- 10 Temmuz 2020
- 889
- 1.460
- 33
- Konu Sahibi Musmutluuu
-
Kuzum dün akşam söyledim face hesapla konuşmak istemiyorum bana ulaşman için böyle şeylere ihtiyaçın yok istediğin an kendin olarak ulaşabilirsin dedim görmezden geldi bugün seni tanımıyorum ve konuşmak istemiyorum dedim engelleyebilirsin dedi bende engelledim o istedi bende yaptımİyi etmişsin.. Çok isteyen zaten her şekilde ulaşır ve bu isteğini dile getirir. Yaptığı şey sana haksızlık..Zaten düzgün olsa seni kızdırmaz ve bu iş boşanmayla neticelenmezdi..
Ya bu kadar zor bişey mi hata yaptım özür dilerim demek nedir bu kuyruğu dik tutma çabası ya unutursa diye de mi düşünmüyor anlamıyorumHelal kiz boyle dimdik dur iste. Bosanirken dusunseydi bunlari. Sakin bu adama yalvarma. Cok istiyorsa paspas olsun kapinda:)
Onun hayatında başka biri yoksa sizin olmaz demenizden korkuyordur, utanıyordur. Red cevap yemekten korkuyor olabilir. yaklaşık üç sene önce eski sevgilim, saçma sapan bir nedenden dolayı güzel giden ilişkimizi bitirdi. Gururumu kırıp aradan bir yıl kadar sonra yanına gidip yüz yüze konuştum, o da istemedi ben de bir daha ne aradım ne de sordum. Eğer seviyorsan bazı şeylerden vazgeçip deneyeceksin. Anladığım kadarıyla da bu zamana kadar hep siz çırpınmışsınız, haklı olarak da ondan bir adım bekliyorsunuz. İnşallah her şey olacağına varır.Olmaz canım istese gelir o istese nelerin üstünden gelir benim mi gönlümü alamıycak adım atmak istemiyor kendini çekiyor bi adım atıyor koşmamı bekliyor ama artık o kadın yok karşısında beni bu hale o getirdi adım atması gereken o
Yazıklar olsun öyle adama! Görüyormusun eğer umutlansan ve devam ettirsen seni baya bir bekletecek..Yok yavrum bundan hayır gelse başta gelirdi yaa çok sinirlendim şimdi. Çok iyi etmişsin çok. Allah sana en kısa zamanda onu unutturacak güzel kıymetler göndersin canım..Kuzum dün akşam söyledim face hesapla konuşmak istemiyorum bana ulaşman için böyle şeylere ihtiyaçın yok istediğin an kendin olarak ulaşabilirsin dedim görmezden geldi bugün seni tanımıyorum ve konuşmak istemiyorum dedim engelleyebilirsin dedi bende engelledim o istedi bende yaptım
Ya bu kadar zor bişey mi hata yaptım özür dilerim demek nedir bu kuyruğu dik tutma çabası ya unutursa diye de mi düşünmüyor anlamıyorum
Bak yazdığı hesaptan o olduğunu anladığımı söyledim kötü davranmadım hiç terslemedim sen olarak gel dedim gelmedi başka bi hesaptan yazmaya devam etti kendi hesabından şarkı paylaşıyor ki hiç huyu değildir paylaşım yapmak bana yazamıyor ama karısına yazamıyorOnun hayatında başka biri yoksa sizin olmaz demenizden korkuyordur, utanıyordur. Red cevap yemekten korkuyor olabilir. yaklaşık üç sene önce eski sevgilim, saçma sapan bir nedenden dolayı güzel giden ilişkimizi bitirdi. Gururumu kırıp aradan bir yıl kadar sonra yanına gidip yüz yüze konuştum, o da istemedi ben de bir daha ne aradım ne de sordum. Eğer seviyorsan bazı şeylerden vazgeçip deneyeceksin. Anladığım kadarıyla da bu zamana kadar hep siz çırpınmışsınız, haklı olarak da ondan bir adım bekliyorsunuz. İnşallah her şey olacağına varır.
