- 6 Ağustos 2020
- 318
- 381
- 18
- Konu Sahibi Musmutluuu
-
Kaç yıl evli kaldınız. Sadece inatlaşma uğruna bitmiş olamaz ki bi evlilik.Atamam ben elimden geleni yaptım özlemekten ölüyorum ama yazamam
Bence pişman falan değil pişman olan engellemez telefonunda son durumda herkes yoluna devam ediyorMusmutluuu son durum ne konuşamadınız mi orta yol bulunurdu sanki eski eşinizde çok pişman olacak iş işten geçmiş olacak belki şimdiden pişman erkekliğe toz kondurmuyor daha yazik
10 ayKaç yıl evli kaldınız. Sadece inatlaşma uğruna bitmiş olamaz ki bi evlilik.
Aynen öyle şimdiden pişman etti onun için uğraştığıma yazık gerçekten yazıkBoşverin geleceğinize bakın, onun geçinmeye gönlü yokmuş. Ergen ergen tavırlar, İnatlaşma, trip . evlilik bu çocuk oyuncağı sanki. Onun olgunlaşması gerekiyor, aklı başına gelecek de o zaman siz orda olmayacaksınız
Kimseyi istemiyorum zaten bir süre kendim kendime yetiyorum kimseyi çekememVallahi ben erkeklere hiç güvenmiyorum artık. Bağrına taş baş. Zaten bitmiş gitmiş. Aynı pilav ısıtılıp ertesi gün zor yeniyor.
Kafanı dinle gez toz. İlla hayatında birisi olması gerekmiyor.
Küçük ve alakasız sorunları bir araya getirip bu yüzden boşanmak istiyorum derseniz sonrasında da pişman olsadınızda inadınızdan dönmezseniz biter evlilikKaç yıl evli kaldınız. Sadece inatlaşma uğruna bitmiş olamaz ki bi evlilik.
Yetmemiş paşama, kapısında paspas olman da lazımmış.Kızlar her aşamasını yazmak istiyorum ki belki gören okuyan ve kendine örnek alan olur diye
Kalan eski konumu hatırlıyorsanız eşyalarını verecektim beni engellemişti bugün annesiyle parkta buluştuk annesi benim eşyalarımı getirdi onunkileri almak istemedi gelsin kendi alsın dedi Konuştuk biraz falan kadın hala ben seni gelinim olarak isterim ümidimi kesmedim falan dedi oğlunun evindeydi eşyalar alıp eltime geçerken kaynanamın peşinden gelmiş ben mi ordayım diye odaları falan aramış hala diyormuş ki oda meraklıymış ayrılmaya hemen boşanmayı kabul etti boşandı sonuç olarak peşinde 1 ay dolandığım yetmiyormuş gibi daha fazlasını bekliyormuş benden bende gurur yokmuş gibi
Başlarım öyle erkekliğe.Musmutluuu son durum ne konuşamadınız mi orta yol bulunurdu sanki eski eşinizde çok pişman olacak iş işten geçmiş olacak belki şimdiden pişman erkekliğe toz kondurmuyor daha yazik
Kadının karşısında dün şok geçirdim resmen dedim sen biliyorsun sen benimleydin o kadar zaman uğraşmadım mı ben kadın uğraştın diyo oğluda meraklıymışım öyle söylüyormuş söylesin ben beni biliyorum kimin ne düşündüğü umurumda değilYetmemiş paşama, kapısında paspas olman da lazımmış.
Hep söylüyorum seven erkek gelir alır yada alırdı herşeyi göze alabilirdi ama sevmiyor sevmesinde napıyımBaşlarım öyle erkekliğe.Totosunu kaldıramayan erkek mi olur?
Nittin, öldün mü kaldın mı diye bi bakmıştır kfkfkfkfkmfc. Anlam yükleme hemen.Kızlar konumu biliyorsunuz birçoğunuz boşandık beni engellemişti bende mutluyum unuttum sanıyordum engelleri kaldırmış heryerden küçücük bi hareketi bile odak noktam olmasını sağlıyor yapma etme demenize ihtiyacım var
Ailesinden herkesi engelledim haber alamıyor ondan mıdırNittin, öldün mü kaldın mı diye bi bakmıştır kfkfkfkfkmfc. Anlam yükleme hemen.
Sen zamanında atacağın kadar adım attın, şimdi bi engel kaldırması yetmesin.Ailesinden herkesi engelledim haber alamıyor ondan mıdır
Yok zaten bişey yapmam ama işte ne biliyim elimde değilSen zamanında atacağın kadar adım attın, şimdi bi engel kaldırması yetmesin.
Kır o elini yazma bişey.Yok zaten bişey yapmam ama işte ne biliyim elimde değil
Kız hiç yazar mıyım ama bigün pat diye o yazarsa napıyım hem deli gibi yazsın istiyorum hem korkuyorumKır o elini yazma bişey.
Görüldü yap.Kız hiç yazar mıyım ama bigün pat diye o yazarsa napıyım hem deli gibi yazsın istiyorum hem korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?