Bu forumda bunu yapan sadece karşıt görüş müdür bu kk nın genel bi özelliği iki üç kişi ile sınırlandırmak da bir taraflılık ve dışlama o zamanHaklısın 2_3 kişi daha var isim vermek istemiyom ama onlar yüzünden kimse gelipde fikrini yazamıyor hepsi birden saldırıyor onlar bilirlerdir kendilerini
yazdığım onca cümleye karşılık olarak mahallede kavga eden ergen kız çocukları gibi benim kurduğum cümleleri kendini özetlemişsin diye cevap verdiğin için seni niye ciddiye alıyorum diye kendime kızmama sebep oldun.Bana kendini özetlemiş olduğun için daha fazla söze gerek yok :)
Tefsir bir tanedir yorumuna bilen biri olarak yanlıştır demem mi tahammülsüzlük olmuş
Bu arada ben AKP li falan da değilim amma onu desteklemek de her şeyi ile desteklemek değildir daha bu ayrımı farkedermiş biri kalkmış banaocul diyor birilerini ülkeden kovuyor falan :))
imz
Bir de istediğim gibi saldıramıyorum diye ağlıyorsunuz çok ironikyazdığım onca cümleye karşılık olarak mahallede kavga eden ergen kız çocukları gibi benim kurduğum cümleleri kendini özetlemişsin diye cevap verdiğin için seni niye ciddiye alıyorum diye kendime kızmama sebep oldun.
sen sadece tefsir yorumuna değil 2 tane daha yorumumu alıntılamışsın;üstelik kendi dünyandaki bilgi kıtlığıyla.tefsir konusuna gelecek olursak bu çok tartışılacak bir konu,benim doğrum şudur;Allah vardır ve birdir,Kur'an_ı Kerim vardır ve anlatmak istediğide birdir,bir sürü anlamı yoktur.
bu arada bende CHP li değil insancılım,haklarını savunmak,insan gibi yaşamayı,demokratik şekilde yönetilmek istenmek te chp li olmak değildir,sende bunun ayrımını farketki yazdığının anlamı olup kendinle çelişme.
ayrıca kimseyi ülkeden kovduğum yok,cümleleri kendi kafana göre yorumlayıp laf cambazlığı yapıyorsun ama yemezler.
Bir de istediğim gibi saldıramıyorum diye ağlıyorsunuz çok ironik
Hangimizin yorumlarında daha fazla itham daha fazla hakaret var ecep
Ben kısa kesmek için bir örnek verdim örtüye çapul denmesini savunmanıza da karşı yorum yazdım o değilse bu rahatsız etmiş ne farkeder
Hala farklı algılıyorsun yani istedigin şeyi alıyorsun
Sana neye ian ettin demedim
Sen tefsir bir tanedir bunu da kursta vs öğrensinler tarzı yorum yatn
Oyysa tartışmalı bir çok konu çelişkili bir çok tefsir vardır.
Bunu anlatırken senin imanınla zerre ilgilenmedim
Not: Üslubum mahalle uslubu ergen tarzı gelmiş ciddiye aldıgınız için de kendinize kızmışsınız çok güzel de bu senaryoyu bozan bir yorumunuz var :
3-5 çocuk ...
yazdığım onca cümleye karşılık olarak mahallede kavga eden ergen kız çocukları gibi benim kurduğum cümleleri kendini özetlemişsin diye cevap verdiğin için seni niye ciddiye alıyorum diye kendime kızmama sebep oldun.
sen sadece tefsir yorumuna değil 2 tane daha yorumumu alıntılamışsın;üstelik kendi dünyandaki bilgi kıtlığıyla.tefsir konusuna gelecek olursak bu çok tartışılacak bir konu,benim doğrum şudur;Allah vardır ve birdir,Kur'an_ı Kerim vardır ve anlatmak istediğide birdir,bir sürü anlamı yoktur.
bu arada bende CHP li değil insancılım,haklarını savunmak,insan gibi yaşamayı,demokratik şekilde yönetilmek istenmek te chp li olmak değildir,sende bunun ayrımını farketki yazdığının anlamı olup kendinle çelişme.
