• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özlem duygusunu nasıl geçiririm?

Herkese merhabalar, Daha önceki buraya konular açmıştım uzak mesafe ilişkim vardı polis memuruydu eski sevgilim. Nişan vs yapacaktım ama ben ayrıldım seviyorken ayrıldım. Ayrılık sebebim buraya da konu açmıştım zaten yaşadığım şehre gelip bana söylememişti supriz yapacaktım falan demişti ablasından görmüştüm kuzeninin nişanı vs vardı gitmemiştim hatta o gün oda gitmemişti beraber vakit geçirmiştik. Aslında sadece buda değil örneğin ben buzlu kahve içiyorum diyor ki hastalan ben sana soracağım ya da diyor ki sen hastalaninca seninle kavga edesim geliyor. Bi sorun oldugunda çok bunu konuşup tartışmak istemiyor ona göre huzursuzluk oluyor bu.örneğin şunu demiyor kıyamam vs yan yanayken daha çok sevgisini gösteren biri. Mesajda ve aramada da iyidir görüntülü de vs ama hastayım dediğimde ya da hasta olduğumda hemen böyle bi kızma evresine geçiyor gibi. Zaten sert biridir bana karşı değil ama genel olarak öyle. Hediyeler alır düşünür kahve tatlı gönderir habersiz jestleri var korumacıdır da ama bazen çok umursamaz olabiliyor genel olarak. Bi isteğim olup olmadığını hep sorar alayım der. Kıskançtır normal seviye de ama kıskanç yani. Merak eder arar falan. Özlem duygusu şu an beni biraz zorluyor yani özlüyorum bu duyguyu nasıl aştınız? Fotoğraflara vs bakıyorum üzülüyorum.
Merhamete, şefkate en ihtiyaç duyduğumuz zaman hastalık zamanları..O zamanlar annemin/eşimin önüme getirdiği bir sıcak çorba, bir şefkatli el, sevecen bir bakış nasıl iyi gelir. Bana hastayken iyi davranmayan insan normalde yanımda olmasın zaten, ne kıymeti var!! Bu eski sevgilinizin vicdandan mahrum olduğunu gösterir. Evlenseniz hamile olacaksınız, yeri gelecek ayağa kalkamayacaksınız, ömürde hastalık diye birşey var, başımıza ne geleceği belli değil, ee yarın çocuk hasta olsa ona da merhameti olmayabilir. Şimdi özlersiniz de o günler yaşanınca nefret edersiniz. Gönül yükü zordur, yıpranırsınız. En doğru kararı vermişsiniz.

Bazı insanlar ailelerinden gördüklerini yansıtıyor. Ailesinden hasta olunca azarla karışık bakım görmüşse sevgi dili bu oluyor. Bu doğru mu, asla değil sonuçta insanlar kendilerini geliştirebilir değiştirebilir yetişkinlik çağı bu yüzden var. Bunu son kez konuşur, olmuyorsa yoluma içim rahat şekilde bakardım.

Uzak ılıskı sorunu. Yanındayken aşık gıdınce değil. Sevgilimde öyle bende uc haftadır ayrıyız. Ne o barısabılıyor cabası var ne ben. Ego savaşına döndü. Böyle adamların sevgisi gerçek değil
Yanındayken daha çok sevgisini gösteriyor aslında mesajdayken de öyle ama bazen çok umursamaz ve hastalık konusunda böyle oluyor hemen böyle dikkat etmiyorsun moduna giriyor. Bi kere o işten gelmeden önce ben de televizyon karşısında uyuya kalmışım geç gelmişti o gün klimayı açık unutmuştum buz gibi olmuş hasta olacaksın hasta ol ben sana soracağım dikkat etmiyorsun falan diyip gülmüştü. Tabi bazen kızıyor gibi de söylüyor.

Bazı insanlar ailelerinden gördüklerini yansıtıyor. Ailesinden hasta olunca azarla karışık bakım görmüşse sevgi dili bu oluyor. Bu doğru mu, asla değil sonuçta insanlar kendilerini geliştirebilir değiştirebilir yetişkinlik çağı bu yüzden var. Bunu son kez konuşur, olmuyorsa yoluma içim rahat şekilde bakardım.
Ailesi çok tatlı insanlar ama tabi bilemem nasıls yetiştiğini. Hayırlısı.

