Özkes: Bilal'in öncülüğünde kefen giyen AKP'li gençler savaşa gitsin

beni cidden banlanmam için zorluyorsun,bu yukarıda yazılan yorumlarım hangi konuda yazıyor?başka bir başlık altında yazıyor değilmi?evet,peki ya şuan hangi konudayız?peki ben yorumlarımı kimi alıntılayıp yazmışım?seni mi,hayır.

şimdi bende arkadaşlara bırakıyorum yorumu senin tabirinle.

Boşa çeneni yorma anlamazlar anltamaya çalışma arkadaşım günaha bari girme

Madem öyle neden bu konuda :
Sen banabi konuda daha 'saldırdın' ordan cevap veremedim burdan vereyim diyerek eskileri açtın?

bal tutan parmak yaliyor bu devirde..bu durum bu kadar basit..tam icerigini bilemeyiz..hangi siyasinin cocugu askere gitmiski? kaldiki bilalin veya baskasinin gitmemesi bahane olamaz.

:) çocuk olamayn birine çocuk demek gayet anormal ama siz şefkatten diyorsunuz ben anlıyorum sizi.
Sabır böyle olmaz canım susacaksın o zaman cevap hakkı bırakmayacaksın
Bir de hadi hadi falan ne oluyoruz sanki iç sesi konuşuyor ve buraya bunları yazmış olmuyor

meryem ya anlamıyorsun ya anlamak istemiyorsun,hep cümleleri kendine göre yorumlama diye bir özelliğin var,lütfen kendin gibilerle muhattap ol artık.
Uzatmayacaksın o zaman hala bir aşağılama hastalıgı canım bunu yaptıgın zaman benden üstün olmuyorsun.
Sana ne dedim zaten seninle bu forumdaki ilk tartışmayı ilk alıntıyı ben başlattım dedim değil mi ?
Sonra eski konuyu,gelip burda açan 'dur ordan cevap veremedim burdan vereyim' diyen de sensin.
tartışma yüzünden ikimiz de banlanıcaz bunu biliyorum ama ona ragmen şu aşağılık ithamlarına karşılık vermiyorum kişi kendinden bilir işi ne de olsa.

uzatmak istemiyorum çünkü konuyu kirletiyoruz,aşağılama hastalığım yok,kendin öyle hissediyorsan lafım yok.sen seviyorsun tartışmayı,sadece benimle değil herkesle,çünkü bu senin kişiliğin,eski konuyu burada açmadım,burada yazdığın konumu alıntılayınca diğer konumdada yorum yapmışsın dedim ama maşaallah konunun noktasına virgülüne kadar yazmışsın buraya sırf küçük laf oyunlarıyla kendini haklı çıkarmak için ama haklı değilsin.şu aşağılık itham derken kim terbiyesizleşiyor acaba?haklısın kurulmayan cümleleri kurulmuş gibi gösterip birde ona kendi kendine inanmak insanlarada öyle göstermeye çalışmak senin gibilere yakışır,çünkü sen öylesin.sayende konu kilitlenecek,diğer konulardada olduğu gibi.

Şurdaki siz neden üstünüze alındınız lafı bile o kadar samimiyetsiz ki sanki üç maymunu oynaıp beni işaret ettiginiz görmicem
Biri kalkıp çocuk olmadıgın halde sana çocuk diyecek senin gibiler (tabi o gibilerde artık saklı bir içerik var) şeklinde ergen, mahalle vs gibi kelimelerle sana hitap edecek sen de bu lafları aşağılama olarak algılamaycasın öyle mi? Tamam polyyanna (!)
Hayır işte o öyle değil yamukp. hanım ben burada ilk alıntıyı sana yaparken sen direk eski konuyu gelip açtın ve ordan da bana SALDRDIN dedin e tabi ki de gelip buna cevap vericem ve yazdıklarımın bir ''saldırma'' olmadıgını açıklıcam yoksa gerçekten bunu bilmeyenler durumu saldırma olarak algılayacak.

Neyse sana göre, farklı düşünmek bir saldırı ise zaten seninle uğraşmazdım bunu başta da belirttim.
Siz istedigiiz gibi düüşncelere saldırın ne de olsa isim vermediniz ya ne de olsa alıntı yapmadınız ya işte o zaman insanlara cevap hakkı doğmuyor ve bu yüzden de serbest serbst esip gürlemeye hak kazanıyorsunuz.
Ama bu kadar hassah birinin de tartışma ortamlarına dalması çok garip doğrusu

Not: Çoğunluk burda benimle taban tabana zıtken böyle bir yerde kendimi haklı çıkarma gibi bir niyetim yok,, olamaz da.
amacım da evet tartışlmak çünkü tartışmak anomal bir drum değil burası da tartışma ortamı siz sevmiyordanız çiçek böce bölumunde takılın
İlk yorumdan itibaren iğrenç ithamlara bulunup bunu burda onca şeyden sonra ben ifade ediyorum diye de terbiyesiz olamam kusura bakma.

Seviyene düşmeyeceğim senin o kadar sana son sözümde bu

Düşüncelere saygısı olamayan,her şeyi kişisel algılayan,sürekli birilerini ülkeden kovan,karşıt her görüşe akp li gözu ile bakan,egosu nedeniyle eleştiriye gelemeyewn ve hemen kavga moduna gçen,ve oldukça duygusal davrann kk da her zaman konular kitlenecek tabii
Evet benim yüzümden
Şimdi güzel güzel begenileşin canım karşıt görüşlere ölümmm(!)(?)

