ozur dilerim

lorin88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2014
264
105
43
Kusura bakmayin konuyu ilgili bolumede yazdim ama cvp veren olmadi the walkig dead sanirm.fxtv'deymis ben cnbc e' de izliyodum bu fx tv ozel bi kanal mi dijiturkte falan mi var bekle bekle izleyemiycez ya

kanalın adı fx mı fox mu?
fox ise şifreli bir kanal değil netten açıp online izleyebilirsiniz

Ay canım benim kıyamam sana.
Fx Amerika'nın kanalı.
Diziyi güncel takip etmek istiyorsan, internetten online izleyeceksin. Cnbc-e yayın haklarını satın alıp, sonradan yayınlıyor diziyi.

Gördüü başima geleni kac ay bekle bekle son gun ogren bunu hayir nette yokki of of bulacaz artk caresini bagimlisiyim da azcik sagolun kizlar

Kusura bakmayin konuyu ilgili bolumede yazdim ama cvp veren olmadi the walkig dead sanirm.fxtv'deymis ben cnbc e' de izliyodum bu fx tv ozel bi kanal mi dijiturkte falan mi var bekle bekle izleyemiycez ya
Fx d smart kanalı. Pazartesi amerika yayınıyla birlikte başlıyor. Aynı akşam internete de düşer merak etmeyin. Ben de iple çekiyorum yeni sezonu.

Ay canım benim kıyamam sana.
Fx Amerika'nın kanalı.
Diziyi güncel takip etmek istiyorsan, internetten online izleyeceksin. Cnbc-e yayın haklarını satın alıp, sonradan yayınlıyor diziyi.
Fx d smartta var cicim. Amerika yayınından hemen sonra veriyor sağolsun dizilerin hepsini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…