Öncelikle bu benim arkadaşım derdi.Üç buçuk yıllık bir ilişkisi var.
Bu süre zarfında hic bir konuda tartışmaları olmayan çok iyi anlaşan bir çifttiler.
Bir yıldır birbirlerlerinden uzak yaşamak zorunda kaldılar.Sevgilisi rahat şartlar altında büyümüş hayatında zorluk görmemiş biriydi arkadaşımda tam tersi.
Herşey cok iyi giderken çocuk iyi biyerde işe başladı mühendis olarak. İş şartları biraz ağır fazla izin yok ve zor bir iş.
Ayrı kaldıktan beş ay sonra arkadaşım sevgilisinin yanina gitti.O gün herşey cok guzel geçmiş ama ayrıldıktan bir hafta sonra çocuk garip davranmaya başlamıs.Arkadasim yanından gittikten sonra eskisi kadar özleyemediğini, sevgisinden emin olmadığını, surekli kafasının karışık olduğunu söylemiş. Arkadaşım ayrıldığımızı düşün dediğinde düşünemiyorum,başkasiyla düşün dediğinde düşünemiyorum gibi şeyler söylemiş.Ayrılık lafını açamıyor konuşmayalım dediğinde olmaz diyor ama sürekli kafasının karışık olduğunu söyleyip soğuk davranıyor.
Sizce bunun nedeni ne olabilir? Bir anda o kadar rahat şartlardan bu kadar zor şartlar altında çalışmasının vermis olduğu bunalım olabilir mi yada başka bir şey düşüncelerinizi bekliyoruz.