- 3 Şubat 2012
- 256
- 25
- 68
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 20, erkek arkadaşım 23 canimYaşlarınız kaç canım
Benim 20, erkek arkadaşım 23 canim
Maalesef yok üzülmesin diye biside diyemiyorum ayrıldık dedim çünkü annemde üzmek istemiyorum çok seviyorum çünkü annemi de . ailesi yüzünden istemiyoKüçük de değilsiniz ama, anneni yumuşatmanın bir yolu yok mu
annen ne sebeple görüşmeni istemiyor .
Evet canım öğrenmeden önce zar zor gidiyodum simdi öğrendi hic gidemiyorum aramızdaki mesafe yarim saat var hani ekmek alim hem onu görürüm niyetiyle de ciksam Olmuyo20 yaşındasın ve annen bir yere salmıyor öyle mi?
Sonra kızım neden kocaya kaçtı diye evlatlıktan red ediyorlar..
Hadi buyrun.....!!
Onlarla zaten gorusuyoruz ama bunlar ayrı bir de yüz yüze görüşmek ayrı . ve siz nisanliymissiniz bizde nişanlı olsak sonunda kavuşma ümidiyle beklerdimtelefon denen birşey var whatsapp skype viber tango daha sayiyimmi.. bisureligine böyle görüşün.. ben bile nişanlımı dört beş ayda bir görüyorum.
Onlarla zaten gorusuyoruz ama bunlar ayrı bir de yüz yüze görüşmek ayrı . ve siz nisanliymissiniz bizde nişanlı olsak sonunda kavuşma ümidiyle beklerdim
sabret ozaman canım er yada geç anlarlar nekadar sevdiğini..Onlarla zaten gorusuyoruz ama bunlar ayrı bir de yüz yüze görüşmek ayrı . ve siz nisanliymissiniz bizde nişanlı olsak sonunda kavuşma ümidiyle beklerdim
Ailesi yüzünden..Herşey tamamda niye annen görüşemene karşı ?
Ailesi yüzünden..