Merhaba,
Benim sabah kilom 76,00 çıktı maalesef
Sabah 1 az haşlanmış yumurta, 4 zeytin, maydanoz, dereotu (bu ara süt ve süt ürünlerine ara verdim çok şişkinlik yapıyor)
öğle 1 yemek tabağı kıymalı karnıbahar (üzerine zerdeçal ektim)
akşam muhtemelen soya soslu tavuk yiyeceğim belki balık ta olabilir. yarın yazarım.
sevgiler, saygılar.
sanada sevgiler canısı
100 gram fazla çıkmışsın çok deilki.
bugun taşdevri kitabım geldi sonunda baya kalınmış şöyle bi göz attım çok güzel bilgiler var.tüm yazılanları hayatımda ve ailemde uygulayacagım..
ben bayadır sütü kesmiştim bu sabah denemek için içeyim dedim .gercekten süt çok şişiriyormuş insanı .devamlı içince anlamıyorsun özlemin dedigi gibi kesip ara verip öyle içince belli oluyor
sabah bende kahvaltımda az sucuklu tereyaglı bir yumurta yaptım yanına bir sıcak süt içtim
ögle:1 kucuk kase meysim salatası zeytinyaglı 1 kucuk prosiyon et döner (migrostan alıyorum hazır dana döner)2 tepeleme kasık yogurt yedim
tavuk yemiyorum 3 gündür yemiyecegim bakalım 1 ay içinde ne degişikligim olacak.
3-4 gündürde leslie yapıyorum.senin belin agrıyorya leslie nin 500 adımı sana agır gelmez gibi
sanada sevgiler canısı
100 gram fazla çıkmışsın çok deilki.
bugun taşdevri kitabım geldi sonunda baya kalınmış şöyle bi göz attım çok güzel bilgiler var.tüm yazılanları hayatımda ve ailemde uygulayacagım..
ben bayadır sütü kesmiştim bu sabah denemek için içeyim dedim .gercekten süt çok şişiriyormuş insanı .devamlı içince anlamıyorsun özlemin dedigi gibi kesip ara verip öyle içince belli oluyor
sabah bende kahvaltımda az sucuklu tereyaglı bir yumurta yaptım yanına bir sıcak süt içtim
ögle:1 kucuk kase meysim salatası zeytinyaglı 1 kucuk prosiyon et döner (migrostan alıyorum hazır dana döner)2 tepeleme kasık yogurt yedim
tavuk yemiyorum 3 gündür yemiyecegim bakalım 1 ay içinde ne degişikligim olacak.
3-4 gündürde leslie yapıyorum.senin belin agrıyorya leslie nin 500 adımı sana agır gelmez gibi
Merhaba,
Benim sabah kilom 76,00 çıktı maalesef
Sabah 1 az haşlanmış yumurta, 4 zeytin, maydanoz, dereotu (bu ara süt ve süt ürünlerine ara verdim çok şişkinlik yapıyor)
öğle 1 yemek tabağı kıymalı karnıbahar (üzerine zerdeçal ektim)
akşam muhtemelen soya soslu tavuk yiyeceğim belki balık ta olabilir. yarın yazarım.
sevgiler, saygılar.
merhaba canım,karatay da ahmet aydın da hazır uzurnler tuketılmesıne karsılar,katkı maddeleri hücre yapısını bozup kilo almamıza neden oluyor.
evde yapımı olmadıkça sucuk yenmıyor.sadece pastırma serbesr ,o da az katkı maddeli oldugu ıcın.
hazır doner de aynı şekilde sanırım
tavuk yememekle ıyı edıyorsun,köy tavugu olmadıkca ben de yemıyorum,onu da bulmak çok zor
canım paleoda yeme saatlerı onemlı değil mi,sabahtan akşama dogru mıkarı artan bır menun var.
karatay da sabah cok kuvvetlı,akşama dogru azalan bır menu oluyor,sabah yenenler gun ıcınde yakıldıgı ıcın.
kılo verememenın sebebı bu olabılır mı?:26::26::26:
bır de proteınlı kurabıye nasıl yapılıyor?
