- 23 Kasım 2019
- 1.124
- 1.699
- 83
- Konu Sahibi Biti Zdrava
-
Her daim bakımlı ol ve dik dur.İyi akşamlar.Ben aşırı özgüvensizim yüksek notlar aldım bu notları benim almam imkansız diye düşündüm, sevdiğim kişiye açıldım reddedildim kendimden nefret etmeye başladım.Yüzüme karşı çirkinsin diyen çıkmadı sadece saç rengimi değiştirdiğimde bu renk sana gitmemiş dediler aslında haklılardı sonra kızıla geçtim.13 kilo verdiğime bile inanmıyorum bu bana imkansız geliyor.Kiloyu sağlık kaygısından dolayı vermiştim.Yaşım 24 sevgilim olmuyor ve ben bunu çirkinliğime yoruyorum.Beni yaradana da saygısızlık ediyorum biliyorum.Sevgili sevgili diyen tiplerden değilim öncelik derslerimden geçip mezun olmak ama ilk kez birini sevdim o da reddedince çok üzüldüm.Sizce kendimi beğenmediğimden mi olmuyor ya da başka başka nedenleri olabilir mi?Kiloyla alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü kilolu bir hemcinsimin de sevgilisi olabiliyor zayıf hemcinsimin de benimle aynı kaderi paylaştığını görüyorum.
Uzun saçlarım vardı yandı gitti 2021'e kadar uzar mı bilemem ama kısalı uzunlu model kullanıyorum sağ tarafta hala yanık var aslında pantolon giyiyorum ya da tayt ve tunik çoğunlukla.Hah gördüm şimdi.
Aslında güzellik için alt yapın var burnun güzel mesela.
Öncelikle tarzını değiştirmelisin. Oduncu gömleği yerine şıkır şıkır olmalısın. Veya spor olmalısın ama oduncu gömleği asla
Kulağındaki küpeleri çıkarıp zarif bir küpe takmalısın.
Saçlarını uzatmalısın. Uzayana kadar güzel bandajlar kullanabilirsin.
Zayıflamalısın ama hiç gözün korkmasın. Ben ekmek ve şekeri bırakarak 6 kilo verdim. Ama bunu diyetisyen kontrolünde yap.
Dediğim gibi alt yapın var yüzüne bakilmayacak kadın değilsin. Ama tarzın erkeksi ve erkekler bundan hoşlanmıyor.
Ohoo uzar tabii. Besleyici bakım kremleri vs al.Uzun saçlarım vardı yandı gitti 2021'e kadar uzar mı bilemem ama kısalı uzunlu model kullanıyorum sağ tarafta hala yanık var aslında pantolon giyiyorum ya da tayt ve tunik çoğunlukla.
Feminen olunamaz mı peki canım?Ohoo uzar tabii. Besleyici bakım kremleri vs al.
bana da resim gondere bilirmisiniz? merak ettim.Feminen olunamaz mı peki canım?
Benım ergenlik yıllarım. Çok ciddiyim. O zaman nerde akıl veren kişiler. Çingene gibiydim. Bak buradaki yazılanlar hepsi tecrübe. Kendine bakmak bakım yapmak ayıp degil. Sporunu yapacaksın, fit sağlıklı olacaksın. Manken gibi kusursuz olamayız ama en azından giydiğimizi yakistirabilirizBir kere oldukça erkeksi bir havan var. Sanki 16 yasinda erkek cocugu gibi giyinerek ergenlik geciren kizlar gibi. Dalga gecme niyetinde degilim acik acik ilk bakista insanin içinden dusundurduklerini soyluyorum.
Saçlarini bu kadar kisa kestirme, kisa kestirsen bile bu model olmamis, kotu.
Saç rengini begenmedim ama ortamdaki işiktan belki garip soluk duruyordur onu bilemedim. Bir de o oduncu gomleklerini birak bencesacla birleşince o da o erkeksi havayi koruklemiş.
