- 21 Eylül 2023
- 5
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi umutlu1980
-
Merhaba bebeginiz nasıl oldu ben hamileyim ve yüksek ihtimalle öyle dogacagını söylüyorlar napmam gerek. Cevaplarsanız sevinirmMerhaba oğlunuz ve siz nasılsınız benim oğlum da da aynı şeyler var yoğun bakımda 10 gündür
Merhaba öncelikle benim oğlum vefat etti maalesef kalbinde deliği vardı ameliyat olacaktı sonra birden kalbi durdu gece haber verdiler hastaneye gittik şuan hala öldüğüne inanamıyorum ama rabbim böyle uygun gördü size tam olarak ne dedilerMerhaba bebeginiz nasıl oldu ben hamileyim ve yüksek ihtimalle öyle dogacagını söylüyorlar napmam gerek. Cevaplarsanız sevin
ultrasonda midesini göremediğini suyunun biraz fazla oldugunu özagus atrezisinden şiphelendigini öyleyse suyunun giderek artacagını söyledi. Kalbinde beynınde sorun olmadıgını söyledi detaylıda delik olsa anlasılırmıydı bilmiyorum. Kötü günler geciriyorum çok zor rabbim sizede sabrını versin inşallahMerhaba öncelikle benim oğlum vefat etti maalesef kalbinde deliği vardı ameliyat olacaktı sonra birden kalbi durdu gece haber verdiler hastaneye gittik şuan hala öldüğüne inanamıyorum ama rabbim böyle uygun gördü size tam olarak ne dediler
Kendinizi hiç sıkıntıya sokmayın bu ameliyatı olup ta yaşayan çocuklar var kendinizi de üzmeyin kesinlikle çünkü rabbim her şeyin en güzelini en hayırlısını nasip ediyor hepimize suyunuz artıyorsa eğer size diyet vermesi lazım kaçıncı haftadasınızultrasonda midesini göremediğini suyunun biraz fazla oldugunu özagus atrezisinden şiphelendigini öyleyse suyunun giderek artacagını söyledi. Kalbinde beynınde sorun olmadıgını söyledi detaylıda delik olsa anlasılırmıydı bilmiyorum. Kötü günler geciriyorum çok zor rabbim sizede sabrını versin inşallah
Merhabalar benim bebeğim de ozofagus atrezisi ile doğdu, size destek olabileceğim bir konu olursa destek olmak isterim yalnız değilsiniz sevgili anneBenim bebeğimde 37 haftalık özafagus antrezisi olarak doğdu ameliyata alındı ameliyat başarılı geçti bundan sonrakş süreç hakkında bilgisi olan var mı
Bebeğiniz şu anda ne kadarlık oldu ilerleyen süreç nasıl işliyorMerhabalar benim bebeğim de ozofagus atrezisi ile doğdu, size destek olabileceğim bir konu olursa destek olmak isterim yalnız değilsiniz sevgili anne
9 aylık olduk biz. Hastalığın tipine göre tedavi değişiyor ama bilin ki çözümsüz değil. Eğer evladınız varsa özelden konuşabilirizBebeğiniz şu anda ne kadarlık oldu ilerleyen süreç nasıl işliyor
Evet var 2,5 aylık9 aylık olduk biz. Hastalığın tipine göre tedavi değişiyor ama bilin ki çözümsüz değil. Eğer evladınız varsa özelden konuşabiliriz
Size sormak istediklerim var ilerleyen süreç hakkında müsait olunca cevaplarmısınızEvet var 2,5 aylık
Size sormak istediklerim var ilerleyen süreç hakkında müsait olunca cevaplarmısınız9 aylık olduk biz. Hastalığın tipine göre tedavi değişiyor ama bilin ki çözümsüz değil. Eğer evladınız varsa özelden konuşabiliriz
Merhaba bebeğiniz nasıl oldu benimde bebeğim özafagus artrezisi ile doğdu bugün ameliyat olacakBenim bebeğimde 37 haftalık özafagus antrezisi olarak doğdu ameliyata alındı ameliyat başarılı geçti bundan sonrakş süreç hakkında bilgisi olan var mı
Merhaba geçmiş olsun..Merhaba bebeğiniz nasıl oldu benimde bebeğim özafagus artrezisi ile doğdu bugün ameliyat olacak
Detaylı ultrasonda anladılmış mıydı sizinBenim bebeğimde 37 haftalık özafagus antrezisi olarak doğdu ameliyata alındı ameliyat başarılı geçti bundan sonrakş süreç hakkında bilgisi olan var mı
Merhaba bebeğiniz nasıl inşallah iyisinizdieMerhaba bebeğiniz nasıl oldu benimde bebeğim özafagus artrezisi ile doğdu bugün ameliyat olacak
Çok geçmiş olsun. Hamilelikte mi tanı koymuşlardı. Belirtileri varmıydı?Hayırlı aksamlar,
Oğlumuzun atrezi ameliyatının ardindan 13.gun sonrasında ilk beslemelerine geçildi. Gunde 8 defa 60cc kadar alması gerekiyor denildi. Hastanede yoğun bakımdaki hemsireler Biberonla sağılmış sütü vermeye başlamışlar. Sormak istediğim, anneden direk sut emmesini nasil saglarım? Sütü memeden emmek zor geliyor yenidoğanlara bunu kolaylaştırmak icin bir önerisi olan var mı? Sizlerdeki surec nasıl ilerliyor?
Herkesin bebeğine sifalar dilerim buradan tüm anneler, bebeklerine en saglikli sekilde kucaklarına alsın. Herkes canının parçasına en kisa zamanda kavuşsun inşallahh.
Benim gebelikte hiç birşey görülmedi. 5 doktordan geçtim. Bebeğim doğunca meme emip yutamayınca anlaşıldı özafagus olduğu. Sadece suyum sınırdaydı ama fazla da değildi.Çok geçmiş olsun. Hamilelikte mi tanı koymuşlardı. Belirtileri varmıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?