Özluyorum ÇOK

ferideei

Karakterin kaderindir...
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2013
3.667
1.613
248
Yahu zorlanıyorum çok çok çok ...eşimi çok özlüyorum ..tutuklu yargilaniyor 2 ay oldu ..onu çok özlüyorum ...bunun dışında kızım var isim yok param yok ...1 yaşında kızım var kime birakayimda çalışayım ..elim kolum bağlandı ..avukatlar deli para istiyorlar ..napicagimi kızlar ben ya ...yahu sanki tüm kapılar kapanmış gibi..
Maddi sknt yok şimdi ama olucak ..eşimin ne zaman çıkacağı belli değil ..bu şehri bırakamiyorum eşimi kızımdan nasıl ayirayimda gideyim annemler é gidemiyorum ,kalamiyorumda ..bunaldim
Ama en çok eşimden ayri kalmak
Haksiz tutuklamalar lâ ilgili nereye başvurmalı ..kime ses duyurulmali ..ya bnm esimin orda işi neé ya ..çok çok çok zor geliyor ..tek kankam lâ ayriyiz ..şaka değil o benim tek arkadasimdi

Ohal bittikten sonra başvuru yapılıyor diye biliyorum. Suçsuzsa er ya da geç sonuçlanır

Çalışan annelerin çocuğunun bakıcı parasını devlet ödüyor artık . .
Güzel bir iş bulup çalışın derim . .
Rabbim yar ve yardımcınız olsun canım. .

Bence ayırmamak mantığı hoş olabilir eşinizin psikolojisi açısından ama gidip gelirsiniz görüş günlerinde zamanlarında bence sizin de aile desteğine ihtiyacınız var maddi manevi

Sen gidemiyorsan annenler gelsin sana canım ?? Onlar çocukla ilgilenir sende çalışırsın ...

Allah yardımcınız olsun ama şükretmeyi hiç bırakmayın.
Şuan kurunun yanında yaş da gidiyor ama 3 aylık süreç bittiği anda gerekli işlemler başlatılacaktır, biraz sabır.
En azından görebiliyorsunuz, hayatınızda ve birgün kavuşma ümidiniz var, hak yerini bulacaktır, bunları düşünün.
Eşini geçtiğimiz günlerde kaybeden bir arkadaşım var, hamile hemde.
Onu gördükçe çektiklerimiz dert mi diyorum, bizlerin içi parçalanıyorsa o nasıl nefes alıyor diyorum....
Diyorum da diyorum ama sonunda hep şükrediyorum.
Çünkü ölümden başka her şeyin çaresi ve telafisi vardır, unutmayın.

Ohal bittikten sonra başvuru yapılıyor diye biliyorum. Suçsuzsa er ya da geç sonuçlanır
Evet yapılıyormuş ...ama ohal uzayan deniyor ,ocağa kadar ..6 ay içerde oldugünde memuriyet olayı olmuyor ..gerçi zaten artık devletin hiçbir kademesinde çalışamayacak ta ...geç sonuçlanır sa iyi şeyler olmayacak

Çalışan annelerin çocuğunun bakıcı parasını devlet ödüyor artık . .
Güzel bir iş bulup çalışın derim . .
Rabbim yar ve yardımcınız olsun canım. .
Bu özelde devlette farkediyormu ...ve bir başvuru yapılması gereklimi ve nereye ,amin inş ..bir umuda okadar ihtiyacım varki

Bence ayırmamak mantığı hoş olabilir eşinizin psikolojisi açısından ama gidip gelirsiniz görüş günlerinde zamanlarında bence sizin de aile desteğine ihtiyacınız var maddi manevi
Evet hiç ayrılmakta ayırmaktadır istemiyorum ...kendi ailem batıda esim doğuda görev yaptığımız ilde tutuklu ....arada 20 saat var ...giderse m hafta sonları arada gelirim muhtemelen ,çok sık ta olmaz maddiyat malum ..annemin yanina okadar gitmek istiyorum ki annem bebeğe bakar bende çalışırım avukat parası Vs ...ama buraya gelemem görüş günleri hafta ici

Esiniz suçsuz mu iftira mı atıldı?

Sen gidemiyorsan annenler gelsin sana canım ?? Onlar çocukla ilgilenir sende çalışırsın ...
Ah canım neler düşündüm neler ...ustteki msj ayazdim gidemiyorum ..onlarda gelmiyorlar ...kardeşimin psikolojik bir rahatsızlığı var ,kendi kendine kalmamalı ...;babam memur halen çalışıyor

Evet canım Son iki kararname ilede ihrac oldu ..ve evet sucsuz
Ya bu süreçte magdur olan baya kisi var sanırım. Hak edene bir sey diyemem ama iftira atılanda varmıs magdur edilmeyecek denildi.

Allah yardımcın olsun zor bir süreç

OFF çok çok üzüldüm ...perişan dir o şimdi ..Allah muhafaza ,şükür bunada şükür binlerce kere şükür ...ben normalde çok melenkolik ağla k biri değilimdir ...ama işte günüm günümü tutmuyor bazen çok umutluyken bazen tüm kapılar suratıma kapanmış gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…