Benım ergenlik yıllarım. Çok ciddiyim. O zaman nerde akıl veren kişiler. Çingene gibiydim. Bak buradaki yazılanlar hepsi tecrübe. Kendine bakmak bakım yapmak ayıp degil. Sporunu yapacaksın, fit sağlıklı olacaksın. Manken gibi kusursuz olamayız ama en azından giydiğimizi yakistirabiliriz
Oyle olsaydı. Güzellerde Allah cırkın sansı versın demezdı. Bak bısı dıyımmı bı insanı kendıne ceken sadece guzellık degılkı. Ya sesi guzel olur ya sempatık olur aklıma bukadar geldı illaki guzel bı yanı vardır. Ben esımın tipinden daha cok sesine asık olmuştum. Bide boyle dusunGüzel insanın hayatta daha çok talihi dönüyor bence.
O kadar haklısınız ki. Benim de 20 yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı sevilmedim diye üzülüp duruyordum. Şimdi 5 yıllık ilşkim var yani varlığı dert yokluğu yara öyle diyimSevgilin olmasın ne olur ? Olunca ne oluyor ki? Tamam sevmek sevilmek güzel ama bir sürü problem oluyor.
Aynen öyleO kadar haklısınız ki. Benim de 20 yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı sevilmedim diye üzülüp duruyordum. Şimdi 5 yıllık ilşkim var yani varlığı dert yokluğu yara öyle diyim
YouTube ac ve BEYHAN BUDAK Yaz izle sabaha aksam izle çok faydali ve evde terapi al gideni boswer salla yeni bir temiz sayfa ac Yasin cokkk kucuk dahaİyi akşamlar.Ben aşırı özgüvensizim yüksek notlar aldım bu notları benim almam imkansız diye düşündüm, sevdiğim kişiye açıldım reddedildim kendimden nefret etmeye başladım.Yüzüme karşı çirkinsin diyen çıkmadı sadece saç rengimi değiştirdiğimde bu renk sana gitmemiş dediler aslında haklılardı sonra kızıla geçtim.13 kilo verdiğime bile inanmıyorum bu bana imkansız geliyor.Kiloyu sağlık kaygısından dolayı vermiştim.Yaşım 24 sevgilim olmuyor ve ben bunu çirkinliğime yoruyorum.Beni yaradana da saygısızlık ediyorum biliyorum.Sevgili sevgili diyen tiplerden değilim öncelik derslerimden geçip mezun olmak ama ilk kez birini sevdim o da reddedince çok üzüldüm.Sizce kendimi beğenmediğimden mi olmuyor ya da başka başka nedenleri olabilir mi?Kiloyla alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü kilolu bir hemcinsimin de sevgilisi olabiliyor zayıf hemcinsimin de benimle aynı kaderi paylaştığını görüyorum.
zaten adamı anlatırken bile abi demişssiniz çok güldümbirinin diğerini istememe nedeni çirkinlikle güzellikle alakalı değildir ki.
birkaç sene önce çok yakışıklı, kariyerli bir abi etrafımdaydı. içim ısınmadı, olmadı. oysa düz mantık bakanlara göre hem tipi düzgün, hem yaşı uygun, hem mesleği iyi; asla kaçırılmayacak biriydi. ama ben anlaşamadığımı hissettim ve olmadı.
bunlar çok normal.
ahaha valla şimdi farkettim ben de :) sevdiği kız ona ab diyince neler hissetti acaba garibanzaten adamı anlatırken bile abi demişssiniz çok güldüm
yazdıklarınız da çok doğru bu arada buraya yazılanları saskınlıkla okuyorum. insanlara sen kimsin diye bakmak sürekli feminen ol öyle ol böyle ol tavsiyeleri..ahaha valla şimdi farkettim ben de :) sevdiği kız ona ab diyince neler hissetti acaba gariban
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?