Canım ben istesem nolcak adam affet demiyor zatenKuzum kusura bakma ama senin bu kocana ben gicik oldum bikere:) anami yeterince sevmedigini dusunuyorum diye gozunu kirpmadan bosanan adam agziyla kus tutsa bos. Anasiyla mutlu mesut yasasin simdi.
Bosanmak elbet zordur seni anliyorum ama onune bak diyorum. Bu adamdan bir halt olmaz.
Amin cümlemize inşallahYazıklar olsun öyle adama! Görüyormusun eğer umutlansan ve devam ettirsen seni baya bir bekletecek..Yok yavrum bundan hayır gelse başta gelirdi yaa çok sinirlendim şimdi. Çok iyi etmişsin çok. Allah sana en kısa zamanda onu unutturacak güzel kıymetler göndersin canım..
Canım ben istesem nolcak adam affet demiyor zaten
Kendi hesaplarını engellemedim zaten yazmıyor ordan diyeCunku poposunu o kadar kaldirmissin ki kendinden cok emin. Pesinde kosacagini dusunuyor pasam. Engelle her yerden sana ulasamasin. Cok istiyorsa kapina gelip yalvarsin:)
Facebook üzerinden fake hesaptan mı mesaj yazdı?Bak yazdığı hesaptan o olduğunu anladığımı söyledim kötü davranmadım hiç terslemedim sen olarak gel dedim gelmedi başka bi hesaptan yazmaya devam etti kendi hesabından şarkı paylaşıyor ki hiç huyu değildir paylaşım yapmak bana yazamıyor ama karısına yazamıyor
Facebook üzerinden fake hesaptan mı mesaj yazdı?
Bence bu adam biraz çekiniyor gibi geldi, büyük ihtimalle de sizi hala unutamadı, hala çok seviyor. Sürekli twitter dan stokluyordur hesabınızı.
Kendi hesaplarını engellemedim zaten yazmıyor ordan diye
Bugün işten çıkış saatimi sordu kalbim ne hale geldi geliceğini düşündüm seviyorsa gelsin alsın sevdiğini karşıma çıksa zaten gözlerim dolar benim çıkmıyorBence bu adam biraz çekiniyor gibi geldi, büyük ihtimalle de sizi hala unutamadı, hala çok seviyor
Ayy gözlerim doldu valla haklısın kuzum ne zor günlerdi ya o günleri unutturmak için çaba göstermesi gerekiyor çekinmesi değilValla kuzum ben senin bunalip bunalip actigin birkac konuyu hatirliyorum. Banlanip banin ailinca mutlu olup geliyordun. Aramamak icin kendini tutmaya calisiyordun. Biz seni ne taniriz ne ederiz biz o zamanki hallerine uzulduysek tas olsa catlardi. Bu herif senin iyi gunde, kotu gunde diye soz verip yola ciktigin herif. Yok yere dusunmeden yuvasini yikti. Ne icin? Pasanin prenses annesini yeterince sevmedigini dusundugu icin. Bu dusunce sadece paranoyasindan kaynakliydi ustelik. Sen boyle degil diye yazmistin. O yuzden bu adam amuda da kalksa acima. Unut onune bak.
Evet, fake hesap hesap deme istiyor.Fake hesap mi demek istiyosunuz face derken. O oldugunu nerden anladiniz?
Yazdıklarından sonra sordum çok üzdüler mi falan diye sordu kıskançlığı cümleleri falan anlar ya bi insan anladım işteFake hesap mi demek istiyosunuz face derken. O oldugunu nerden anladiniz?
Gururunu kırabilirse gelecek. Belki de bu sefer hiç gitmemek için gelecek. İnşallah öyle de olur :)Bugün işten çıkış saatimi sordu kalbim ne hale geldi geliceğini düşündüm seviyorsa gelsin alsın sevdiğini karşıma çıksa zaten gözlerim dolar benim çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?