Özlem'in Özlem'i

evet aral yarın test günüm canım, ayy sen öyle deyince içimde kelebekler uçuştu valla ya ... rabbim inşallah nasip etmiştir inşallahhhhhhhhh

yok denizim ben daha şimdi girdim , önce bizim topiğe sonra buraya bakıyorum işte.... ha benim kociş araştırma yaparken girebiliyor belki o girmiştir yine kendi çapında beni araştırıyor :)))

yarın büyük günnnnnnnnnn:)))
26 ağustos zafer haftasıymış tv öyle diyor inşallah bizde yarın zaferimizi kutlarız değil mi:)))

Gel öslemimin bebeği,gel gel gel,sana şeker vereceğim,oyuncaklar alacağım,attalara götüreceğim,gel kuzum gellll,aaaaa geldin mi yoksa,o zaman yarın bize gözkırpıver,uçur anneni sevinçten,babanı göklere çıkar,havalara zıplat teyzelerini gellll....

selam:)
dün sayfanızı okudum eminim güzel mutlu haberlerle geri döneceksiniz:)
bol şanslar:)

anne babasının özlemi özlem kendi özlemine kavuşuyor özlemim hamileeeeeeeee
hobareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyy
maşallllllllllaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh

anne babasının özlemi özlem kendi özlemine kavuşuyor özlemim hamileeeeeeeee
hobareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyy
maşallllllllllaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh

özellikle bugün bu haberi duymak için girdim...darısı bizim başımıza artık...özlemmmm gözün aydın..çok sevindim.....hep birlikte hep güzel habelere inşallah...:lepi:

hamileyimmmmmmmmmmmmmm :))) darısı hepinizin başına dualarım hep sizinle inanın....

özlemcim
Tebrik ederim tatlım...canım çok sevindim..Allahım bebegini saglıcakla kucagına alabilmeyi nasip etsin güzelim inşallah hayırlısı ile sonunu getirirsin canım...Çok dikkat et kendine bitanem...Masalın bundan sonra bebişinle devam edecek........Heyecanlandım benımde test tarıhım 01 eylül böyle güzel haberleri duyunca içim bir hoş oluyor..İnşallah benimde meleğim benimledir..

civcivim canım benim dualarım seninle allah senden de razı olsun benimde dualarım sizinle ... inşallah rabbimin izniyle herşey çok güzel olacak....

civcivim canım benim dualarım seninle allah senden de razı olsun benimde dualarım sizinle ... inşallah rabbimin izniyle herşey çok güzel olacak....

Allah razı olsun özlemcim sagol canım benim..Sende kendine dikkat et lütfen..........Bebişe iyi bak...........:ecrin_bebekegerin ne kadarmış canım ?

hayırlı olsun özlem
bende takip etmiştim topiğini
çok sevindim senn adına
kaç çıktı değerin

ozlemcım tekrar tebrık edeyım canım senı
ınsalah melegın 9 ay yanında olur ve saglıklıca kucagına alırsın canım
masalh berakallah
bızede dua et emı canım

Özlemimin özlemi bitiyor inşallah çok şükür RAbbime
darısı hasret çeken herkese inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…