p kutunuzda kimler var?

FirtinaninKizcesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2008
4.983
27
156
Konya
Çöp kutusu, hani şu herkesin bildiği işe yaramayan artıkların atıldığı kutulara verilen isim. Peki çöp kutunuzda kimler var denilince ilk anda aklınıza neler geliyor? Hayatınızda bugune kadar kimleri buruşturup çöp kutunuza attınız ? Ve bir hışımla kutunun ağzını kapattınız.kötükedihüso

benim şu anda buruşturduğum ama acaba dediğim elimde numunelik bir şahıs varda...:1ninca: Çok üzgünüm çoook :1closedeyes:

bu güne kadar çok kişi buruşturup çöp kutusuna attım..ama en son görümcemi attım hemde buruşturmak ne kelime yırttım attım..bitti benim için

benim çöp kutum değil de geri dönüşüm kutum var.
insanları o kutuya atarım ve oraya atılanlar genelde pişman olurlar,çok uğraşırlar ordan çıkmak için.
onları ordan alır affeder ve sonsuza kadar tekrar uzaklaşırım.affetmediğim kimse yok.zaten öyle biri olamadım,olmazdım.

O kadar çok kişi var ki..
Hangi birini saysam..
Hele bir yoluna sokayım hayatımı,o zaman görecekler günlerini hepsi:umursamaz:

çok kalabalık oldu galiba yaaaa...
son bir yılda bu hale geldi hem de çöp kutum...
bak şimdi düşündüm de...üfffffffffff

cok fazla yoktu ama su aralar bı cogunu parcık pıncık yapıp burusturup atacagım.. sadece hangısınden baslıyacagıma bı turlu karar veremedım.. CADIARZU

var olmazmı çöp kutum doldu...aslında çok fazla kişi barındırmasa içinde o 2- 3 kişi ve yaptıkları
sanırım tüm kutunun dolmasına neden oldu...ama bende geri dönüşümü olamıyor bunların olamaz da
ağızlarıyla kuş da tutsalar biten bitiyor....

evlenene kadar çöp kutum boştu, evlendikten sonra beni anlamayan bir dolu arkadaşı buruşturup buruşturup çöp kutusuna attım, kaynanamı ve sülaleside aynı şekilde. çöp kutusunuda sallayıp uzaya fırlattım, görüşmemek üzere.

eski aşklarımı .bide patronumu atmak istiorumm.ii bi iş bulayım düşünmeden onuda çöp kutucukuma atıcammklava:

Bende ÖZ ve Öz amcamı Yere attım üstüne bastım ezdim ezdim öyle attım çöp kutusuna da kapağına da kilit taktım asla çıkamaz artık Ordan.

oooooooo çok.........bir kaç kişi kutundan içeri ha girdi ha girecek sınırda beklemede..........
bir kaç kişi arkadan geliyor.........
kutudakileri sorma.........doldu kaldı......

ilk başta akrabalrımın bir kısmı olmak üzere........çöpün dibini boyladılar........

kaynanamı, kayınbabamı, eşimi ve eşimin işyerinde bir ara çalıştığı ve onun için evliliğimi bozduğu kadını çöpe attım asla hiçbirini affetmeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…