Özlemekten ölmeme ramak kala

sana ne ettide boşandınız bilmiyoz ki.
bende eşime çiçekleri çok sevdiğimden bahsederim al derim. hazır çiçekleri kuruttun onlara bakmıyorsun ki yenisini alalım dedi.

Yakında evlenir bu adam. Demedi demeyin.
Kadının kalbinemi indireceksin.? Bence eski eşi de seviyor ama ilişkide hep kadın tarafı adım attıysa öyle alışmıştır, ve yine kadından adım bekliyordur.
Ayrıca konu sahibi tekrar barisirsaniz ilerde bugünleri hatırlayıp ne safmisiz der gülersiniz.evlilik ilerledikçe gurur coook kere ayaklar altına alınıyor, çok lafinizi yiyorsunuz.gururla evlilik yürümüyor çünkü

Neden ben indireyim kalbine, adam yapacağını yapıyor zaten. Boşanmış adam yahu, evliliğin ilerlemesi mi kalmış.

Tesadüf gibi karşısına çik konuşmak isterse zaten gelir
Twitter den face hesaptan yazdı sonrada kendi hesabından anlamlı bi şarkı paylaştı
Yarım yamalak yazışıyoruz ama ne o bana güven demeye cesaret edebiliyor Nede ben güvenebiliyorum

Kızlar son yazanları görmemişim kusura bakmayın tek tek cevap veriyorum şimdi

En güzel yorum bence

Bende sevmediğine hiç inanamadım zaten ne yaşamayı becerebiliyorum ne ölmeyi yazdı oda üzgün oda mutsuz oda oh kurtuldum demiyor

şimdi okudum hikayenizi gerçekten merakta ettim barıştınızmı acaba:)
Barışmadık kuzum ama en azından da oda yoluna bakamıyor bunu biliyorum bencillik gibi algılanmasın ama bu beni mutlu etti izim kalıcak kadar varmışım demek ki hayatında içinde

Twitter den face hesaptan yazdı sonrada kendi hesabından anlamlı bi şarkı paylaştı
Yarım yamalak yazışıyoruz ama ne o bana güven demeye cesaret edebiliyor Nede ben güvenebiliyorum
Bence yüzyüze görüşmekle yazışmak çok farklı bi bahaneyle yüzyüze görüşün hala gerçekten seviyorsa yazdıkları gib berbatsa hayatı muhakkak sizi görünce dökülecektir ama siz eğer konuşmaya başlarsa naza çekin hemen aramyn bende özledim filan

Özledim filan demeyin pişmansa zaten söyleyecektir bence yok söylemezse de artık demekki gerçekten sevmiyor boşverin hayatınıza bakın en azından kafanız netleşir

Zaten o yazmayınca yazmıyorum o çabalasın istiyorum bi adamın seviyorsa eğer sevdiği için çabalamasından daha güzel ne olabilir

Özledim filan demeyin pişmansa zaten söyleyecektir bence yok söylemezse de artık demekki gerçekten sevmiyor boşverin hayatınıza bakın en azından kafanız netleşir
Aynen öyle erkekler uğraştıran kadın seviyor bence artık düşüncem böyle

Kocanın huyunu bilmem ama genel konuşursam bunlar ego oyunudur genelde ...
Erkekler çok güçsüzler bu boşanma travmasında....Hiç sevmeyip ayrılsa bile depresyona girip dağıtıyorlar...Ağır geliyor düzen bozmak...1 sene içinde de toparlayıp eski acımasız haline geri dönüyorlar...

Şimdi o sana direkt barışalımla gelmiyor, senin de mahvolduğunu görecek ya...Oyle kendi iyileşene kadar seni kullanıyor sanki...Hele inatlaşarak boşanan adam seni sahiplenmez, sidik yarışına girmiş bu uğurda da boşanmış...Yarın iyileşince pat diye bi bakarsın ilişkisi var diye değiştirmiş.profili....Oylece kalırsın isyan edersin, bi de pişkin pişkin sana yaşadık bitti der umarsızca, birini buldu mu...O kişiyle ayrılınca belki.yine yazar sana aman diim

Ben olsam çok neşeli onla alakasız paylaşımlar yaparım, gezdiğim yerlerde selfiler arkadaşlar....

Çok acımasızca

Konu sahibi ben beni terkeden adamı affedemezdim. Bir kere giden bir daha gider. Bu sefer daha derin yara alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…