• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

özlemek özlemek özlemek..

rock_that_body

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2014
281
95
48
Merhaba kk bayanları.Eski sevgilim bu hafta gelmiş okula aynı fakültede oldugumuzdan bugun defalarca karşılaştık.3 ay sonra ilk kez gordum.Gün içerisinde birşey hissetmesemde şimdi özlem kapladı içimi.Kizlar sizce bu durum normal mi?

Ozlemle basa cikmak zor, okul bitene kadar isin zor hala seviyosan
Seviyor muyum sevmiyor muyum bilmiyorum.Dun gece ruyamda baristigimizi gordum.Cok degisik bir psikolojiyle uyandim.Kafam epey karisik hersey net olmasina ragmen.Bir daha olmaz biliyorum. Ama icim acidi yasayamadiklarimizi hayallerimizi dusundum

Biran önce kafandan at yoksa okul surecini kendine zehir edersin.o_O

Ozlenecek kadar degerli olsaydi , suan beraber olurdunuz , Salla gitsin..
Oyle birden gordun diye , sen ozlem felan sanmissindir ..
Ama degildir bir iki kez daha gorsen kabullenirsin artik.:63:

Seviyor muyum sevmiyor muyum bilmiyorum.Dun gece ruyamda baristigimizi gordum.Cok degisik bir psikolojiyle uyandim.Kafam epey karisik hersey net olmasina ragmen.Bir daha olmaz biliyorum. Ama icim acidi yasayamadiklarimizi hayallerimizi dusundum
Eger o seni gercekten arzulasaydi kapinda yatar kalkar yine ikna etmeye calisirdi. Madem onun bir gayreti yok bosver sen de unutmaya bak. Cunku kadinlar zaten sefkatli olduklari icin affedicidir ve kendilerine guzel davranan ve seven adami kolayca affedip yeniden baglanirlar, eski hatalarini da yapmazlar ozlem mevcut duygularini daha da yogunlastirdigi icin. Ama erkekler esek kafali olduklari icin onlar gercekten ayrildiktan sonra ayaklarina kapanacak kadar pisman degilse ilgilenmemek lazim, o adam akillanmamistir seni daha cok uzer cunku. Bilmem anlatabildim mi karisik yazdim sanki ama bu denklem sasmaz yani.

Özlem değil alışkanlıktır o :) Biriyle ilişkiniz bittiyse bitmiştir; hele ki tekrar olmayacağından eminseniz. Görmeye alışınca geçer :)

Aradan üç ay geçmiş ayrrılalı barışma çabaları olmamış,sende görmeden önce özlemediğini yazmışsın,eğer gerçekten sevseydiniz uzaktayken daha çok özlemezmiydiniz ?

Aradan üç ay geçmiş ayrrılalı barışma çabaları olmamış,sende görmeden önce özlemediğini yazmışsın,eğer gerçekten sevseydiniz uzaktayken daha çok özlemezmiydiniz ?
Benim acimdan oldu cabalar.İstemedi o barismayi.Simdi bilmiyorum pisman olmasini bekliyorum.Geri donmicem ama hatalarinin farkina varsin.Gelmedi hic konusmaya oysa gorduk yani birbirimizi.

Özlem değil alışkanlıktır o :) Biriyle ilişkiniz bittiyse bitmiştir; hele ki tekrar olmayacağından eminseniz. Görmeye alışınca geçer :)
Ben cok cabaladim sonucta emek verdim seviyordum.Simdi bakmamaya calisiyorum giris cikislarda goruyorum bi tek.Bazen de aralarda.Ama bakmiyorim hic gozgoze gelmedik.Ne hissettigimi bilmiyorum aslinda biliyorum artik birsey hissetmiyorum galiba.Olmayacagini bildigimden midir nedir bilmiyorum.Sadece gormeyince bocaladim.

Biran önce kafandan at yoksa okul surecini kendine zehir edersin.o_O

Ozlenecek kadar degerli olsaydi , suan beraber olurdunuz , Salla gitsin..
Oyle birden gordun diye , sen ozlem felan sanmissindir ..
Ama degildir bir iki kez daha gorsen kabullenirsin artik.:63:
İnsallah bekliyorum artik.Yani bugunde gordum msela ama bakmiyorum kafami ceviriyorum.Biliyorum cunku devam edersem onu hatirlamaya bitmez bu sene.

Back
X