ayrıca kimseyi ülkeden kovduğum yok,cümleleri kendi kafana göre yorumlayıp laf cambazlığı yapıyorsun ama yemezler.
bu ironik kelimesini yenimi öğrendin her cümlende kullanmaya çalışıyorsun da.hakaret mi,hani nerede?nasıl nereden vursam acaba diye düşünüyorsun herhalde.örtüye çaput denmesi konusunun bu konuyla ne alakası var,yazacak birşey bulamayınca bunumu çıkardın yine ortaya,o kadar sinirlisinki br kere çapul dememişler çaput demişler düzelteyim.savunmam ise şu şekilde çaput küfür anlamına gelmez çünkü çaput kıyafet bez türü şeylere denir.başka şehirleri bilmem ama antalyada çaput derler ve bu aşağılayıcı anlamda değildir,yani tekstile giren ürünler için kullanılır.ama sen illaki muhalefet olup illa yorum yapmak için yorum yapacaksın ya ne yazacağını şaşırdın.Bir de istediğim gibi saldıramıyorum diye ağlıyorsunuz çok ironik
Hangimizin yorumlarında daha fazla itham daha fazla hakaret var ecep
Ben kısa kesmek için bir örnek verdim örtüye çapul denmesini savunmanıza da karşı yorum yazdım o değilse bu rahatsız etmiş ne farkeder
Şimdi de kelimelere mi takıldın ha gayret yavaş yavaş fikirleri de tartışabilme aşamasıba gelebilcegiz.bu ironik kelimesini yenimi öğrendin her cümlende kullanmaya çalışıyorsun da.hakaret mi,hani nerede?nasıl nereden vursam acaba diye düşünüyorsun herhalde.örtüye çaput denmesi konusunun bu konuyla ne alakası var,yazacak birşey bulamayınca bunumu çıkardın yine ortaya,o kadar sinirlisinki br kere çapul dememişler çaput demişler düzelteyim.savunmam ise şu şekilde çaput küfür anlamına gelmez çünkü çaput kıyafet bez türü şeylere denir.başka şehirleri bilmem ama antalyada çaput derler ve bu aşağılayıcı anlamda değildir,yani tekstile giren ürünler için kullanılır.ama sen illaki muhalefet olup illa yorum yapmak için yorum yapacaksın ya ne yazacağını şaşırdın.
merak ettim özeline baktım arkaarkaya nefes almadan yaptığın son 104 yorum hep siyaset üzerine.eğer sadece konu hakkında yorum yapmaya endekslersen kendini,tartışmanın kalitesi de ortaya çıkar.
Not: Bu konuda ilk yorumuma cevap veriken aray 3-5 çocuk kelimesini sııştırmak bi aşağılamadır. Ha siz şimdi onu da kesip biçersiniznasıl ki siz ''donun görunsun'' tarzı yorumu hakaret kabul ediyorsunuz ben de ayette bahsedildigi için kutsal gördüğümüz örtuye çapul denmesinden rahatsız oluyorum ve bunu kullananları art niyetli buluyorum
Şimdi de kelimelere mi takıldın ha gayret yavaş yavaş fikirleri de tartışabilme aşamasıba gelebilcegiz.
Yahu kapanmış bitmiş konunun bu konu ile alaksı neydi ''sen konuyu açtın'' ben de ''tefsir'' konusunda sana karşı çıktım dedim o yetmedi,konu seçtin dedin ben de bir de ''çaput'' kelimesinde karşı çıkmıştım dedim pes :)
Şimdi de sıra özelimde mi ? İsedigim konuda tartışırım bu kimi ilgilendirir?