Seviyene düşmeyeceğim senin o kadar sana son sözümde bu
Adımı alıntılamadın ya benden bahsetmemiş oldun nee güzel bii kandırma oyunu böyle seviyeme düşmeyecekmiş
sanırsın göklerden yazıyor bana,oysa adımı zikretmese de benden bahseden de kendisi

bana göre çocuksun çünkü uslubun öyle,istersen 60 yaşında ol,bunun kaç yaşında olduğunla alakası yok,kişilik ve kurduğun cümlelerle alakası var.
yamukp.hanım diyerek o aklınla güya prensesi atıp yamuk kelimesiyle beni aşağılıyorsun,bak buda senin tarzında bir düşünce,nasıl ama.ilk sen benim yazdığımı alıntılarsan bende sana cevap yazarım,yani bana cevap hakkı doğar üstelik bunu 4 kere yapmışsın,oldu o zaman sen her yazdığımı alıntıla bende susayım,iyi kafa.
sen benimle uğraşacak nitelikte değilsin,hayat görüşümüz farklı olsada saygı duyarım ama farklı yorumlayıp,konuyu kirletip,kendini sürekli haklı çıkarmak için uğraşırsan ve eleştirdiğin şeyi kendin yaparsan saygı duymam.

ben senin gibi farklı düşüncede yazılmış yorumlara atlayıp alıntılamıyorum yapıyorsamda saygı çerçevesinde yapıyorum ve o yorumu yapan kişiye yapıyorum,yani birebir yorumu yazan kişinin cümlesini alıntılıyorum ama sen seninle ilgili olsun olmasın hep bir yorum hep bir sinir,hep bir nefret.garip olan kim sen mi ben mi?kavgayı seviyorsun.

bence buralar beni değil de seni biraz aşar.

Yazın Yazın istediğiniz kadar yazın ben bişey yapmıyorum şansınızı siz zorluyorsunuz yazın devam edin evet size yazdım adınızımı yazmam lazımdı sizemi soracaktım sen göklerden hatta bulutların üzerinden yazmaya devam et ben yazmıyorum işte sizin gibiler yüzünden hiç bi tartılmaya katılmak istemiyom yazmaya devam edin kolay gelsin size

tamam işte kendi bakış açına göre beni yorumlayıp 'çocuk' dedin işte bu bi aşağılamadır .
ha ha çıkarım da güzelmiş tıpkı senin düşünce şeklini yansıtıyor yamukp. hanım
o alıntılama işi ne oluyor öyle? sen beni ben seni bu nedir ya bu nasıl bir anlayıştır. Fikrime karşıysa saygı çerçevesinde ben de fikrimi yazarım durum bu kdar basit.(İDİ)
Bu forum seni çok yıpratıyor....

amam işte kendi bakış açına göre beni yorumlayıp 'çocuk' dedin işte bu bi aşağılamadır .
ha ha çıkarım da güzelmiş tıpkı senin düşünce şeklini yansıtıyor yamukp. hanım.Sen zaten izafette yamuk kelimesini kullanmışsın bunu prenses kelimesi mi aklayacaktı?
o alıntılama işi ne oluyor öyle? sen beni ben seni bu nedir ya bu nasıl bir anlayıştır. Fikrime karşıysa saygı çerçevesinde ben de fikrimi yazarım durum bu kdar basit.(İDİ)
Bu forum seni çok yıpratıyor...

Son düzenleme:
Bak sana sen sus demedim ben görüşümü yazdım sen de kişiselleştirene kadar benim firkrime yorum yapmış olsaydın ya da alıntılı konuşmaalrdan hoşlanmadıgını belirtseydin şu an durum böyle olmayacaktı

habere dibinin kareköküne kadar katılıyorum ve bu konuda çok sinirliyim.

ayrıca sadece bilal oğlan ve saz ekibi değil bu akp ye oy verenlerin kocası,abisi,babası,kardeşi de gitsin bir zahmet savaşa.
Benim bu konudaki ilk yorumum buna ithafen oldu.
İnsanları oy verdigi partiye göre ayrıştırmana ve sonra ayrıştırılmaya karşı çıktıgına ithafen bir alıntı yaptım .
Sonra olayı çoluk çocuga getiren eski konuları geli p burda açan ben değilim.
Madem tartışma ortmaı olmasına ragmen özel bi durumunuz var yazacaktınız. özel bir durumum var alıntılardan hoşlanmıyorum.

ama kalkıp insanlaraı aşağılayan laflar edip de sonra buna susulmasını beklemeyeceksin.

not: eski konuları açarken de yazdıklarımı saldırı olarak değerendirdiniz oysa sadece tefsir bir tanedir demenize hayır o öyle değildir demiştim.

sen ve kurduğun cümlelerle ters düşüyorsunuz.fikre karşı saygı çerçevesinde fikir yazmanın anlamını biliyormusun ki sen,kısaltılmışı d olan meryem?evet çocuksun,beyninle alakalı.

sen ve kurduğun cümlelerle ters düşüyorsunuz.fikre karşı saygı çerçevesinde fikir yazmanın anlamını biliyormusun ki sen,kısaltılmışı d olan meryem?evet çocuksun,beyninle alakalı.
tamam prof dr yamıkp.
amma bu lafı kullanıp da sonra ben hakaret etmedim yağ diye ağlamayacaksın gelip bana burda neyi niye dedim açıklaması yapma evet dedim de bu yeterli. zira senin demenle çocuk olunmuyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…