- 10 Temmuz 2020
- 889
- 1.460
- 33
- Konu Sahibi Musmutluuu
-
Yaşananlar ister istemez etkiliyor insanı benimkinin mutlaka barışıcaz gibi bi derdi olduğunu sanmıyorum kendi olarak bi kere bile gelmedi sonuçtaHayat bu başımıza ne geleceğini bilemeyiz. Dediğiniz gibi belki de yaşanması gerekiyordu . Eski kocanız inşallah aklını başı alır. Ama huy değişmez. Allah yardımcınız olsun. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Bişey söyleyim mi benim de tanıdığım bir çift boşandı. O evlilikte en sorunlu kişi adamdı. Kadın da az değildi ama kadını da o hale getiren koca kişisiydi. Artık bi süre sonra kadın dayanamadı 20 küsür yıllık evliliği bitirdi. Adam yıllarca bekledi ben karımla birleşeceğim tekrar dedi başka bişey demedi. 5 yılın sonunda barıştılar tekrar ama şu an hiçbişey eskisi gibi değil. İllaki bi soğuma olmuş.
O yüzden barışırsanız da oturun konuşun. Eteğinizdeki taşları dökün. Gerekirse yardım alın. Birbirinizi değiştirmeye çalışmayın. Olduğunuz gibi kabul edin.
eşinle aranda ne kadar yaş farkı var?Ne yaptığımı neler yaşadığımı hayatımda neler olduğunu falan bir sürü soru sordu
3eşinle aranda ne kadar yaş farkı var?
o zaman kıskanması doğal. arada çok yaş farkı olsaydı belki bu kadar sormazdı
Ben diyorum adama belki yarın söylemeye fırsatın olmuycak o diyo birini mi bulduno zaman kıskanması doğal. arada çok yaş farkı olsaydı belki bu kadar sormazdı
Hayat cok tuhaf evet onsuz ölürüm sanırdımYaşananlar ister istemez etkiliyor insanı benimkinin mutlaka barışıcaz gibi bi derdi olduğunu sanmıyorum kendi olarak bi kere bile gelmedi sonuçta
Hayat çok tuhaf onsuz ölürüm sandığın insandan uzakta yaşamayı da öğretiyor hayat başka neler göstericek bakalım
Ne zaman gittiHayat cok tuhaf evet onsuz ölürüm sanırdım
Ölmedim ama o gittiğinden beri ölü gibi yaşıyorum ot gibi
4 sene olduNe zaman gitti
Unutmak tensel bişey değil kiOnu unutmak icin 2 ayrı adamla yattım yine unutamadım
Aynen bana da kocamı hatırlatıyoUnutmak tensel bişey değil ki
Kokusu benzeyen Parfüm bile kocamı hatırlatıyor bana
Ama 4 sene olmuşAynen bana da kocamı hatırlatıyo
Biz daha bosanmadık
Tek avuntum o
Bosancam senden dedi durdu ama dava bile acmadı hic
Evet yıllar gecti umutsuzum tabi donceğineAma 4 sene olmuş
Yaşıyor dimi bi yerlerde başkasıyla mı birlikte acabaEvet yıllar gecti umutsuzum tabi donceğine
Ama gaybı ancak Allah bilir
Belki Allah kaderimize geri birleşmeyi yazmıştır
Caresizin elinde tek kalan umutları naparsın
İstemiyo donmek bana oyle diyo aldattım onu affedemiyo beniYaşıyor dimi bi yerlerde başkasıyla mı birlikte acaba
Kız sen niye düzgün durmadınİstemiyo donmek bana oyle diyo aldattım onu affedemiyo beni
4 sene oldu
Onu unutmak icin 2 ayrı adamla yattım yine unutamadım
Aynen bana da kocamı hatırlatıyo
Biz daha bosanmadık
Tek avuntum o
Bosancam senden dedi durdu ama dava bile acmadı hic
İstemiyo donmek bana oyle diyo aldattım onu affedemiyo beni
Gözlerime inanamıyorum aldattınmı ve adam seni boşamadı ben sana diyim hala bir umut var yoksa şimdiye çoktan biterdi çekişmelimi yaptın yoksaİstemiyo donmek bana oyle diyo aldattım onu affedemiyo beni
Yok cnm cekişmeli dava falan yokGözlerime inanamıyorum aldattınmı ve adam seni boşamadı ben sana diyim hala bir umut var yoksa şimdiye çoktan biterdi çekişmelimi yaptın yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?