ay yapabilirmiyim acabauruz ne dersin kuzum
sen beni biliyon cozutmayım yine
Chess, diyeti merak edenler için bilgilendirici alıntı çok yerinde olmuş, teşekkürler :)
Ben bugüne kadar mandıradan alınan peynirdir, süttür vs hiçbir şeyi tüketmiyordum.
Sürekli ağır bir koku hissederdim bu ürünlerde, belki de doğal olmasından kaynaklanıyordur :)
Süt ve süt ürünlerini artık mandıradan temin edeceğim, evde olduğum zamanlar bunları tüketirim ama dışardayken uht ürünleri tüketme durumunda kalacağım. Dışarıda zorunlu olarak birkaç kez tüketmekten zarar geleceğini zannetmiyorum...
canım aslında dışardaykende kefir alabilirsin, dolaba konmadan bi gün dursa bişey olacağını sanmam, market kefirleride ekşiyormuş, doğala yakın yani:13:
Bunu bilmiyordum işte :)
Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim, dışarıda tüketebilecek iyi bir alternatif daha bulmuş oldum.
rica ederim canım bende bunu ahmet aydının sitesindeki forum bölümünden öğrendim aslında hoca kendi yazmış, yurtta kalan bi öğrenci için
bende dışarda eskiden açıkınca ıvır zıvır alırken artık badem ya da ayran alıyorum:13:
uruzcumm...
takıma tavuk ciğeri yiyeceğini ama lezzetlestirmenin nasıl olacağını sormussun canım eğer diyete uygunsa bol soğan doğra az bi yağda kavur toz tatlı kırmızı biber ekle çiğerleride ekleyip az sıcak suyla pişir. ben tavuk çiğerini ancak böyle yiyebiliyorum..
takıma yazmak istemedin :))
Uruzcum merhaba yeni diyetinde başaılar diliyorumaslında güzel bir diyet uygulaması fakat ben yapamam sanırım eşim hamurişlerini çok sever ve ailece eti pek sevmeyiz .. neyse faydasını görüceğine inanıyorum canım arada gel bizi yalnız bırakma bende arada uğrarım buraya bakalım belkide denerim bu diyeti sizin gidişata bağlı
Bugün Neler Yedim?
2 tane kivi, 1 tane muz ve 1 bardak sütten oluşan karışım
Spor öncesi gerekliydi.
>>>
1,5 saatlik tempolu yürüyüş
>>>
Sucuklu yumurta (tereyağlı / 3 yumurta ve çeyrek kangal sucuktan)
2 bardak şekersiz çay
1 avuç karışık kuruyemiş (badem, fındık, ceviz)
>>>
1,5 tabak tavuk ciğer (tereyağlı / bir sürü baharat ekledim)
Yediğim ve sevdiğim bir şey değil ama bu kadar baharatla yenilebilir hale geldi :)
1 kase yoğurt (yine baharatlı)
1 kaşık yoğurt, 1 çatal ciğer şeklinde yemeye çalıştım
Roka salatası
>>>
6 tane orta boy köfte (tavuk-hindi bonfile karışımından çekilmiş kıyma ile)
1 kase süzme mercimek çorbası
Daha önceleri de mercimek çorbası yapardım ama süzme işleminden geçirmezdim, artık mecburen yapıyorum :)
1 kase yoğurt
>>>
Salçalı mantar sote
Ispanak salatası
uruzcum sevgiler .kıs kardeş takımın kap. dimi yanlış yazmayımmeyvemde tanıdıgına göre o sundur
yeni diyetin hayırlı olsun inşallah istedigin gibi olur
yanlız uruzum bu beslenmede ögün yokmu kaç ögün yedin kıs.:44:
tahlil demişsin bi saglık probleminmi var geçmiş olsun .
yanlız bana yediklerin baya fazla geldi :26:hemde bol bol doymuş yag .bu şeklde kio verilebilirse süper..:44:
kitabı okudum diyorsun biraz açarmısın .yiyecekerin dogru olablir ama hepsi bereber yene biliyormu ?
vede ögün yokmu ?
inşallah istedigin sonucu alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?