ÖZLEMEK NORMAL Mİ?

lagertha1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2021
105
89
28
29
arkadaşlar merhaba daha önce konu açmıştım Kendime çok kızıyorum

eğer vaktiniz varsa bunları yaşadım, 4 ay geçti evet geçiyor geçmeyen acı yok

çok uzun süre stalklamadım kendisi ama en son baktığımda full arabesk , seni özledim, keşke gitmeseydin gibi şeyler paylaşmış, oysaki giden kendisiydi...

evet çok şey yaşattı asla olmayacak biri bende olsun istemiyorum ama hala içimde bir özlem kaldı neden anlamıyorum. sizce normal mi?
böyle durum yaşayan çok kişi var biliyorum tavsiyelerine ihtiyacım var

arkadaşlar merhaba daha önce konu açmıştım Kendime çok kızıyorum

eğer vaktiniz varsa bunları yaşadım, 4 ay geçti evet geçiyor geçmeyen acı yok

çok uzun süre stalklamadım kendisi ama en son baktığımda full arabesk , seni özledim, keşke gitmeseydin gibi şeyler paylaşmış, oysaki giden kendisiydi...

evet çok şey yaşattı asla olmayacak biri bende olsun istemiyorum ama hala içimde bir özlem kaldı neden anlamıyorum. sizce normal mi?
böyle durum yaşayan çok kişi var biliyorum tavsiyelerine ihtiyacım var
Hobileriniz falan yok mu? Birseylerin yoğunluğu arasında kaybolsaniz bunları düşünecek vaktiniz kalmaz. Çok şey yaşattıysa konuyu kapamalisiniz. Evlendiginizde basiniza neler gelebilirdi Allah korumuş. Şükredip hayatınızı mutlu bir şekilde yaşayıp sizi üzmeyecek biriyle tanışmaya çalışın.

Hobileriniz falan yok mu? Birseylerin yoğunluğu arasında kaybolsaniz bunları düşünecek vaktiniz kalmaz. Çok şey yaşattıysa konuyu kapamalisiniz. Evlendiginizde basiniza neler gelebilirdi Allah korumuş. Şükredip hayatınızı mutlu bir şekilde yaşayıp sizi üzmeyecek biriyle tanışmaya çalışın.
piyanoya başladım o iyi geliyor ama işte olur olmaz insanın aklına geliyor, birde böyle ilgi çekmek için yaptığı şeyler beni etkiliyor maalesef

Seven erkek 4 ay beklemez .o paylaşımları başkasına olabilir.üstüne alınıp kafanı kurcalama .

Özlemek normal
Eğer çok özlediyseniz
Özledim yazın
Bakalım ne diyecek

Su an hayatinda baska biri olsaydi boyle bir adami degil ozlemek, aklina bile getirmezdin. Bosluktasin. Sosyallesmelisin.
Adamin gondermeleri sana degildir, uzerine alınma. Onu takip de etme, yoksa bu durumdan cikamazsin. Bir uzmandan yardim alabilirsin. Aman ha bu adamdan da uzak dur, boyleleri her bosta kaldiginda eakiye doner yenisini bulana kadar sonra da terk eder. Sakın bu kisiyle irtibat kurma.

Önceki konunuza baktım, size ka.ar , o..u, s..tr git diye hakaretler eden bir adamı neden ve nasıl özlüyorsunuz anlayamadım. Hani iyi biten bir ilişki olsa özlemek normal diyebilirim ama şu durumda çok anormal. Cehennemin dibine kadar yolu var diyip salmanız lazımken bir de sosyal medyasına bakıyorsunuz. Kendinize neden böyle eziyet ediyorsunuz? Hem de hiç değmeyecek biri için.

Yediğin tekmeyi (gerçek anlamda tekme), duyduğun küfürleri, evden kovulmalarını mı özledin?

O acı dolu paylaşımlar senin için değil buna emin olabilirsin.

Önceki konunuza baktım, size ka.ar , o..u, s..tr git diye hakaretler eden bir adamı neden ve nasıl özlüyorsunuz anlayamadım. Hani iyi biten bir ilişki olsa özlemek normal diyebilirim ama şu durumda çok anormal. Cehennemin dibine kadar yolu var diyip salmanız lazımken bir de sosyal medyasına bakıyorsunuz. Kendinize neden böyle eziyet ediyorsunuz? Hem de hiç değmeyecek biri için.
valla inanın ben de hiç bilmiyorum, aslında özlemiyorum heralde boşluktan stalk yapılıyor. birde 27 yaşındayım herkes evlendi, sanki hayatta hep geç kaldım o vardı gibi

Su an hayatinda baska biri olsaydi boyle bir adami degil ozlemek, aklina bile getirmezdin. Bosluktasin. Sosyallesmelisin.
Adamin gondermeleri sana degildir, uzerine alınma. Onu takip de etme, yoksa bu durumdan cikamazsin. Bir uzmandan yardim alabilirsin. Aman ha bu adamdan da uzak dur, boyleleri her bosta kaldiginda eakiye doner yenisini bulana kadar sonra da terk eder. Sakın bu kisiyle irtibat kurma.
çok güzel yazmışsınız bunun ekran görüntüsünü alıp sürekli okucam, çünkü gerçek bu tamamen. bu kadar kötü bir insanın adını bile anmamam gerekiyor.

rmal ama sonra amaaan bunun neresini ozlemisim ben diye gulecegin gunler de olacak. Birak bu da boyle bir anı olarak kalsin. O ozlem de geciyor sonra.
aynen çok haklısınız geçen hafta öyleydim mesela, bugün doğum günüm biraz hassaslaştım birde 27 olunca insan ciddi birşeyler istiyor galiba ama bu ilişki boşanma garantiliydi :D

Back
X