- 20 Mart 2015
- 2.261
- 1.932
- 133
- 29
- Konu Sahibi Biti Zdrava
-
Ben direk tipsizim diyemedim ama kız arkadaşım dedi ki özgüvensiz gibi ne bu cevaplar dedi.Yapabileceği en yanlış şey herhalde ilerde başı çok agriyacak bu söylediklerinden.Bu devirde kimseye açık sözlü olmamak lazım erkek milletinin gözü hep disarda zaten zemin hazırlamış
Şu an bile başım ağrıyor.Keşke hiç söylemeseydim.23 yaşındayken ben de niye hiç bana teklif olmuyor diyordum, çirkin miyim diyordum galiba cesaret edemiyorlarmış.. O yaştakiler ve özellikle okuldakilerden sevgili olmadığı daha iyi.. İşi yok bişeyi yok.. Ne olacağı belli değil, yarın ayrılırsın bir de derslerine etkilenir.. Sen de üzülüyorsun etkileniyorsun..
Şu an bile başım ağrıyor.Keşke hiç söylemeseydim.
Sağlık nedenleriyle verdim ama bence ben 40 kilo olsam da yine güzel bulmam kendimi.Kızım saçmalama. Demir gibi iraden var o çocuk kim köpekmiş. Ben 13 kilo versem var ya millete sümüğümü atmam
Vücudumda kaşlarımı,burnumu ve dişlerimi hiç beğenmiyorum.Aslında kendimden bütünüyle nefret ediyorum.Dünde kendime senin etin ne budun ne ki açıldın dedim.
Deme zaten canım ilişkilerde tecrübesiz olduğundan böyle yapıyorsun ama iliskin olduğunda göruceksinki kendini küçümseyici konuşmak karşı tarafa senin için negatif bir algı oluşturuyor sen öyle dusunmesen deBen direk tipsizim diyemedim ama kız arkadaşım dedi ki özgüvensiz gibi ne bu cevaplar dedi.
Feminen giyindiğim de oluyor bir tane dişim kırıldı çarpıklık yok onun dışında.Bazen tunik giyiyorum.Dişlerin görünmüyor ama eğer çarpıksa vakit geçirmeden tel taktır içten gülümseyemeyen insan ne yapsa mutlu olamıyor çünkü. Burnun konusunda seninle aynı fikirde değilim. Kaşların zayıf biraz, sen söyledikten sonra farkettim fakat bu sorun bakım serumları ya da yağlarıyla çözülüyor.
Giyim tarzın doğru bir fikir mi veriyor bilmiyorum ama sanki erkeksi davranıyorsun gibi bir hisse kapıldım. Eğer öyleyse bunu düzeltmeye çalış önce çünkü eğer kişi eşcinsel değilse çoğunlukla kendine benzeyen biriyle birlikte olmak istemez, şahsen ben feminen davran bir erkekle olmam
Bir ilişkide karşıdaki tarafı havalandırdığım oluyor bu benim en önemli hatam.Onun dışında karşımdaki erkeğe ben çirkinim demiyorum ama içimden öyle düşünüyorum.Deme zaten canım ilişkilerde tecrübesiz olduğundan böyle yapıyorsun ama iliskin olduğunda göruceksinki kendini küçümseyici konuşmak karşı tarafa senin için negatif bir algı oluşturuyor sen öyle dusunmesen de
mesleginj eline al hepsi gelir arkandanİyi akşamlar.Ben aşırı özgüvensizim yüksek notlar aldım bu notları benim almam imkansız diye düşündüm, sevdiğim kişiye açıldım reddedildim kendimden nefret etmeye başladım.Yüzüme karşı çirkinsin diyen çıkmadı sadece saç rengimi değiştirdiğimde bu renk sana gitmemiş dediler aslında haklılardı sonra kızıla geçtim.13 kilo verdiğime bile inanmıyorum bu bana imkansız geliyor.Kiloyu sağlık kaygısından dolayı vermiştim.Yaşım 24 sevgilim olmuyor ve ben bunu çirkinliğime yoruyorum.Beni yaradana da saygısızlık ediyorum biliyorum.Sevgili sevgili diyen tiplerden değilim öncelik derslerimden geçip mezun olmak ama ilk kez birini sevdim o da reddedince çok üzüldüm.Sizce kendimi beğenmediğimden mi olmuyor ya da başka başka nedenleri olabilir mi?Kiloyla alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü kilolu bir hemcinsimin de sevgilisi olabiliyor zayıf hemcinsimin de benimle aynı kaderi paylaştığını görüyorum.
Dış gorunusunle mutlu değilsin canım bu da tavırlarına yansiyor ama değiştirebilirsin hepsi senin elinde olan şeyler.Sevdigin çocuğu da unutucaksin merak etme insan birinden karşılık göremeyince bir sure sonra o kişi sana çok uzak gelmeye başliyor yani bende öyle olmuştu :)Bir ilişkide karşıdaki tarafı havalandırdığım oluyor bu benim en önemli hatam.Onun dışında karşımdaki erkeğe ben çirkinim demiyorum ama içimden öyle düşünüyorum.
Feminen giyindiğim de oluyor bir tane dişim kırıldı çarpıklık yok onun dışında.Bazen tunik giyiyorum.
Malesef doğru. Cepte olmamak her an gidebilir bitebilir gibi davranmak şart. Kendine ona gösterdiğin saygıdan sevgiden ilgiden daha fazlasını göstereceksin....Yapabileceği en yanlış şey herhalde ilerde başı çok agriyacak bu söylediklerinden.Bu devirde kimseye açık sözlü olmamak lazım erkek milletinin gözü hep disarda zaten zemin hazırlamış
Arkadaşlar foto isteyenler için bu akşam kaldırırım.Olumsuza da açığım.Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?