Nasıl yapalım diye konuşmalar sürerken iki fikir ortaya atıldı. Biri o şehirde okuyan bir arkadaşın apartında kalmak diğeri de sabah gidip akşam dönmek. Yakın arkadaşım ve ben kalma taraftarıydık hatta büyük ihtimalle onlar kalmaz akşam dönerler biz kafamıza göre davranırız diye düşündük ama onlara da teklif ettik kalmalarını. Sonra benim sınavlarım girdi araya gruba pek ilgi gösteremedim bunlar geri döneriz demişler, arkadaşım da ısrarcı olamamış. Ben bugun kalmazsak gelmenin anlamı yok dedim başta, sonra kız gelemem ben diyince tamam o zaman daha erken gidelim diye plan yapmaya çalıştım. Baştan net bir plan yoktu yani. Ki bu gelemem diyen insan Erasmusla yurt dışına gidecek olan, gece 11 12 de programlardan eve giren biri. Cidden ihtimal vermemiştim ailesinin tek dönmesine müsade etmeyeceğine o yüzden rahat davrandım biraz da.En başta nasıl konuştunuz
Yazdıktan sonra fark ettim biraz karışık olduğunu kusura bakmayın.Çok karışık geldi bana kim 3.kişi kim gelmiyor sonunda çözdüm
bence özür dilemeyin bi hata yapmamışsınız ama daha ılımlı konuşabilirsinz biraz fevri olmuş
E nasıl çıkarız işin içinden?herkes haklı gibi geldi bana..
E nasıl çıkarız işin içinden?
Benim sinirlendiğim asıl mesele kalma meselesi değil aslında orda orta yol bulunurdu. Sorun konuyla ilgisi olmayan birinin bana tepki göstermesiydi.
Evet onlar daha yakınlar. Bozulmuş olabilir ama dinlemek yerine suçlaması haksızlık gibi geldi o an. Sonuçta ben orda o zaman plan değiştirelim daha erken gideriz diye lafa girmişken sizin yüzünüzden diye çıkıştı. Gruptan çıkmamak gerekirdi haklısınız.şimdi muhtemelen o iki arkadaşta sizin diğer kızla olduğunuz gibi yakın.. e o ben gelemiycem o zaman deyince diğeri bozulmuş olabilir.. o yüzden tepki göstermiştir.. onuda hoş karşılamak lazımdı bence..
keşke açık açık biz kalırız siz dönersiniz diye düşünmüştüm ben ama ailenin tek dönmeye izin vermeyeceği aklıma gelmemişti deseydiniz..
gruptan çıkıp fevri davranmak sonuçta olayı çözüme kavuşturucu bir hareket olmamış..
kaybetmek istemediğiniz arkadaşlarsa bunlar özür dilemeniz gerekir bence.. sonuçta onlarda kendilerine göre haklı..
Aile ilginçmiş başka şehire gönderiyo ama tek dönmesine izin vermiyo. Kız kalmak istemiyo demekki. Samimi arkadaşınla sen kal ikiside geri dönsnNasıl yapalım diye konuşmalar sürerken iki fikir ortaya atıldı. Biri o şehirde okuyan bir arkadaşın apartında kalmak diğeri de sabah gidip akşam dönmek. Yakın arkadaşım ve ben kalma taraftarıydık hatta büyük ihtimalle onlar kalmaz akşam dönerler biz kafamıza göre davranırız diye düşündük ama onlara da teklif ettik kalmalarını. Sonra benim sınavlarım girdi araya gruba pek ilgi gösteremedim bunlar geri döneriz demişler, arkadaşım da ısrarcı olamamış. Ben bugun kalmazsak gelmenin anlamı yok dedim başta, sonra kız gelemem ben diyince tamam o zaman daha erken gidelim diye plan yapmaya çalıştım. Baştan net bir plan yoktu yani. Ki bu gelemem diyen insan Erasmusla yurt dışına gidecek olan, gece 11 12 de programlardan eve giren biri. Cidden ihtimal vermemiştim ailesinin tek dönmesine müsade etmeyeceğine o yüzden rahat davrandım biraz da.
Ikisi farklı şehirlere gidecek. Çok heveslenmiştim bahar şenliği için ama başka bahara kaldı sanırım. :)Aile ilginçmiş başka şehire gönderiyo ama tek dönmesine izin vermiyo. Kız kalmak istemiyo demekki. Samimi arkadaşınla sen kal ikiside geri dönsn
Evet grup olunca işin suyu çıktı biraz. Gereksiz kırgınlık oldu durduk yere.Gruplarla yapılan işler hep böyle olur. Herkes kendince haklıdır.
En fazla 2 kişi. 3. kişi oldu mu sorun çıkar.
Siz orta yol bulmaya çalışmışsınız. Ama fevri davranışınız yüzünden, haklıyken haksız duruma düşmüş olabilirsiniz grup içinde.
Hangi ilde şenlikIkisi farklı şehirlere gidecek. Çok heveslenmiştim bahar şenliği için ama başka bahara kaldı sanırım. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?