Özlem'in Özlem'i

denizim canım benim inşallah hayırlısıyla almak nasip olur bana da...
ışığım o benim ömrüme ışık gibi doğdu yavrum, allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...
pınarında denizi bir an önce gelsin inşallah...

benim bebeim büyüyormuş ya annesi onu çooooooooook seviyormuş ya yerim ben onuuuuu:)

merhabaaaaaaaaa ozlemcım
sende son durum ne canım kutkutlerı duydun dımı
ben okumadım tatıl felan gırınce araya canım
hadı bakalım yavyun 7 haftaya donmus masallah canım
7 yaslar 70 yaslar gormen dılegıyle yavrunla kocanla beraber canım

nisamcım yok daha duymadım (( gittiğimde 6 haftalıktı ancak keseyi gördük ,karından baktırdım diğerinin düşüğe sebep olduğunu düşünüyorum... ilkini sanki hep o yüzden kaybettim gibi gelmişti(
o nedenle daha hassassım bu konuda... sağol canım benim rabbim hepimize göstersin inşallah... haftaya tekrar gideceğiz bakalım inşallah o zaman duyarım yavrumu :))))

anneeeee diye bağıracak sana hehehe:))
sende kuzuuuum de ..
teyzelerinin selamı var ona çok:))

yavrum sanki günler geçmek bilmiyor bir an önce mayısın gelmesini istiyorum ama daha o kadar çok yolun başındayız ki :))) miniğim sen sıkı tutun annene annen seni çok ama çok seviyor :)

kıymetlim, annesinin meleği kimbilir şimdi neler yapıyorsun içerde? büyümek için fabrika gibi çalışıyorsundur rabbim sana güç kuvvet versin canım benim, fındığım benim:)

kızlar merhaba.bende mayıs ayında tüp bebek tedavimden negatif sonuç aldım ama bi mucize oldu ve şu an hamileyimmmmmmmmmmmm.adetim 8 gün geçti idar testi yaptım iki tane onda da çıktı sonra hemen kan testi yaptırdım değerim 2870 çıktı hemen doktorumu aradım sevinme bakalım keseyi görelim dedi sevincimi kursağımda bıraktı resmen bu değer sizce nasıl bana verdikleri kağıda göre 4,5 haftalık hamile gözüküyorum :) bu allahın bi mucizesi kızlar hem bende hem eşimde problem vardı.ne olur cvp yazın bana

yavrum seninle karşılaşmamıza sadece 2 gün kaldı, içim kıpır kıpır canım benim....

ayyy canım benim nasıl sevindim bilemezsin bu gerçekten rabbimin mucizesi başka birşey değil :))) değerin gayet güzel daha ne olacakmış bence ilk iş dr unu değiştir o ne öyle ya dank diye bizim ona ihtiyacımz yok iyi niyete ihtiyacımız var.. değer 1500ü geçtiğinde kese görülebilir diye biliyorum tatlım git bence görünür artık tabi bebiş görünmez ama keseyi görürsün.... allah tamamına erdirsin inşallah....:CüvCüv:

teşekkür ederim canım yaa banada değerim baya bi yüksek geldi bakalım salı günü gidicem doktora çok heyecanlıyım hala inanamıyorum psikolojik mi bilmiyorum ama midem falan bulanmaya başladı :) allah isteyen herkese versin bizede kucağımıza almayı nasip etsin bu mutluluk herşeye değer

senin adına çok sevindim canım.tüp bebek tutmadığı zaman çok üzülmüştün hatırlıyorum.inşallah sağlıkla doğurmayı nasip eder rabbim.eğer ilk etapta bu kadar moralini bozduysa dr.un bence hemen değiştir.eğer bulunduğun yerdeki tek dr.o değilseyerimseniben

hadi bakalım ikimizde güzel haberlerle döneriz inşallah benimde salı kontrole gitmem gerek :)) rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu inşallahhh...

özlemin özlemii gerçek olmuş çok şükür çok ksevindimm canımm ya Rabbim yamaına erdirsinnn inşalahhh

bencede değer güsell keseyi 1500 ü geçince görünür die biliyorum bende inşalahh hayırlısıyla alırsın bebeğini canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…