- 10 Temmuz 2020
- 889
- 1.460
- 33
- Konu Sahibi Musmutluuu
Yaşananlar ister istemez etkiliyor insanı benimkinin mutlaka barışıcaz gibi bi derdi olduğunu sanmıyorum kendi olarak bi kere bile gelmedi sonuçtaHayat bu başımıza ne geleceğini bilemeyiz. Dediğiniz gibi belki de yaşanması gerekiyordu . Eski kocanız inşallah aklını başı alır. Ama huy değişmez. Allah yardımcınız olsun. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Bişey söyleyim mi benim de tanıdığım bir çift boşandı. O evlilikte en sorunlu kişi adamdı. Kadın da az değildi ama kadını da o hale getiren koca kişisiydi. Artık bi süre sonra kadın dayanamadı 20 küsür yıllık evliliği bitirdi. Adam yıllarca bekledi ben karımla birleşeceğim tekrar dedi başka bişey demedi. 5 yılın sonunda barıştılar tekrar ama şu an hiçbişey eskisi gibi değil. İllaki bi soğuma olmuş.
O yüzden barışırsanız da oturun konuşun. Eteğinizdeki taşları dökün. Gerekirse yardım alın. Birbirinizi değiştirmeye çalışmayın. Olduğunuz gibi kabul edin.
Hayat çok tuhaf onsuz ölürüm sandığın insandan uzakta yaşamayı da öğretiyor hayat başka neler göstericek bakalım