ben donun görünsün yorumu falan görmedim,yorumda yapmadım,kiminle ile sıkıntın varsa git ona yaz bu yorumu bana değil,bunun muhattabı değilim.nasıl ki siz ''donun görunsun'' tarzı yorumu hakaret kabul ediyorsunuz ben de ayette bahsedildigi için kutsal gördüğümüz örtuye çapul denmesinden rahatsız oluyorum ve bunu kullananları art niyetli buluyorum
He canım he böyle beni aşağılayıcı laflar kullanınca içindeki ezikliği bastırabiliyorsan devam et senin de şifan bu şekilde oolsun...ya gerçekten karşımda kaliteli tartışabileceğim birisi olsa tamam da böyle zevksiz oluyor.şimdi en başa git bakalım,kim önce kimin mesajını alıntı yapmış kim konuyu açmış,dünde aynı şekilde 3 yorumumu alıntılamış hızını alamayıp birde sana birşey denmeden burda yorumumu alıntılamışsın.şimdide sıra özelimde mi derken...kimsenin kafasının altındakine yada pardesünün altındakine bakmaya çalışmıyoruz,yazdığın son mesajlara baktım ama sen cümleleri kafanda evirip çevirip kötü yorumlamaya alışıksın yada işine öyle geliyor.
insanlara saldırmak yerine sadece konuya yorum yapsak daha güzel olmazmı?
Ben öyle dedin demedim bu ne yahu her yorumumu bir de ek olarak açıklıyorum böyle olmaz sen istedigin gibi düşün sana elleşmem artık rahat rahat kinin kus karşıt görüşler karşı da kafanı kuma göm mutlu yaşaben donun görünsün yorumu falan görmedim,yorumda yapmadım,kiminle ile sıkıntın varsa git ona yaz bu yorumu bana değil,bunun muhattabı değilim.
acaba delimiyim diye düşünüp garanti olsun diye google çocuk yazıp arattırdım aşağılamadan başka bir sürü açıklaması var ama sen nasıl anlıyorsan öyle olsun!Not: Bu konuda ilk yorumuma cevap veriken aray 3-5 çocuk kelimesini sııştırmak bi aşağılamadır. Ha siz şimdi onu da kesip biçersiniz
Çocuk kelimesi hakaret veya aşağılama değildir ama gerçekten bir çocuk için kullanıldıgında.acaba delimiyim diye düşünüp garanti olsun diye google çocuk yazıp arattırdım aşağılamadan başka bir sürü açıklaması var ama sen nasıl anlıyorsan öyle olsun!
S<i neden üstünüze alındınız pardonda ben sizden hiç kastetmedim ben dışlamıyorum kimseyi sadece fikrimi söyledimBu forumda bunu yapan sadece karşıt görüş müdür bu kk nın genel bi özelliği iki üç kişi ile sınırlandırmak da bir taraflılık ve dışlama o zaman
Ayrıca herkes aynı düşünmek zorunda değil bu çok doğal bi durum hele ki istediği gibi hakaret iftira vs bunlara cevap vermek de gayet doğal
alınmam gayet normal asıl alınmasam bir anormallik olurdu.S<i neden üstünüze alındınız pardonda ben sizden hiç kastetmedim ben dışlamıyorum kimseyi sadece fikrimi söyledim
Al işte insanlar yazamıyor diyom ya 2_3 dü oldu 4 al birini vur ötekine
ciddi anlamda konu bizim yüzümüzden amacını aştı ve karşılıklı atışmaya döndü,sen alıntılamazsan yazmam ama alıntılayıpta sonra susmamı bekleme.elleşmede zaten,benim içimde kin hiçbir zaman olamaz,sevmeyi seviyorum.benim kafam hep geniş baktı dünyaya ama bence sen gitte deniz kenarında kumla oyna,hadi sana da güle güle.Ben öyle dedin demedim bu ne yahu her yorumumu bir de ek olarak açıklıyorum böyle olmaz sen istedigin gibi düşün sana elleşmem artık rahat rahat kinin kus karşıt görüşler karşı da kafanı kuma göm mutlu yaşa
Allahımyarabbim mübarek gün senle asla muhatap olmaya niyetim yok sen sabır ver mevlam ALLAH aklı fikir versin ne diyeyimalınmam gayet normal asıl alınmasam bir anormallik olurdu.
Çünkü bana cevaben yazılmış bir alıntıda geçen çocuk kelimesini onaylıyorsunuz ve böyle bir kaç tane daha var diye devam ediyorsunuz.
ben de öyle diyom ya istedigin gibi ezemiyorsunuz çünkü hemen cevap geliyor bu kez ne oluyor kininizi rahat kusamıyorsunuz size de yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?