Merhamete, şefkate en ihtiyaç duyduğumuz zaman hastalık zamanları..O zamanlar annemin/eşimin önüme getirdiği bir sıcak çorba, bir şefkatli el, sevecen bir bakış nasıl iyi gelir. Bana hastayken iyi davranmayan insan normalde yanımda olmasın zaten, ne kıymeti var!! Bu eski sevgilinizin vicdandan mahrum olduğunu gösterir. Evlenseniz hamile olacaksınız, yeri gelecek ayağa kalkamayacaksınız, ömürde hastalık diye birşey var, başımıza ne geleceği belli değil, ee yarın çocuk hasta olsa ona da merhameti olmayabilir. Şimdi özlersiniz de o günler yaşanınca nefret edersiniz. Gönül yükü zordur, yıpranırsınız. En doğru kararı vermişsiniz.
Ben de öyle düşünüyorum yanındayken çorba yapar ilgilenir vs ama uzaktayken çok bunu yansıtamıyor hemen kızma moduna alıyor gibi. Yanındayken gerçekten öyle değil aslında çok da ilgilidir. Şimdi diyeceksiniz o zaman neden ayrıldın ama biraz uzaklık da bizi böyle yaptı gibi ben gidip kalıyorum vs ama onun yoğunluğundan her zaman gelemiyor. Bi nişan yapacaktık tam o dönem ben ayrıldım zaten.

En son nişana beraber gitmiştiniz. Affetmistiniz sürpriz yapacaktım deyince.
Noldu ki? Neden ayrıldınız?
Gitmedik ben gitmeyecegimi söyledim oda ben de gitmem dedi ve gitmedi o gün beraber vakit geçirdik. Sonrasında zaten kafamda soru işareti oldu oda farkındaydı yani soylememesine çok bozulmuştum. Gerçekten genel olarak umursamaz biri bunlarda eklendi bilmiyorum ayrılma kararı aldım.

En son nişana beraber gitmiştiniz. Affetmistiniz sürpriz yapacaktım deyince.
Noldu ki? Neden ayrıldınız?
Onun şu an kaldığı ev de kalmaya devam edecektik öyle konuşmuştuk çünkü bi düzen koyarsak sonra tayin isteyince çok esyayla gitmek istemedik ama ailelerimiz kalmaya illaki gelecekler onun ailesi de şu an da yılda bi kere vs kalmaya geliyorlar o zaman da teyzesinde kaldılar eski sevgilim çok yoğun çalıştığı için onlara da vakti olmamıştı pek. Eski sevgilim biraz tavır yapınca bile bozulan biri öyle söyliyim yani hoşuma gitmediğinde bunu gösterdiğimde hemen niye tavır yapıyorsun vs der çünkü o hiç benimle tartışmaz bundan hoşlanmaz huzursuzluk çıkmasın aramızda der sinirlenir çabuk söner buna mı sinirlendin diyebileceğiniz şeye o sinirlenebilir genel de kendi fikirlerini ister biraz öyle.

Onun şu an kaldığı ev de kalmaya devam edecektik öyle konuşmuştuk çünkü bi düzen koyarsak sonra tayin isteyince çok esyayla gitmek istemedik ama ailelerimiz kalmaya illaki gelecekler onun ailesi de şu an da yılda bi kere vs kalmaya geliyorlar o zaman da teyzesinde kaldılar eski sevgilim çok yoğun çalıştığı için onlara da vakti olmamıştı pek. Eski sevgilim biraz tavır yapınca bile bozulan biri öyle söyliyim yani hoşuma gitmediğinde bunu gösterdiğimde hemen niye tavır yapıyorsun vs der çünkü o hiç benimle tartışmaz bundan hoşlanmaz huzursuzluk çıkmasın aramızda der sinirlenir çabuk söner buna mı sinirlendin diyebileceğiniz şeye o sinirlenebilir genel de kendi fikirlerini ister biraz öyle.
Tabi iki iyi yönleri de çok fazla ama bunlarda var. O nişana gitmeme haber vermemesi vs ben ona bayağı bozulmuştum soru işaretleri oldu ayrıldım.

Back
X