Ekmek .pilav ,makarna yemeden doyabiliyormusunuz kızlarrr yaa
Merhaba Aeben :)
Güzel temennilerin için teşekkür ederim.
Bir solukta ne kadar çok soru sormuşsun, hangisinden başlasam bilemedim
yanlız uruzum bu beslenmede ögün yokmu kaç ögün yedin kıs.:44:
Aslında öğün kavramı var.
Alışma evresinde günde 6 öğün yenilebiliyor ama daha sonra 3 öğün yeterli oluyor.
Ben henüz alışma dönemindeyim ve 6 öğün yemezsem bu tarz beslenmeye devam etmem zor olabilir :)
tahlil demişsin bi saglık probleminmi var geçmiş olsun .
Herhangi bir sağlık problemim yok çok şükür.
Ama bu tarz beslenmenin kolesterol, şeker vb değerlerde iyileşmeyi sağladığı söyleniyor.
Bu şekilde beslenenler de bu iyi yöndeki gelişmeleri kendilerinde görmüşler.
Ben de kendimde nasıl değişiklikler olduğunu görmek istiyorum sadece :)
yanlız bana yediklerin baya fazla geldi :26:hemde bol bol doymuş yag .bu şeklde kio verilebilirse süper..:44:
Birçok diyetin aksine bu diyette yağ kısıtlaması yok, hatta tam tersine yağların yararlı olduğu söyleniyor.
Buna karşılık rafine gıdaların ve fazla karbonhidrat alımının insan sağlığını olumsuz yönde etkilediği iddia ediliyor. İnsülin seviyesinde ani değişimler olmazsa (fazla şekerli ve rafine gıdalardan uzak durunca mümkün oluyor bu) fazla yeseniz bile kilo verebilirsiniz deniyor çünkü insülindeki ani değişimler yağ yakımını engelliyormuş. Ben de bunu deniyorum :)
kitabı okudum diyorsun biraz açarmısın .yiyecekerin dogru olablir ama hepsi bereber yene biliyormu ?
vede ögün yokmu ?
Sanırım sen Montignac diyeti yapıyorsun, yiyeceklerin birlikte tüketilip tüketilemeyeceği hemen dikkatini çekmiş
Bu diyette şu gıdaları birlikte tüketemezsiniz gibi bir kaide yok.
Sadece gönül rahatlığıyla yenilebilecek besinler (ama doyuncaya kadar patlayıncaya kadar değil) ve yenmemesi ya da mümkün olduğunca azaltılması gereken besinler var.
Dediğim gibi öğün kavramı var ama ilk zamanlar günde 6 öğün kadar yenilmesine müsaade ediliyor.
ben en son yılbaşında yağlı yiyeceklerden hiç kısmadan yemiştim o haftada da 500 gr almıştım yağdan... bence dikkat veriyim derken almış olursan şaşırmıcam çünkü bu listeyleçok çok öpüyorum yeni diyetinde başarılar canım ama dikkat ett:26:
bende bu diyeti TV de gördüm, mantikli geldi ama biraz riskli,
uruz, sen devam ediyormusun? sonuç aldinmi peki?
seni takip ediyorum uruzcum, tdd önceki ve sonraki tahlil sonuçlarını bizimle paylaşırsan sonra çok sevinirim
seni takip edenlerede klavuz olmuş olur:13:
canım açıkcası bu başlığı burada gördüğüme şaşırmıştım, çünkü tdd zayıflama diyeti değil, yaşam tarzı, eee insanın yaşam tarzını küt diye değiştirmeside çok zor
uruzcugum diyosunki bu tür diyetleri ya$am tarzi haline getirmek gerekiyor, birde diyosunki ömür boyu yapilmasi zor, peki o zaman bence en uygun beslenme tarzi Diyetsiz Kalici Zayiflama, bu bölümdeki ba$lik var, bence oku, faydasini göreceginden eminim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?