Özlemekten ölmeme ramak kala

Numarasını değiştirse sende nasıl olcak numarası. Tel değişse bile engelliler gitmiyor benim bildiğim. Eğer yoluna bakabiliyorsan bak yoksa bir durum paylaş. Bakarsa anlrsın ki bilerek kaldırmış engelini
Bilerek kaldırsada kaldırmasa da bundan fazlasını yapması gerekiyor

Ben elimden gelenden fazlasını yaptım inadından gururundan vazgeçmesi gereken o

Bende böyle düşünüyorum ben elimden geleni yaptım istiyorsa o yapsın istemiyorsa da herkes yoluna bakar

Yazmayı düşünmüyorum canım isteyen adamlar neler yapıyor neler onları gördükçe parmağımı oynatasım gelmiyor
Bi kız arkadaşım nişan attı numarasını değiştirdi çocuk çalıştığı yere gidiyormuş ulaşabilmek için benimki de bi zahmet bişeyler yapsın istiyorsa

Sizin su an onu ozlemenizin sebebi ondan bi adim beklemeniz ama asla gormemeniz bu icinizde ukte kalmis aslinda. Ben olsam yazarim ve neden olamadigimizla ilgili gayet seviyeli uzunca konusuruz, artik oyunlardan inatlardan gel gitlerden sikildim artik yolumuza bakalim, bu konusmayi yapmak benim icin onemliydi derim. Kucuk hesaplara artik girmeden kafam rahat yoluma bakarim. Siz de deneyin bunu.

Özlemekten olmeme ramak kaldı nedir Allahaskina? Adam bir kalemde silmiş seni ve 6 ay nerdesin kimlesin umursamamis. Belki hastasın belki büyük bir sorunun oldu. Seven adam bir gün haber almadan duramaz. Neymiş engeli kaldirmismis yahu bin kez engellerdim ben olsam. Apartta engel kalktı mı diye mi bekliyorsun. Çok yazık çok. Eşyalarını almak için annesiyle parkta buluşmak nedir? Hiç mi değer vermemiş anla.
Sen bu adamla gorussen evlensen bile yine aynı şeyleri yaşayacaksın. Biraz değerini bil yahu. Olmezsin özlemekten arabeske bağlama. Kardeşim vedat ettiği gun resmen öldüm demiştin de mecbur hayat devam ediyor.
Seni 6 aydır bir kez bile aramayıp insan gibi konuşamayan bir adam hiçtir. Gerisini sen bilirsin.

Kusura bakmayın ama eski eşiniz olacak adam tam bir hasta. Siz hiç stabil hareketleri olan normal sağlıklı bir erkekle karşılaşmadığınız için bunun bu dengesizlikleri normal geliyor olabilir. Resmen psikolojisini bozar insanın. Yok beni kontrol etmeye çalışıyorsun, yok boşanmaya meraklıymışsın, yok başkası mı var. Adam paranoyak farkında mısınız? Gurur için boşanır, gurur için engeller. Gurur bir onda var zaten. 40 defa boşanalım deyip siz bir defa tamam dediniz diye bak işte sevmiyorsun demek ki dediği anda tokadı çarpacaktınız suratına ve bir daha yüzüne bakmayacaktınız. Kurtulmuşsunuz boşanmışsınız gitmiş. Bir daha ardınıza bakmayın derim. Engelleyin gitsin.

Sevgili konu sahibi;ilişkiler zor ve sancılı (evlilik bile olsa)siz zaten bu adamdan ayrılmışsınız. Eskilerin bir lafı var''Denenmişin denmesi olmaz ''derler .bu adam ne ise o siz eğer ben bununla idere ederim,geçinirim ,anlaşırım diyorsanız o zaman hamle yapın ama duygularınızı iyi analiz edin derim yoksa bu boşluk,cinselliği özlemek vs içinse sıkıntılı bir durumun içine girmeyin derim.

Haklısınız zaten bende hayatıma devam ediyorum ama insanın elinde olmadan etkilenmesi çok normal
Haklısınız umrunda değilim sevmiyor aramadı sormadı bunları bende söylüyorum kendime ama ben onu karşılık bekleyerek sevmiyorum şunu yaparsa şunu alırsa onu severim gibi bir düşüncem hiç olmadı

Gülüşünü özlemek kaşını kaldırışını özlemek kokusunu özlemek cinselliğe girmiyordur diye düşünüyorum

Hic ugrasmam. Bir inat icin evliligi bitiriyor ise. Simdi de inat edip adim atmiyor.
Ömür mü gecer ya boyle bir insan ile
Haklısın mantığımı kullanabildiğim zamanlarda bende böyle düşünüyorum ama karşıma çıksa naparım bunu bilmiyorum

Öyle bir adamı unut. Arkadaşlarıyla görüşme. Sen çok daha iyilerine layıksın. Ama bu adamı seviyorum diye yılların geçerse hayatın bitecek.

Böyle yorumlara ihtiyacım olduğu için buraya yazdım kızlar göz ardı ettiklerimin yüzüme tokat gibi çarpılmasına ihtiyacım var

Gülüşünü özlemek kaşını kaldırışını özlemek kokusunu özlemek cinselliğe girmiyordur diye düşünüyorum
Anlıyorum bazen birini unutmak çok ama çok zordur. Evlilik olmasa bile bende nişanlımdan ve ciddi başka bir ilişkiden çıkmış biri olarak resmine bakarak ağladım bir erkeği vallahi yolda gördümde kılım kıpırdamadı adamın eli ayağına dolaştı .Demem şu ki ; zaman en ağır yaraları bile kapatıyor inanın bu böyle.şu kalbimize kimleri gömmedik ki !
yanlız ayrılıklar için söylemiyorum mesela ölen sevdiklerimizi düşün insan aklını oynatacağını zannediyor ama RABBİM sabrını veriyor.

O kadar güzel yazmışsın ki sanırım bu konuyla ilgili yardım istemem gereken yerden uzaklaştım biraz
Dua en büyük ilaç

O kadar güzel yazmışsın ki sanırım bu konuyla ilgili yardım istemem gereken yerden uzaklaştım biraz
Dua en büyük ilaç
Onlarca mesaj yazan herkes sana destek oldu herkes çok güzel şeyler yazdı.
Eski eşin 6 ay hayatını yaşamıştır. Demiştir ki hafif bi hareket sergileyim bu apartta bekleyen biraz sevinsin kara günlerde bir mesajıma bakar görüşürüz demiştir. Cun ku sen çantada kekliksin. On yıl engel açıldı diye beklersin o adamın ilk mesajında gidersin. Adamın sana zerre sevgisi saygısı yok. Is yerimde bir pislik mühendis var. 2 yıl önce boşandı. Üç beş ayda bir sevgili değiştiriyor. Sürekli yalvaran mesajlar alıyor. Kahkahayla gülüyor. Benim ruh hastası da evde ağlıyor hasretimle deyip arada durumuna bakıyormuş cuma günleri bakıyorum sevinsin cuma hayri diyor. O kadın da yuxu gözü sis ağlamaktan kocasını bekliyor zavallı iki yıldır. Bütün arkadaşların yanında anlatiyir adam.
Karar senin. Ya oyuncağı olursun o adamin yada kendine hayat kur. Bu bu konuya yazdığım son mesaj.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…