- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
yani yaram var gocundum diyorsun kısaca,ama akp li değilim diyorsun,istersen ol bana ne,insanları oy verdiği partiye göre ayrıştırsam anne tarafımı tümden yok saymam lazım ama gayette güzel güzel geçiniyoruz.Benim bu konudaki ilk yorumum buna ithafen oldu.
İnsanları oy verdigi partiye göre ayrıştırmana ve sonra ayrıştırılmaya karşı çıktıgına ithafen bir alıntı yaptım .
Sonra olayı çoluk çocuga getiren eski konuları geli p burda açan ben değilim.
Madem tartışma ortmaı olmasına ragmen özel bi durumunuz var yazacaktınız. özel bir durumum var alıntılardan hoşlanmıyorum.
ama kalkıp insanlaraı aşağılayan laflar edip de sonra buna susulmasını beklemeyeceksin.
Sen bitirsen ben de bitircem ama hala bi kelimeyi bile aşamdık bi döngüdür gidiyoruzyani yaram var gocundum diyorsun kısaca,ama akp li değilim diyorsun,istersen ol bana ne,insanları oy verdiği partiye göre ayrıştırsam anne tarafımı tümden yok saymam lazım ama gayette güzel güzel geçiniyoruz.
yaptığım yorumların devamında bizi bu savaş ortamına sürükleyenin akp değilde chp mhp olsada yorumum aynı olurdu cümlesini niye görmemezlikten geldin,çünkü hep dediğim gibi işine geleni yorumlama özelliğin var,evet laflarımın arkasındayım,şuan tüm bu sıkıntıları şuanki iktidar döneminde yaşıyoruz hep birlikte,iktidara kim oy verdiyse onlar vicdan azabı çekmelidir bana göre,işid sınırda heran savaş çıkacak,daha ne diyeyim ben sana.
alıntı yapılırda iyi yada kötü niyetli alıntıları ayrıştıracak kapasitem var,sen 4 kere arka arkaya sana birşey denmediği halde yorum yap(yapabilirsin de sorun burada değil)beni kafana göre eleştir,sadece yazdıklarımı değil kendi dünyanda yarattıklarınada kendini inandır öyle yorumla sonra gel aaa hassassın galiba de,haydi geç bu laf oyunlarını.aşağılamak diye takılmışsın,ne demişim,küfürmü etmişim,aman neyse nasıl anlıyorsan o.
yamuğumda gitmiş yamığım kalmıştamam prof dr yamıkp.
amma bu lafı kullanıp da sonra ben hakaret etmedim yağ diye ağlamayacaksın gelip bana burda neyi niye dedim açıklaması yapma evet dedim de bu yeterli. zira senin demenle çocuk olunmuyor.
sen hastasın sanırım onca yazı hatası yapıyorum sırf bu nedenle bile susup düşünüp bu da yazım hatası diyebilmöek varken...yamuğumda gitmiş yamığım kalmışvalla yazdıklarıma o kadar içerlemişsin ki,durmadan beni alıntılayıp aynı şeylere plak gibi takılıp yazmışsın,ağlayan şimdi kim oluyor sen mi ben mi?
şimdi senin kafandaki niyet şu,işte yamukprenses beni aşağıladı diye insanların ve opların kafasında algı yaratacaksın ve beni banlatacaksın,olsun banlanırım sorun değil,çünkü senin seviyene düştüm yeterince,benim dememle çocuk olunmaz haklısın!
sen cidden iyi değilsin,sen demedinmi ben akp li değilim diyen,ben sana dedimmi sen akp lisin diye,sen öyle deyince bende chp li değilim dedim,şimdide vay neden sana chp li demedim niye açıklıyorsun yazıyorsun cidden komiksin yada bilemiyorum artık gerisini.kapasite meselesine gelirsek varoşvari cümleleri her kelimeye sıkıştırmak,diğer konularda yapılan yorumlar,seçilen cümleler herkesin kalitesini gösteriyor.senin haremlik selamlık yorumlarını unutmadık.Sen bitirsen ben de bitircem ama hala bi kelimeyi bile aşamdık bi döngüdür gidiyoruz
Madem olay yara-gocunma olayı sanasen chp lisin demdigim halde neden açıklama geregi duydun.
akp ye oy verenler şuraay gitsin bunu yapsın bunu etsin demeni benim ailem de akpli demenle aklayamazsın. Sen kimseyi bir yere kovabilecek kapasitede değilsin.
peş peşe yorum yapmayı bile kötü niyetli olarak algılayıp kullandıgın kelimeleri masumlaştırmanda ayrı bir ironi(bak tekrar cümlede kullandım)
Olaya bak peş peşe yoruma yorum sıralamak hayır sen böyle diyorsun ama o öyle değil demek saldırı ve kötü niyet olmuş hem de tartışma bölümünmde evet evet baya hassassın canım
EVET sen bana akp lsin dedin?ayrıştıran siz biz diye ayıran sizlersiniz!evet akp liler gitsin çünkü başımıza tüm bunları açan sizlersiniz.eğer tüm bu işid belası chp yada mhp zamanında olsaydı onlarada derdim.akp deyince aklınız çıkıyor.
