Özür dilerim nolur bana kızmayın, akıl verin.

isterseniz sevgili olun. belki kızdan ayrılır belki ikinci kadın olursunuz. sevgilisinden ayrılıp sizinle birlikte olursa da boynuzlarınızı 2 ay sonrasına hazırlayın. belki de daha yakın. sevgilisi olduğu halde onunla takılan kadını o adam dahi ne gözle görür.

ama ben hissettiklerimi paylaştım onunla görüşmeyi kabul etmedim numaramı vermedim sosyal hesaplardan eklemedim bu içimden geçen yani ona olan hislerim sizinle paylaşmamam gerekirdi,dinimiz de bile kötü bir şey düşündüğünde ama onu uygulamadığında günaha girmiyorsun fakat siz beni yapmadığım bir şey için yargılıyorsunuz.

millet demek böyle buluyor sevgiliyi körmüş topalmış hayatında biri varmış demeden kancayı takarak bizde daha beyaz atlıyı bekleyelim
bak kardeşim ben çocukla konuşmak bile istemiyorum kızıyla olan ilişkisinde aklı karışmasın diye yanıma geliyor falan uzak durmaya çalışıyorum sadece hislerime engel olamamaktan korkuyorum sanırsınız hepiniz sütten çıkmış ak kaşık sanırsınız hepiniz hiçbir zaman hayatınızın hiçbir yerinde hislerinize engel olamama diye bir şey yaşamadınız.

Onunla takılmıyorum bu bir ikincisi kızdan ayrılmasını da istemiyorum aaaa

hiç de sevgili falan olmak istemiyorum içimi rahatlatmak için size zaten yazmam yorumlarınızı sürekli takip ediyorum kk kadınları iç rahatlatıcı şeyler söylemez aksine bana fikir verin hatta bazen sert de konuşun da hislerime hakim olayım diye yazdım.

Oooo pess vallaseninde ondan farkin yok ,baksana kafam duzelene kadar gonul eglendiririm diyosun,tencere kapak ,bulmusunuz birbirinizi
üzülmesem diyorum ya yapmıyorum tabiki öyle bir şey pardon da nerenizle anlıyorsunuz acaba valla yanlış bir şey yazmayayım diyorum çok uzatıyorsunuz.

ohh be sonunda adam akıllı bir yorum gördüm hay yaşa
haklısın tabiki bugün serviste yanıma oturdu ben de başka bir yere geçtim uzak duracağım merak etmeyin

canım benim demen kıza canın olsa bunları yapmazsın
bir şey yaptığım yok rahat olun sanki siz sevgilisi olan ya da evli olan iş yerinizdeki iş arkadaşlarınızla konuşmuyorsunuz benim yaptığım sadece selamını almak bir de çikolata aldı onu kabul etmek

Çok teşekkür ederim bugün sabah yanıma oturdu yer değiştirdim bir şeyler söyledi cevap vermemeye çalıştım ama bir şeyler sorup duruyor insanların içinde tepki de veremiyorum

kız benim nerden haberim olacak bu işte baki miyiz acaba

yok anlayan anladı falan demeyin art niyetle yaklaşmadığımı rabbim biliyor siz diğer konumdan bahsediyorsunuz diğerlerini ailem olarak görüyorum abi kelimesi ağzımdan düşmez zaten günaha girmeyin

Bakın arkadaşlar sizi anlıyorum burada uyarı yardım isteyip gene kendi bildiğini okuyan kadın çok ben onlar gibi değilim uyarılarınızı dinlemek ve uygulamak için buradayım bugün mesafemi koydum zaten ya neyse teşekkürler

sormadım o konulara girmedim ya biz öyle konuşmuyoruz ki bir kere konu geçti o kadar bir daha açılmadı işten havadan sudan konuşuyoruz ama artık konuşmucam

görüşme diyeceğim de, buraya kadar gelişin de rızanla oldu zaten senin. miden alıyor demek ki

2 ayda BİR sevgili değiştiriyorum diyen adam adam değil bence!!! sevgilisi varken başkasına da sırnaşmakta adam değil!!!! sevemedim ayağını geçsin istemiyorsa o kızla bir tutamaz kimse o adamı!!!! baksana adam pişkinin teki ayy iğrendim pislikten yaaa !!!! sana iltifat etmesi kendini güzel hissettirmesi hoşuna gitmişte oyun bacım bunlar istedikleri şuanki hissettiklerin zaten ... büyük bir hayal kırıklığına doğru gidiyorsun devam edersen ve çokkk üzüleceksin...

bu adamdan 2 önce nişanlından ayrılıyorsun ve hiç acı çekmiyorsun enteresan. insan bir süre bunalım falan takılırdı evleneceği erkekten ayrıldı diye bana çok garip geldi.

bu adamdan 2 önce nişanlından ayrılıyorsun ve hiç acı çekmiyorsun enteresan. insan bir süre bunalım falan takılırdı evleneceği erkekten ayrıldı diye bana çok garip geldi.
ne acı çekmemesi neler yaşadığımı biliyor musunuz siz ?

teşekkür ederim yok bu duruma devam etmeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…