Özlemekten ölmeme ramak kala

Hayat bu başımıza ne geleceğini bilemeyiz. Dediğiniz gibi belki de yaşanması gerekiyordu . Eski kocanız inşallah aklını başı alır. Ama huy değişmez. Allah yardımcınız olsun. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Bişey söyleyim mi benim de tanıdığım bir çift boşandı. O evlilikte en sorunlu kişi adamdı. Kadın da az değildi ama kadını da o hale getiren koca kişisiydi. Artık bi süre sonra kadın dayanamadı 20 küsür yıllık evliliği bitirdi. Adam yıllarca bekledi ben karımla birleşeceğim tekrar dedi başka bişey demedi. 5 yılın sonunda barıştılar tekrar ama şu an hiçbişey eskisi gibi değil. İllaki bi soğuma olmuş.

O yüzden barışırsanız da oturun konuşun. Eteğinizdeki taşları dökün. Gerekirse yardım alın. Birbirinizi değiştirmeye çalışmayın. Olduğunuz gibi kabul edin.
Yaşananlar ister istemez etkiliyor insanı benimkinin mutlaka barışıcaz gibi bi derdi olduğunu sanmıyorum kendi olarak bi kere bile gelmedi sonuçta
Hayat çok tuhaf onsuz ölürüm sandığın insandan uzakta yaşamayı da öğretiyor hayat başka neler göstericek bakalım

Yaşananlar ister istemez etkiliyor insanı benimkinin mutlaka barışıcaz gibi bi derdi olduğunu sanmıyorum kendi olarak bi kere bile gelmedi sonuçta
Hayat çok tuhaf onsuz ölürüm sandığın insandan uzakta yaşamayı da öğretiyor hayat başka neler göstericek bakalım
Hayat cok tuhaf evet onsuz ölürüm sanırdım

Ölmedim ama o gittiğinden beri ölü gibi yaşıyorum ot gibi

Onu unutmak icin 2 ayrı adamla yattım yine unutamadım

Aynen bana da kocamı hatırlatıyo
Biz daha bosanmadık
Tek avuntum o
Bosancam senden dedi durdu ama dava bile acmadı hic

İstemiyo donmek bana oyle diyo aldattım onu affedemiyo beni

Bacim bu adam donmez ya, bosuna bekleme bence.

Gözlerime inanamıyorum aldattınmı ve adam seni boşamadı ben sana diyim hala bir umut var yoksa şimdiye çoktan biterdi çekişmelimi yaptın yoksa
Yok cnm cekişmeli dava falan yok
Seni boşıcam dedi hep ama simdiye kadar hiç dava açmadı

Ben de onu hala sevdiğim icin dava acmadım

Seneler boyle gecti

Bi umut var mı diyosun benim icin

Back
X