iyi akşamlar kızlar
ben bu sabah 74.9 çıktım.gecen cumadan beri 800 gr daha gitmiş
bugun yedıklerımse söyle
sabah:
2 haslanmıs yumurta
15 zeytın
yarım avuc ıcı peynır
1 avuc yerfıstıgı
3 kuru kayısı
domates salatalık
3 kapsul omega-3
akşam:1 tbk etli kuru patlıcan yemegı
3 brd tuzsuz ayran
dısarda 20 dk yuruyus yaptım
suyu cok az ıctım.akşam 2 lt ye tamamlamaya calısıcam
ooo tebrikler. 74 dü gördün ne güzel olsa gerek .senin yerinde olmak isterdim dogrusu.
ben de işte karatay paleo dukan hepsi var şükür.sonuçda aynı diyetler tarzları aynı.dukanda protein bol sadece.yag yok .digerleri aynı ..
fakat duknadan giderek uzaklaştım .artık yogurdumu kendim yapıyorum yogurtçu makinesi aldım.yaglı sütle yapıp yiyorrum.sebze yemeklerde yiyorum .yani benim yptıgım tam paleo diyebiliriz.dukanla karatay ortası bir diyet:)))
ben bu sabah 1.2 kilo fazlalıgım vardı ama sanırım bu fazlalık hem streten hemde dün çok yorulmamdan kaynaklanıyor.ögleden sonra yüzük parmagımda dönmeye başladı eve gelince tartıldım sabah aç karına 79.7 çıkarken akşam tok karına 78.8 çıktım.tahmin kilom sabah aç karına yine 78 .00olması gerek kilo veremedim yani ve sen bu haftanın birincisisin..tbr.ler
ben sabah :1 yumurta ve az sucuklu tereyaglı omlet +1 bardak süt(sucugu kasabdan alıyorum marketten deil)
ögle :1 porsiyon et döner+yogurt +az salata zeytinyaglı
akşam 1 tane biber dolma (kaçamak sayılsın )2 adet yeşil biber 2 dilim şalgam ince
aralarda yeşil normal çaylar su ve zero 1 kutu.az önce benim kasaba ugradım bu benim kasabın karacabeyde çiftligi var etleri ve sütleri ordan getiriyor.süt aldım açık süt .yumurta aldım köy yumurtası tavuklar dolaşıyormuş çiftlikte.etimi aldım sucugumu aldım .en azından içim rahat artık
birde içtigimiz suya çare bulabilsem.....cam damacana yada testiler vardı eskiden ondan bulabilsem .dr.ahmetin kitabındada okudum şimdi .içtigimiz suda çok önemli
oo suya kadar dikkat edıyoruz artık,tam paleocu olmussun,bır ara tv de türkiyede çeşme sularının cogunlugunun ıcılebılır oldugu yazıyordu,damacanadan daha sağlıklıymıs.
ben kucuk bır ılcede yasıyorum,suyu da ıcılıyor ama çeşme suyunu fazla ıcemedıgım ıcın,sırf 2 lt tamamlamak adına hazır su ıcıyorum hala
bır care bulursan bıze de haber ver?
kasap sucugu katkısız mı oluyormus,o zaman yenebılır heralde.ama ben pastırma yedıgımde bıle olcuyu kaçırıyorum,ve kilo veremıyorum o hafta,çok sevsem de yemesem daha iyi galiba
herşeyın doğalını bulmussun arkadasım ne güzel,böyle sağlıklı beslenerek kesın kilo vereceksin,biraz sabır
Günaydın kızlarrrrr,
Bugün 76,90 çıktım. 75 tim ama ne olduysa bilmiyorum bu sabah böyle.
Dün akşam az soya soslu tavuk yedim 200 gram kadar. yanında 4-5 kaşık zeytinyağlı közlenmiş patlıcan salatası.
Sabah kahvaltım; 2 az haşlanmış yumurta, maydanoz, dereotu, 1/2 domates, 1 yeşil biber, 1/2 salatalık 6 zeytin.
Sevgiler,
dün bende öyleydim.bugun sabah tartıldım 77.9 çıktım düne göre 2kilo birden az.niye oluyor bende anlamış deilim .fakat dün spor yapmadım belki vucut dinlenince su tutmamıştır.bir gün öncesi hem çok koşusturup fiziksel yorulmuştum bide üstüne akşam leslie yapmıştım.akşamda erken yatmıştım çok uyumuştum.
