- 10 Temmuz 2020
- 889
- 1.460
- 33
- Konu Sahibi Musmutluuu
-
Bilerek kaldırsada kaldırmasa da bundan fazlasını yapması gerekiyorNumarasını değiştirse sende nasıl olcak numarası. Tel değişse bile engelliler gitmiyor benim bildiğim. Eğer yoluna bakabiliyorsan bak yoksa bir durum paylaş. Bakarsa anlrsın ki bilerek kaldırmış engelini
Ben elimden gelenden fazlasını yaptım inadından gururundan vazgeçmesi gereken oYa yaz işte. Bir sevgilim vardı inat uğruna ayrıldık inadımdan dönmedim deli gibi de seviyordum yani. Sonra başkasıyla oldu salak gibi kalmıştım. Yazarsın olmazsa önüne bakarsın üç günlük dünya bomboş şeylere takılıyorsunuz. Mutlu değilsin işte böyle.
Bende böyle düşünüyorum ben elimden geleni yaptım istiyorsa o yapsın istemiyorsa da herkes yoluna bakarInat uğruna bitmiş bi evlilik zor gerçekten her şey bu kadar kolay olmamalı.Siz elinizden geleni yapmışsınız o yazsın gönlünüzü alsın yoksa bosverin gitsin.Sahsen ben olsam yerinizde bu adama 2.şansı vermem güvenim olmazdı. Güzelim evliliğini bi inat uğruna bitiren bi adamdan ne hayır gelir ki
Yazmayı düşünmüyorum canım isteyen adamlar neler yapıyor neler onları gördükçe parmağımı oynatasım gelmiyorBence haklıysan yazma. Çünkü yazarsan haklıyken haksız durumuna düşeceksin ve karşı taraf suçunu hiç anlamayacak. Anlasa bile siz onu öyle kabul ettiğiniz icin devam ettirecek.
Bu durumu kabul ederim diyorsan yaz
Haklısınız zaten bende hayatıma devam ediyorum ama insanın elinde olmadan etkilenmesi çok normalÖzlemekten olmeme ramak kaldı nedir Allahaskina? Adam bir kalemde silmiş seni ve 6 ay nerdesin kimlesin umursamamis. Belki hastasın belki büyük bir sorunun oldu. Seven adam bir gün haber almadan duramaz. Neymiş engeli kaldirmismis yahu bin kez engellerdim ben olsam. Apartta engel kalktı mı diye mi bekliyorsun. Çok yazık çok. Eşyalarını almak için annesiyle parkta buluşmak nedir? Hiç mi değer vermemiş anla.
Sen bu adamla gorussen evlensen bile yine aynı şeyleri yaşayacaksın. Biraz değerini bil yahu. Olmezsin özlemekten arabeske bağlama. Kardeşim vedat ettiği gun resmen öldüm demiştin de mecbur hayat devam ediyor.
Seni 6 aydır bir kez bile aramayıp insan gibi konuşamayan bir adam hiçtir. Gerisini sen bilirsin.
Gülüşünü özlemek kaşını kaldırışını özlemek kokusunu özlemek cinselliğe girmiyordur diye düşünüyorumSevgili konu sahibi;ilişkiler zor ve sancılı (evlilik bile olsa)siz zaten bu adamdan ayrılmışsınız. Eskilerin bir lafı var''Denenmişin denmesi olmaz ''derler .bu adam ne ise o siz eğer ben bununla idere ederim,geçinirim ,anlaşırım diyorsanız o zaman hamle yapın ama duygularınızı iyi analiz edin derim yoksa bu boşluk,cinselliği özlemek vs içinse sıkıntılı bir durumun içine girmeyin derim.
Haklısın mantığımı kullanabildiğim zamanlarda bende böyle düşünüyorum ama karşıma çıksa naparım bunu bilmiyorumHic ugrasmam. Bir inat icin evliligi bitiriyor ise. Simdi de inat edip adim atmiyor.
Ömür mü gecer ya boyle bir insan ile
Öyle bir adamı unut. Arkadaşlarıyla görüşme. Sen çok daha iyilerine layıksın. Ama bu adamı seviyorum diye yılların geçerse hayatın bitecek.Haklısınız zaten bende hayatıma devam ediyorum ama insanın elinde olmadan etkilenmesi çok normal
Haklısınız umrunda değilim sevmiyor aramadı sormadı bunları bende söylüyorum kendime ama ben onu karşılık bekleyerek sevmiyorum şunu yaparsa şunu alırsa onu severim gibi bir düşüncem hiç olmadı
Gülüşünü özlemek kaşını kaldırışını özlemek kokusunu özlemek cinselliğe girmiyordur diye düşünüyorum
Gülüşü kokusundan önce seni bir kalemde sildigini düşün. Köpegim var gündüz isteyim birşey olur mu diye eve kamera koydurdum. Günde yirmi kez bakıyorum. Sevgi emek demektir ve seni zerre umursamamus bir erkeği ozluyorsun. Devam et
Anlıyorum bazen birini unutmak çok ama çok zordur. Evlilik olmasa bile bende nişanlımdan ve ciddi başka bir ilişkiden çıkmış biri olarak resmine bakarak ağladım bir erkeği vallahi yolda gördümde kılım kıpırdamadı adamın eli ayağına dolaştı .Demem şu ki ; zaman en ağır yaraları bile kapatıyor inanın bu böyle.şu kalbimize kimleri gömmedik ki !Gülüşünü özlemek kaşını kaldırışını özlemek kokusunu özlemek cinselliğe girmiyordur diye düşünüyorum
O kadar güzel yazmışsın ki sanırım bu konuyla ilgili yardım istemem gereken yerden uzaklaştım birazAnlıyorum bazen birini unutmak çok ama çok zordur. Evlilik olmasa bile bende nişanlımdan ve ciddi başka bir ilişkiden çıkmış biri olarak resmine bakarak ağladım bir erkeği vallahi yolda gördümde kılım kıpırdamadı adamın eli ayağına dolaştı .Demem şu ki ; zaman en ağır yaraları bile kapatıyor inanın bu böyle.şu kalbimize kimleri gömmedik ki !
yanlız ayrılıklar için söylemiyorum mesela ölen sevdiklerimizi düşün insan aklını oynatacağını zannediyor ama RABBİM sabrını veriyor.
Onlarca mesaj yazan herkes sana destek oldu herkes çok güzel şeyler yazdı.O kadar güzel yazmışsın ki sanırım bu konuyla ilgili yardım istemem gereken yerden uzaklaştım biraz
Dua en büyük ilaç
Yemin ederim inat deyince oğlak olduğunu tahmin ettimİkimizde oğlak burcuyuz aynı gün doğmuşuz
İki oğlak Yanyana gelince böyle oluyor işte ikimizde kendimizi haklı görüyoruzYemin ederim inat deyince oğlak olduğunu tahmin ettim
Balık olsa ayrılınca pek unursamıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?