dün de bir konuda yazdıklarımı alıntılamışsın ama konu kilitlenmiş cevap yazamadım.ikide bir sana ters düşüncedeki insanları düşman gibi görüp saldırma.
burada senin gibi 2-3 çocuk daha var,bazen istediğiniz hayatı yaşayamadığınız ve özendiğiniz için bu kadar hırçınsinirli ve sevgisiz olduğunuzu düşünüyorum.
ya meryem sen gerçekten benimle muhattap olma,reel hayatta olsa dönüp bakmam sana,muhattapta olmam,gerçekten beynin farklı işliyor senin,üzüldüm senin adına.yeni kurbanın benim sanırım,benden önceleri vardı,sonralarıda olacak.beni alıntıla yaz sonra muhattap olma de,baştan sen muhattap olmasaydın o zaman.gerçekten çok ufaksın.kapanmış bir konu deyip deyip birde link atmışsınEmin ol şuanda kiblemelerin 10 da 10 u da beni kibledi rahat ol 'yamuk prenses' adı yanlış yazıldıgına bile taıkıntı yapan biri başkasına karşı çok daha hassas olmalı oysa.Ah şu seviye ne çekti bizden
Düşme kardeşim seviyeme kim düş dedi sana böyle deyip de rahatlıyorsun bir de yapma madem
Ben olayların içinde dönup durmak derken sen kalkmış bana içerlemişsin diyorsun oysa kapanmış bir konuyu bile unutamayıp buraya taşıyan benim(!)
Konuları tekrar tekrar konuşuyoruz çünkü ayunı dili konuşamıyoruz seninle neden budur
Kapanmış konu dememe ragmen aynı şeyden bahsedersen atarım tabi.ya meryem sen gerçekten benimle muhattap olma,reel hayatta olsa dönüp bakmam sana,muhattapta olmam,gerçekten beynin farklı işliyor senin,üzüldüm senin adına.yeni kurbanın benim sanırım,benden önceleri vardı,sonralarıda olacak.beni alıntıla yaz sonra muhattap olma de,baştan sen muhattap olmasaydın o zaman.gerçekten çok ufaksın.kapanmış bir konu deyip deyip birde link atmışsınbu ne kendinle çelişki böyle.yazık.
hayır ben sana akp lisin demedim,alıntı yap yaz buraya herkes görsün.başıma tüm bunları açanlar sizsinizderken akp ye oy verenleri yazdım,sen akp li değilsen madem neden üstüne alındın.EVET sen bana akp lsin dedin?
Kim hasta kim sorunlu
Bak konu saptııryorsun sonra ben kalkıp iki kelam edecek olunca konu değiştiren ben oluyorum.
sanane kardeşim benim haremlik selamlık düşüncelerimden bu yüzden varoş mu olunuyormuş unutmamış mış
'ayrıştıran siz biz diye ayıran sizlersiniz!evet chp liler gitsin çünkü başımıza tüm bunları açan sizlersiniz' şeklinde bir çıkışta bulunsam o zaman chp li değlim açıklaması yapmaktaa haklıydın anladın mı.
Sevmiyorum böyle her şeyi tek tek anlatmaya çalışmayı bir de tşk yerine kapasite vs hakaretleri olmuyor böyle
valla inan bana bende seni hiç görmek istemiyorum buralarda,keşke senin gibiler tümden yok olsa,ceza gibisiniz.Kapanmış konu dememe ragmen aynı şeyden bahsedersen atarım tabi.
Olma canım burda da olmasan keşeke bir susan artık da gerçekten olmak istemiyor diyebilsek :)
Sizlersiniz derken beni alıntıladın siz demek beni kastettigin anlamına gelir.hayır ben sana akp lisin demedim,alıntı yap yaz buraya herkes görsün.başıma tüm bunları açanlar sizsinizderken akp ye oy verenleri yazdım,sen akp li değilsen madem neden üstüne alındın.
keşke bunları beni muhatap almayarak belli etsen o zaman inanırdıkvalla inan bana bende seni hiç görmek istemiyorum buralarda,keşke senin gibiler tümden yok olsa,ceza gibisiniz.
amaaan meryem hadi seni kendi kendinle bırakıyorum,beynin cidden saat yönünün tersinden işliyor senin,işim gücüm yalnız sen değilsin.vay lafı soktum diye mutlu ol şimdi.bu kadar şeye rağmen hadi bayramın mübarek olsun şimdiden yazıcam ama sen şimdi onun altından neler çıkartırsın kimbilir,hadi işine bak artık.keşke bunları beni muhatap almayarak belli etsen o zaman inanırdıkama böyle çok çelişkili
bir yandan cevap yetiştir bir yandan da ''ayhh slk senle mi muhatap olcam ben senden üstüm bi kere tamm mı ' havalarına gir.
evet benim gibiler gitse tek beyin tek fikir koyun koyuna yaşarsınız
konu bayağı değişmişvalla inan bana bende seni hiç görmek istemiyorum buralarda,keşke senin gibiler tümden yok olsa,ceza gibisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?