Hahahah ben pirzolayı da hiç sevmem zaten. O zaman hiç denemeyeyim. Ya şöyle tandır gibi etleri yiyebiliyorum mesela, ağızda dağılan çiğnemek zorunda kalmayacağım türden.
öyle etleri nerden bulucaz sana haşlama yapcan haşlayıp fırına vercen hem agızda dagılacak hemde lezzetli olacak.ben etleri severim et olsunda ..
Ben asıl en çok börek pilav makarna severim ama söyle diyeyim herhalde bunları gönlümce çocukken yemişimdir. Yaklaşık 20 yaşından beri kiloluyum ve hep diyetteyim. Hep sınırladım bu sevdiğim şeyleri. İkinci tercihim sebzeler olur. Zeytinyağlı her sebzeyi çok severek tüketirim. Etler sıralamada yok bile 15 yıl hiç yemedim. Ama tabi çok büyük hataymış insanın sevmesede yemesi gerekiyormuş. Bakalım paleo cafe Özlem diyor ki yedikçe değişecek damak tadın. Ben de vejeteryan olacaktım ama şimdi kahvaltıda olsa et yerim diyor. Umarım bende onun gibi ve senin gibi eti severek yerim.
kim sevmezki börek pilav makarna.eskiden 2gün makarna yemesem krize giriyordum hertürlü çeşit çeşit soslu makarnaları çok güzel yaparım.tabi pilavımınde güzel oldugu söylenir bol tereyaglı tavuk sulu falan .bende son 4 seneye kadar hep 66 -68 arası idi kilom fakat onda bile diyet yapardımkendime şişko gelirdim.şimdiise fil gibi geliyorum.kızıma dogumdan çıktıktan sonra bile 73 kilo idim kafayı çizdigimi hatırlıorum.ne olduysa son 4 senede oldu bende fark edemedim nasıl çıktım .baya sıkıntılı döneme girmiştik eşimle . zor günler gecti o sıralar aldım kilo sanırım .,işte son iki sene önce karar verdim zayıflamaya 76 ile başladım .diyet yapa yapa 82 ye çıktım.bu ahmet aydının kitabı müthiş okudunmu bilmiyorum.diyetisyenler hakkında söyledikleri bana olmuş farkında deilim.tabi vucut alışmış diyete vermiyor kilo.
özlemin dedikleride dogru makarnasız duramazdım şimdi yapıyorum yemiyorum canımda çekmiyor.fakat ben istedigim kiloya düşeyim dukanın güçlendirme evresine gecicegim.her ne kadarda ekmek zararlıda olsa ben yiyecegim günde bir dilim tatlıda yiyecegim hafdada bir gün.okadar kendimi psikopata baglayamam .ben özgürlüğüne çok düşkün insanım bu bana özgürlüklerim alınmıiş gibi hisettiriyor.ahmet beyin kitabını hayatıma uygulayacagım .ha ne yaparım alırım bi ekmek makinası evde ekmegimi kendim yaparım.özlem gibi yapabilecegimi sanmıyorum sadece dikkat ederim püf noktalarına.hafdada birgün atak yaparım .sürekli protein almakda zararlı.vucudun karbonhitratına ihtiyacıda var.nedenmi var psikolojik olarak .biz türk milleti olarak geleneklerine ailelerine düşkün bir insanız ve örf adetlerimizdede misafirlik denen bir olay var .misafire ikarmı yemezsen ne olur.yada türk mutfagı çok zengin bir mutfak.benim eşim ve çocuklar benim yemeklerimi çok sever ve birazda kendi geleneklerimizinyemeklerini yaparım.şuan evde ayran çorbası var ve içindede bugday var.nasıl yemeyecegim bir ömür boyu yerim tabi ama hafdada 1 yerim.
özlemi çok takdir ettim çok harika bilgili bir kız.ama benim onla yaşam tarzlarımız farklı olabilir .o uygulayabilir bu beslenme biçimini fakat ben uygulayamam benim baya bi kalabalık ailem ve ev halkım var.
Dün öğle yemeğinde 4-5 yemek kaşığı kadar tavuk sote, 3-4 yemek kaşığı kadar turp otu kavurması yedim.
Akşam yemeğinde kıymalı patlıcan yemeği yedim.
Bu sabah 76,10 .çıktım.
Bu sabah iki az haşlanmış yumurta, 10 zeytin yedim.
günaydın
ben dün neler yemedimki.hiç yazmayayım.
fakat kilomda degişiklik yok.bugun daha kahvaltıda yapmadım.çocukları bekliorum kalksınlar diye...
bak inmiş kilon.şişlik var diyorumya.az sonra yeniden tartıl degişcekmi bakalım kilon
Dün öğle yemeğinde 4-5 yemek kaşığı kadar tavuk sote, 3-4 yemek kaşığı kadar turp otu kavurması yedim.
Akşam yemeğinde kıymalı patlıcan yemeği yedim.
Bu sabah 76,10 .çıktım.
Bu sabah iki az haşlanmış yumurta, 10 zeytin yedim.
Şekerim şirkette tartı yok( yarın sabaha artık
gunaydınnlarrrben dun 74.5 çıktımm ama dun akşam yedıgım bulgurlu lahana sarmasının etkısıyle,sabah 75 çıktım yıne,çok şişiriyor bulgur
wc sorununu nasıl halledıyorsunuz ,ben 2 gundur cıkamadım mesela ,o da etkılıyor tartıyı.
çorba içmediğimiz için mi oluyor yoksa ,bılmıyorum ki?:26::26::26:
gunaydınnlarrrben dun 74.5 çıktımm ama dun akşam yedıgım bulgurlu lahana sarmasının etkısıyle,sabah 75 çıktım yıne,çok şişiriyor bulgur
wc sorununu nasıl halledıyorsunuz ,ben 2 gundur cıkamadım mesela ,o da etkılıyor tartıyı.
çorba içmediğimiz için mi oluyor yoksa ,bılmıyorum ki?:26::26::26:
çalışıyormusun bugun..
gerçi bizimkilerde çalışıyor hakedişleri olanlar .gerisi çalışmıyor.bende çalışmıyorum bugun.
sabah kahvaltımı yaptım .1.5 yumurta biraz köy peyniri akşamdan kalan melemenden 2 kaşık.1 tatlı kaşıgıpetek bal.4 zeytin.
baya çok yemişim.
Maalesef çalışıyorum. Önemli değil işlerimde vardı zaten. Sabah sabah Beslenme Bülteninde forumda bir haber okudum canım sıkıldı. Ahmet Aydın sanırım kolon kanseri olmuş. Bir forum üyesi sormuş böyle bir haber okudum aslı var mı diye? Cevabı bekliyorum.
hadiya ....ögrende iyce bilgi ver .ben çıkıyorum.dışarda işerim var.sonrada çocuklarla sinemayagidicez.
anadolu kartalları gelmiş.yaş sınırı yoksa ona gireriz varsada artık aslan krala....
Maalesef çalışıyorum. Önemli değil işlerimde vardı zaten. Sabah sabah Beslenme Bülteninde forumda bir haber okudum canım sıkıldı. Ahmet Aydın sanırım kolon kanseri olmuş. Bir forum üyesi sormuş böyle bir haber okudum aslı var mı diye? Cevabı bekliyorum.
Tamam canım size iyi eğlenceler, çok patlamış mısır yeme
forumdan birine sordum. öyleymiş ama atlatmış dedi. daha önce çok sorular ama cevap vermemişti. tabi şimdi medya başlardı yok kanser oldu taş diyetinden bilmem e. o yüzden sakladı sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?