Özgüvensizim, Reddedildim.

Yapabileceği en yanlış şey herhalde ilerde başı çok agriyacak bu söylediklerinden.Bu devirde kimseye açık sözlü olmamak lazım erkek milletinin gözü hep disarda zaten zemin hazırlamış
Ben direk tipsizim diyemedim ama kız arkadaşım dedi ki özgüvensiz gibi ne bu cevaplar dedi.

Şu an bile başım ağrıyor.Keşke hiç söylemeseydim.

Kızım saçmalama. Demir gibi iraden var o çocuk kim köpekmiş. Ben 13 kilo versem var ya millete sümüğümü atmam

Kızım saçmalama. Demir gibi iraden var o çocuk kim köpekmiş. Ben 13 kilo versem var ya millete sümüğümü atmam
Sağlık nedenleriyle verdim ama bence ben 40 kilo olsam da yine güzel bulmam kendimi.

Vücudumda kaşlarımı,burnumu ve dişlerimi hiç beğenmiyorum.Aslında kendimden bütünüyle nefret ediyorum.Dünde kendime senin etin ne budun ne ki açıldın dedim.

Dişlerin görünmüyor ama eğer çarpıksa vakit geçirmeden tel taktır içten gülümseyemeyen insan ne yapsa mutlu olamıyor çünkü. Burnun konusunda seninle aynı fikirde değilim. Kaşların zayıf biraz, sen söyledikten sonra farkettim fakat bu sorun bakım serumları ya da yağlarıyla çözülüyor.

Giyim tarzın doğru bir fikir mi veriyor bilmiyorum ama sanki erkeksi davranıyorsun gibi bir hisse kapıldım. Eğer öyleyse bunu düzeltmeye çalış önce çünkü eğer kişi eşcinsel değilse çoğunlukla kendine benzeyen biriyle birlikte olmak istemez, şahsen ben feminen davran bir erkekle olmam

Ben direk tipsizim diyemedim ama kız arkadaşım dedi ki özgüvensiz gibi ne bu cevaplar dedi.
Deme zaten canım ilişkilerde tecrübesiz olduğundan böyle yapıyorsun ama iliskin olduğunda göruceksinki kendini küçümseyici konuşmak karşı tarafa senin için negatif bir algı oluşturuyor sen öyle dusunmesen de

Feminen giyindiğim de oluyor bir tane dişim kırıldı çarpıklık yok onun dışında.Bazen tunik giyiyorum.

Bir ilişkide karşıdaki tarafı havalandırdığım oluyor bu benim en önemli hatam.Onun dışında karşımdaki erkeğe ben çirkinim demiyorum ama içimden öyle düşünüyorum.

Reddedebilir. Bu da onun en doğal hakkı. Siz olsanız her teklif edeni kabul eder misiniz? Ilginiz yoksa. Demek ki ilgisi yok adamın. Bosver canim sevmediği halde kabul edip sana oyun oynasa daha mı iyi. Böyle tipler de var

mesleginj eline al hepsi gelir arkandan

Bende amaann ne olcak netten tanisayom biriylem dedim az once bi siteye uye oldum.adamla konustum biraz whatsapp verdim beni gormek istedi.gordu.sorular sordum.ne is yapiyosum vs diye ha boyumu sordu kilomu sordu bunlarinsormasi normal ne is yaptigini nerede calistigini solemesi mi anirmal? Suphecisin supheci biriyle yapamam dedi.begenmedi kulp buldu muhtemelen.ben hep reddediliyorum
Hayir resmimde ne bileyim kotu degil yani daha ne olacak bilmiyorum ki kasim gozum agzim burnum.pazartesi randevum var bakalom yuzume bisiler enjekte edilcek.o zaman da begenmezlerse artik yapcak bisiyim kalmiyo

Bir ilişkide karşıdaki tarafı havalandırdığım oluyor bu benim en önemli hatam.Onun dışında karşımdaki erkeğe ben çirkinim demiyorum ama içimden öyle düşünüyorum.
Dış gorunusunle mutlu değilsin canım bu da tavırlarına yansiyor ama değiştirebilirsin hepsi senin elinde olan şeyler.Sevdigin çocuğu da unutucaksin merak etme insan birinden karşılık göremeyince bir sure sonra o kişi sana çok uzak gelmeye başliyor yani bende öyle olmuştu :)

Feminen giyindiğim de oluyor bir tane dişim kırıldı çarpıklık yok onun dışında.Bazen tunik giyiyorum.

Bonding denilen bir işlem yapılıyor seninki gibi kırık dişi olanlara, kompozit dolgu malzemesiyle hasarlı diş onarılıyor, o çok kolay ama tabi sürekli şikayetlenmek yerine harekete geçmek lazım. Bir dişçiden randevu al , fiyatını öğren tek diş fazla masraflı değildir.

Tunik giyebilirsin ama bazen gençlik döneminde kızlar kilodan kaynaklı özgüven eksikliklerini bastırıp erkeklerle daha yakın olmak adına onlar gibi davranmayı tercih edebiliyorlar. Seni kırmamak için doğru söylemeyecek bir arkadaşına değil, dürüstçe yanıtlayacak birine sor bakalım hareketlerin erkeksi mi?

Yapabileceği en yanlış şey herhalde ilerde başı çok agriyacak bu söylediklerinden.Bu devirde kimseye açık sözlü olmamak lazım erkek milletinin gözü hep disarda zaten zemin hazırlamış
Malesef doğru. Cepte olmamak her an gidebilir bitebilir gibi davranmak şart. Kendine ona gösterdiğin saygıdan sevgiden ilgiden daha fazlasını göstereceksin....

Arkadaşlar foto isteyenler için bu akşam kaldırırım.Olumsuza da açığım.Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

Bir kere oldukça erkeksi bir havan var. Sanki 16 yasinda erkek cocugu gibi giyinerek ergenlik geciren kizlar gibi. Dalga gecme niyetinde degilim acik acik ilk bakista insanin içinden dusundurduklerini soyluyorum.

Saçlarini bu kadar kisa kestirme, kisa kestirsen bile bu model olmamis, kotu.
Saç rengini begenmedim ama ortamdaki işiktan belki garip soluk duruyordur onu bilemedim. Bir de o oduncu gomleklerini birak bence sacla birleşince o da o erkeksi havayi koruklemiş.

Bana fotoğrafını atar mısın hem merak ettim hem de yorum yapmak istiyorum akranın olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…