.

bide madem zaman istiyosun kızı niye evlenme olayına ikna ediyosun
Beni de itiyo haliyle. Aramiz bozukken onu bahane ediyo bu sekilde evlenince nasil olcak diyo en kucuk seyde. Aramiz iyiykem maddiyat diyo. Ailesinin durumu iyi değil biliyorum destek hic yok. Ikimiz de calisiyruz gerekirse düğün olmasin evimizi duzer otururuz dedim dert etme dedim. Nasil olcak ki oyle diyo. Cok bunaltti beni artik

Beni de itiyo haliyle. Aramiz bozukken onu bahane ediyo bu sekilde evlenince nasil olcak diyo en kucuk seyde. Aramiz iyiykem maddiyat diyo. Ailesinin durumu iyi değil biliyorum destek hic yok. Ikimiz de calisiyruz gerekirse düğün olmasin evimizi duzer otururuz dedim dert etme dedim. Nasil olcak ki oyle diyo. Cok bunaltti beni artik
öööffff bi evi kuramayacaksa düğün bile olmadığı halde, evlenmesin milleti de oyalamasın.

bu adama neden bu kadar bel bağladın? açlıktan ay sonunu zor getiresin var herhalde.

çalışsın o zaman. hayret bişey. evlenebilmek için gündüz çalışıp gece ek işe giden adamlar var.
Çalışıyor para biriktirmeye çalışıyor bi yandan. Ama bi yerden başlamadan olmaz diyorum her şeyin hazir olmasını beklersek olmaz diyorum. Ne kadar az borc olursa o kadar iyi diyor. Parasizliktan evlenemeyen adam is kurcam kredi çekcem deyip karşima geliyor. Yine ben kotu oluyorum buna kizinca. Neymiş iş kurunca rahat etcekmişz. Is için kredi çeken evliliğe çekmiyo deyince de iş sonradan para getirirmiş ama evlilik öyle değilmis. Hep el kapisinda mi çalışılcakmış evlenince masraf cok olurmuş is kurulmazmış

Özgüvensiz de olabilir , senin arkadaşlarınla tanışmak ilgisini de çekmemiş olabilir. Senle ciddi düşünmediği için böyle programları birlikte yapmak istemiyor olabilir

Ozguvenle alakasi yok bence. Benim abim ozguveni cok yuksekte bir adamdir ama asla dugunlere gitmek istemez. Helede tanimadigi birinin. Asla kiz arkadaslarinin aile ve akrabalariylada tanismadi.
Onun icin bu tur seyler iliskinin cok ileri safhalarinda yuzukler parmaga girmeden hemen once yapilmasi gereken seyler. O yuzden oZguvene baglamak ne kdar doğru olur bilemem

Son yazdıklarınızı okuyana dek cekingen olabileceğini düşünmüştüm ama önce iş kurayım para gelsin taaaa evlilik sonra deyince daha kafasında evliliği uzak bir plan olarak düşündüğü bariz belli..

Çözüm olarak bundan sonra evliliği ağzınıza dahi almayın, kendi arkadaşlarınıza ailenize veya tek başınıza gezmenize daha çok vakit ayırın. O görüşmek isteyince bugün programım yoğun sonra görüşsek deyin...Kısacası ümit kesmiş gibi davranın. Ama bunu 1-2 hafta bozmadan sürdürmeniz lazım. Niye böyle oldun diye sorgulasa bile asla konu üzerine konuşmayın, ne olmuş ki deyin anlamamazlığa verin...

Ve 2 hafta sonra buraya sonucu yazın

Merhaba kızlar,
Özgüvensiz erkek nasıl anlaşılır ? 24 yaşında olup da kimseyi tanımadığı bir düğüne eşlik etmekten çekiniyorsa, arkadaşlarınızla tanışmakta isteksizse, ailenizden kardeşinizle bile tanışmaktan çekiniyorsa. sebebi özgüven eksikliği olabilir mi? neden istemiyorsun dediğimde de utanırım çekinirm diyorsa sürekli.

özgüveni bu kadar sığ bir şekilde tanımlamayınız. Kardeşinizle tanışmak istememesi biraz enteresan. Belki gerçekten size değer vermiyordur. Diğer türlü tanışmak istememesi tamamen keyfidir belki de. Fazla insan fazla dert. Ben aşırı sosyalim aşırı özgüvenliyim lakin bazen insanlara selam vermek bile içimden gelmiyor. İnsanlara fazla değer veren biri değilim çünkü. hele de günümüzün insanlarına.

Son yazdıklarınızı okuyana dek cekingen olabileceğini düşünmüştüm ama önce iş kurayım para gelsin taaaa evlilik sonra deyince daha kafasında evliliği uzak bir plan olarak düşündüğü bariz belli..

Çözüm olarak bundan sonra evliliği ağzınıza dahi almayın, kendi arkadaşlarınıza ailenize veya tek başınıza gezmenize daha çok vakit ayırın. O görüşmek isteyince bugün programım yoğun sonra görüşsek deyin...Kısacası ümit kesmiş gibi davranın. Ama bunu 1-2 hafta bozmadan sürdürmeniz lazım. Niye böyle oldun diye sorgulasa bile asla konu üzerine konuşmayın, ne olmuş ki deyin anlamamazlığa verin...

Ve 2 hafta sonra buraya sonucu yazın
evlilikten konuşmamayı denedim, hiç rahatsız olmadı. ilerde evlenince şöyle yaparız diye konular geçse bile belli belirsiz cevaplar verdi. üstelik yakın bir arkadaşım evlilik ne zaman diye sorduğunda erkek gibi cevap vermek yerine bana attı topu, sanki ciddi değiliz imajı verdi beni sahiplenmedi gibi, çok kırıldım buna da ona söyledim. daha tarih belli değil son dakika öğrenseler nolcak dedi. aramızda seneye diye konuşmamıza rağmen hiçbir şey demedi.

Back
X