kızlar merhaba.bende mayıs ayında tüp bebek tedavimden negatif sonuç aldım ama bi mucize oldu ve şu an hamileyimmmmmmmmmmmm.adetim 8 gün geçti idar testi yaptım iki tane onda da çıktı sonra hemen kan testi yaptırdım değerim 2870 çıktı hemen doktorumu aradım sevinme bakalım keseyi görelim dedi sevincimi kursağımda bıraktı resmen bu değer sizce nasıl bana verdikleri kağıda göre 4,5 haftalık hamile gözüküyorum :) bu allahın bi mucizesi kızlar hem bende hem eşimde problem vardı.ne olur cvp yazın bana
senin adına çok sevindim canım.tüp bebek tutmadığı zaman çok üzülmüştün hatırlıyorum.inşallah sağlıkla doğurmayı nasip eder rabbim.eğer ilk etapta bu kadar moralini bozduysa dr.un bence hemen değiştir.eğer bulunduğun yerdeki tek dr.o değilseyerimsenibenteşekkür ederim canım yaa banada değerim baya bi yüksek geldi bakalım salı günü gidicem doktora çok heyecanlıyım hala inanamıyorum psikolojik mi bilmiyorum ama midem falan bulanmaya başladı :) allah isteyen herkese versin bizede kucağımıza almayı nasip etsin bu mutluluk herşeye değer
teşekkür ederim canım yaa banada değerim baya bi yüksek geldi bakalım salı günü gidicem doktora çok heyecanlıyım hala inanamıyorum psikolojik mi bilmiyorum ama midem falan bulanmaya başladı :) allah isteyen herkese versin bizede kucağımıza almayı nasip etsin bu mutluluk herşeye değer
kızlar merhaba.bende mayıs ayında tüp bebek tedavimden negatif sonuç aldım ama bi mucize oldu ve şu an hamileyimmmmmmmmmmmm.adetim 8 gün geçti idar testi yaptım iki tane onda da çıktı sonra hemen kan testi yaptırdım değerim 2870 çıktı hemen doktorumu aradım sevinme bakalım keseyi görelim dedi sevincimi kursağımda bıraktı resmen bu değer sizce nasıl bana verdikleri kağıda göre 4,5 haftalık hamile gözüküyorum :) bu allahın bi mucizesi kızlar hem bende hem eşimde problem vardı.ne olur cvp yazın bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?