Valla bilemedim ki niye böyle oldu? Neyse yapacak bir şey yok zaten. Sen neler yedin dün bugün?
dün yediklerim
ben sabah :1 yumurta ve az sucuklu tereyaglı omlet +1 bardak süt(sucugu kasabdan alıyorum marketten deil)
ögle :1 porsiyon et döner+yogurt +az salata zeytinyaglı
ara :kırmızı elma.ofisde antalyadan bir kasa dolusu elma geldi 3-4 gündür yemiyordum ama dün dayanamadım
akşam 1 tane biber dolma (kaçamak sayılsın )2 adet yeşil biber 2 dilim şalgam ince
gece:2 mandalina+az çerez.yememem lazımdı ama dayanamadım akşam az yedim doymadıgım için herhalde
bugun sabah .1yumurta .biraz peynir 1 tatlı kaşıgı tereyag+çeyrek dilim ekmek.4 zeytin
2 tatlı kaşıgı petek bal yedim.çünkü bugun enerjiye ihtiyacım var evdeyim bayram temizliği yapılacak tüm gün çalışacagım.sabah erken başladım zaten şuan mola verdim çay molası
öglende biftek ızgara yapıcam
Canım ben kırmızı eti biftek olarak hiç yapmadım. Nasıl yapılıyor bana bir anlatsana.
tavada yapıyorum ben kasabıma fazla inceltirmiyorum biftegi.çok ince olunca kuru oluyor.önce çelik tavayı kızdırıyorum biftegi koyup altını kısıyorum.kapagını kapatıyorum .biftek önce suyunu salıyor daha sonra çekiyor.çekince azcık sıvı yag azcık gezdiriyorum fındık yagı kullanırım ben.iki tarafı döndüre döndüre pişiriyorum .fazla pişince kuru olur.5-6 dk da pişiyor.tabaga alıyorum yogurt salata turşu servis yapaıp yiyorum
gecen buna ilave yaptım benim eşim sevmez kuru yemek illa sulu sever.dışardada yemek yemez.bende bir ona bir bana yemek ayrı yapıyorum.gecen gün fazla vaktim yoktu yine böyle 4 biftek pişirdim borcama aldım bunları .sonra tavada biberler vardı et biberi ve köy yeşil biberi bunları dogradım sogan dogradım bolcana mantar vardı evde az onları dogradım tavat-ya güzel sote ettim domatesle falan hattabuna havuç patatates bezelye ilave edilebilir yakışır yani.sonra su koydum az bi tık ladı tıklayınca bu karışımları biftegin üzerine koydum fırına verdim bi 10dk falan kaldı .sulu sulu prtik bir biftek oldu .en lüks restorantlarda yoktur .öyle güzel oldu yani.bide yanına makarna pişirdim güzel soslu.benimkilere yedirdim bende0 t0ek 0bir biftekli sebzeyle doydum.fakat görüntüsü müthişti..
ilk tarifden sabahları bir biftek yapıyorum saklama kabına koyup işe götürüyorum .mikro dalgada ısıtıyorum yanına yogurt salata doyuyorum yani
Bende deneyeyim o zaman kırmızı etle aram hiç iyi değil ama bunu deneyeyim. Çok sağol canım.
kırmızı eti sevmiyorsan begenmezsin.çünkü pirzola gibi olmuyor.yavan oluyor tadı
med nerelerdesin merak ettim seni
Teşekkür ederim leydim:))bu aralar hem işler yğun hem kafam bozuk,depresyondayım((((
Sen nasılsın arkadaşım iyimisin? kilolar ne alemde?
vallaha bende hiç degişiklik yok çakıldım kaldım 91 e.Elimden geldigince dikkat ediyorum yapıyorum,arada vakit buldukça lesli yapmaya çalışıyorum ama yohhhhhhhhhh olmuooooooo((
bayramda atak yapayım diyorum hazır et te bol olacak ya.ne bilim canım yaa,sanırım depreşmeme de sebep oluyor.Dur bakalim ne olecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?