- 29 Mart 2020
- 476
- 268
- 23
- Konu Sahibi Musmutluuu
-
Süreç uzattıkça belirsizlikte berbat oluyor tamam birbirimize kızgınız öfkeliyiz düşmanda değiliz kendime de eşime de yakıştıramıyorum bu hali dün de ablası beni arayıp anlaşmalı boşanın diyor bana yüz kızartıcı bir durum varmış karışma dedim senBiz anlaşmalı boşandık herşey o kadar hızlı oldu ki belki süreç uzasa vazgeçerdik belki de böylesi hayırlı bilmiyorum kafam karışık benim aklıma geliyorsa oda unutamamıştır oda özlüyordur diyorum sonrada özlese böyle mi olurdu diyorum kafam karışık işte
Engeli kaldırmış sadece beyfendi.Aaa konu eskiymiş, şimdi fark etdim. Ne oldu sonuç?
Zor olmuştur bu kadar büyün adım atmakEngeli kaldırmış sadece beyfendi.
Otur, efendi efendi çek acını. Taş bas bağrına. Kan davalı olsanız daha çok görüşürdünüz, adam 6 aydır ölü taklidi yapıyor. Seven adamın içi kaynardı, çoktan gelirdi, o kadar özür dilemiş yalvarmışsın.
Niye ayrılıyorsunuzSüreç uzattıkça belirsizlikte berbat oluyor tamam birbirimize kızgınız öfkeliyiz düşmanda değiliz kendime de eşime de yakıştıramıyorum bu hali dün de ablası beni arayıp anlaşmalı boşanın diyor bana yüz kızartıcı bir durum varmış karışma dedim sen
Otur, efendi efendi çek acını. Taş bas bağrına. Kan davalı olsanız daha çok görüşürdünüz, adam 6 aydır ölü taklidi yapıyor. Seven adamın içi kaynardı, çoktan gelirdi, o kadar özür dilemiş yalvarmışsın.
Aptallık ettik ya çok merak ediyorum üzülüyormu yoksa umrunda değil miyimYaşınızı merak ettim, çocuk gibi davranmışsınız. Aynı inat ikinizde de var qaliba. Bence herşeyi ve herkesi boş verin. Buluşun, konuşun eski arkadaşlar gibi. Ama dürüst olun. İlk defa tanışıyormuşsunuz gibi, hiç evlenipte boşanmamışsınız gibi.
Ya çok üzgünüm ama bence değilsin. 6 ay yahu. 6! Ay!Aptallık ettik ya çok merak ediyorum üzülüyormu yoksa umrunda değil miyim
Arkadaş gibi konuşma şansınız yok mu hiçAptallık ettik ya çok merak ediyorum üzülüyormu yoksa umrunda değil miyim
Ya çok üzgünüm ama bence değilsin. 6 ay yahu. 6! Ay!
Ben yazmam oda yazmıyor o yüzden pek mümkün olmuyorArkadaş gibi konuşma şansınız yok mu hiç
Sen umudu kes. 6 gün değil. 6 hafta değil. 6 ay.. Kuru inat için çoook uzun bir süre.Ben yazmam oda yazmıyor o yüzden pek mümkün olmuyor
Annesinin telefonlarını 1- 1 buçuk ay açmayan bi adam içinde mi uzunSen umudu kes. 6 gün değil. 6 hafta değil. 6 ay.. Kuru inat için çoook uzun bir süre.
O zaman pişmansa bile, derdinden deli divaneyse bile hak etmiyor sevilmeyi.Annesinin telefonlarını 1- 1 buçuk ay açmayan bi adam içinde mi uzun
Bir buçuk ay sonra açmış ama? Sana 6 aydır tık yok.Annesinin telefonlarını 1- 1 buçuk ay açmayan bi adam içinde mi uzun
Çok inatçı çok iyi kalpli kendinden çok başkasını düşünür ama çok inatçı annesiyle ben ısrar etmiştim barışsın diye öyle barışmıştıO zaman pişmansa bile, derdinden deli divaneyse bile hak etmiyor sevilmeyi.
O barışlığı özlemeye dayanamadığım bi zamanda yazmıştımHayatimda hic ozlemekten olen birini duymadım. Sizde olmezsiniz merak etmeyin.
Ayrica ex den next olmaz.
Olmasın napıyım ya elimde değil hatırlatan bişey olduğunda özlüyorumBir buçuk ay sonra açmış ama? Sana 6 aydır tık yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?