iyi akşamlar paleocularrrr
benım bugunku menum soyle:
sabah: kasarlı 2 yumurta
10 zeytın
yarım cay brd badem
akşam:2 tabak zewytınyaglı taze fasulye
1 brd ayran
spor<. 1 saat dısarıda yuruyus
carmen mediha ve loxandra ben nicki degiştirdim bundan sonra bu isimle burda olacagım
iyi akşamlar paleocularrrr
benım bugunku menum soyle:
sabah: kasarlı 2 yumurta
10 zeytın
yarım cay brd badem
akşam:2 tabak zewytınyaglı taze fasulye
1 brd ayran
spor<. 1 saat dısarıda yuruyus
HOŞGELDİN....MORLADY...
canımcım sana bundansonra leydim demek istiyorum:)))))
Banada çok az göründü vallaha.Benim yediklerim
sabah:
2 yumurta kayısı kıvamı
az peynir
4 zeytin
1 bardak çay
Ara
caviz 3 adet yeni kırılmış,badem 15 adet,2 adet gün kurusu kayısı
öğlen
ton balıklı salata yagsız,balığın yağıda süzülmüş
ara
1 fincan nescafe (çok seviyorum hayır diyemedigim tek şey)
Akşam
kıyma kavurma,domatesli soganlı sarımsaklı ve bol acılı
2 kase yogurt,keten tohumlu
hepsi bu kadar .sanırım bende çok yemişim.arada tırtıkladığım peyniri yazmamışım
HOŞGELDİN....MORLADY...
canımcım sana bundansonra leydim demek istiyorum:)))))
med bu senin için
(benim hyatımın şarkısı 20 yıldır düzenli dinlerim.bu şarkıyı il dinledigimde çok begenmiştim anlamınıda okuyunca çok etkilenmiştim.hayatım boyunca beni böyle sevecek biri olurmu diye düşünmüştüm.ve bu cat stevens şuan ismi başka dönemin en güzel erkek sesi ve gitarcısı.dünyaya hakim olmuş harika bir sanatçı)
Dailymotion - Cat Stevens - My Lady D'arbanville - une vidéo Sanat
carmen cim buda senin için.
(beni hayatımda etkileyen cat stevensten sonra ikinci isim ve hayranlıktan öte bir bagımlılıgım oluştu loreena ya .bence dünyadaki en güzel ses ve müzik.begenirmisin bilmem ama sana hediyem olsun.arabamda devamlı dinlemeye çalıştıgım tabi çocuklar devamlı yanımda oldugu için hande yener tarkandan fırsat bulabilirsem dinledigim.ofiste ise canım sıkkın oldugunda beni sakinleştirmesi için dinledigim ve özellikle yagmur yagdıgında ofisdeki perdeleri acarım bu loreenayı dinlerim özellikle bu parçasını )
The last unicorn - Loreena Mckennit - YouTube
loxandra buda senin için
(ilk 16yaşında dinlemiştim ve benim için ölene kadar özel kalacak bir parça.begenirmisin bilmem)
Phil Collins - Another Day In Paradise - YouTube
evet kızlar hayatımın en önemli beni ben yapan etkenlerden bir küçük etken bu benim özelim bilenler bilir onlarda çok mu çok az.eşim bile bilmez beni o duygusal olmadıgı için anlamaz yanimüzik falan.sizle paylaştım sie hediye ettim.
Hepsini genel olarak ben de çok severim. Çok teşekkür ederim şarkı için. Ben de o zaman en sevdiklerimi sizlere yazayım; In the real World Roy Orbison, Is this love White snake, I just died in your arms tonight Cutting Crew. Valla 80 lerin tadı hiç bir dönemde yok. Daha en az 50 şarkı yazarım :)))
çok sağol tatlım peki ne kadrda kaç kilo verdiniz onuda yazarmısın :)merhaba hoşgeldin. burda fazla kalabalık olmadıgımız için 1-2 sayfa geriyi okursan dünkü yediklerimiz var .biraz fikir oluşur kafanda sonra anlamadıgın yer olursa yazarsın.zaten ilk sayfada anlatılıyor nelerle beslenecegin
çok sağol tatlım peki ne kadrda kaç kilo verdiniz onuda yazarmısın :)
burda kimse kalmamıs
hanı yarıs yaapıyorduk kızlar.
yarın sonucları acıklıyormuyuz,1 haftamız doluyor
semacım sen dukana mı dondun tekrar,carmen ve med sizler de yoksunuz
yok burdada ayılırız.sende oksun ortalarda .med de yok carmenle bende can sıkıntısından dukan sayfasındayız fakat dukan deil paleo yapıyoruz.orda arkadaşlarla sohbet ediyoruz..
sen nerelerdeydin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?