Paleo Diyeti Deneyimlerimiz

• Konu Sahibi Konu Sahibi uruz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi akşamlar paleocularrrr

benım bugunku menum soyle:

sabah: kasarlı 2 yumurta
10 zeytın
yarım cay brd badem

akşam:2 tabak zewytınyaglı taze fasulye
1 brd ayran

spor<. 1 saat dısarıda yuruyus

carmen mediha ve loxandra ben nicki degiştirdim bundan sonra bu isimle burda olacagım

10 zeytın
yarım cay brd badem

1 brd ayran

valla sen çok az yiyorsun bravo yani..

benim yediklerim ise

sabah 1 yumurta
çeyrek simit dayanamadım çocuklar yiyordu ucunda koparttım 2 sefer
2 zeytin
peynir
çay

ögle

tavuk porsiyon ızgara yanına yeşillik.(toplam 1 porsiyon içinde hepsi)
1 adet çig köfte:))
2 kaşık yogurt

ara
1 zero
ara2
et döner 100 gram olabilir biliyorum ölçüsünü

akşam

1 küçük tabak karışık çerez badem fındık 2-3 adet fıstık vardı içinde

şuan maden suyu içiyorum
tüm gün 2 litre su ve 6-7 kupa çeşitli çaylar

birazdan kaşar dograyacagım bir tabaga yiyebildigim kadar yiyecegim

protein tamamlamam lazım 150 gram

10 zeytın
yarım cay brd badem

1 brd ayran

Banada çok az göründü vallaha.Benim yediklerim

sabah:
2 yumurta kayısı kıvamı
az peynir
4 zeytin
1 bardak çay

Ara
caviz 3 adet yeni kırılmış,badem 15 adet,2 adet gün kurusu kayısı

öğlen
ton balıklı salata yagsız,balığın yağıda süzülmüş

ara
1 fincan nescafe (çok seviyorum hayır diyemedigim tek şey)

Akşam
kıyma kavurma,domatesli soganlı sarımsaklı ve bol acılı
2 kase yogurt,keten tohumlu

hepsi bu kadar .sanırım bende çok yemişim.arada tırtıkladığım peyniri yazmamışım

HOŞGELDİN....MORLADY...

canımcım sana bundansonra leydim demek istiyorum:)))))

yok yahu lady kim ben kim.

telli turna dün diyorki ben bi inceleyim çıt kırıldım olucam konuşmıycam herşeyi begenmiycem..onun dedigi gibi bende inceleyim iyice de şöyle çıt kırıldım lady olucam

maşşallah afiyet olsun .şuan kilo durumun nasıl.verebildinmi varmı bi degişiklik.ne kadar yesekde şu 150 gram protein toparlayamıyoruz.ben gece kaşar yiyemedim..

bugun -200 le başlamışım dünkü yediklerimden sonra..

simit ve çig köfte yemeseydim daha iyi sonuç alırdım herhall

HOŞGELDİN....MORLADY...

canımcım sana bundansonra leydim demek istiyorum:)))))

bak benim nickim altına yazdıgın bir şarkı ismi dinledinmi hiç bilmiyorum türkçe anlamı beniim leydim..

ben çok severim ve benim arkadaşlarda çok sevdigim samimi olanlar beni bilenler tabi derlerki my lady.bu şarkıyı yıllardır çok dinledigimi bilenler.

ana linkinide verebilirim dinleyebilecek durumdaysan

med bu senin için
(benim hyatımın şarkısı 20 yıldır düzenli dinlerim.bu şarkıyı il dinledigimde çok begenmiştim anlamınıda okuyunca çok etkilenmiştim.hayatım boyunca beni böyle sevecek biri olurmu diye düşünmüştüm.ve bu cat stevens şuan ismi başka dönemin en güzel erkek sesi ve gitarcısı.dünyaya hakim olmuş harika bir sanatçı)
Dailymotion - Cat Stevens - My Lady D'arbanville - une vidéo Sanat

carmen cim buda senin için.
(beni hayatımda etkileyen cat stevensten sonra ikinci isim ve hayranlıktan öte bir bagımlılıgım oluştu loreena ya .bence dünyadaki en güzel ses ve müzik.begenirmisin bilmem ama sana hediyem olsun.arabamda devamlı dinlemeye çalıştıgım tabi çocuklar devamlı yanımda oldugu için hande yener tarkandan fırsat bulabilirsem dinledigim.ofiste ise canım sıkkın oldugunda beni sakinleştirmesi için dinledigim ve özellikle yagmur yagdıgında ofisdeki perdeleri acarım bu loreenayı dinlerim özellikle bu parçasını )
The last unicorn - Loreena Mckennit - YouTube

loxandra buda senin için
(ilk 16yaşında dinlemiştim ve benim için ölene kadar özel kalacak bir parça.begenirmisin bilmem)

Phil Collins - Another Day In Paradise - YouTube

evet kızlar hayatımın en önemli beni ben yapan etkenlerden bir küçük etken bu benim özelim bilenler bilir onlarda çok mu çok az.eşim bile bilmez beni o duygusal olmadıgı için anlamaz yanimüzik falan.sizle paylaştım sie hediye ettim.

Son düzenleme:

Hepsini genel olarak ben de çok severim. Çok teşekkür ederim şarkı için. Ben de o zaman en sevdiklerimi sizlere yazayım; In the real World Roy Orbison, Is this love White snake, I just died in your arms tonight Cutting Crew. Valla 80 lerin tadı hiç bir dönemde yok. Daha en az 50 şarkı yazarım :)))

evet Roy orbisonda çok güzeldir.daha kimler yoktuki.benim tarzlarımdan yine gloria estefan-chris ishak blue hotel-depeche mode hatta kasedini bulana kadar ne ugraşmıştım özellikle sevdigim parçaları enjoy the silence..hele michael jakson mfö.sezen ajda söper ötesi bunlar resmen efsaneler
şimdide iyi müzik ben çok begendigim sanatçılar var..türklerden emre aydını ve feridun düzagacı tek gecerim. kırac teo sertab sıla ferhat göçer de dinlediklerim arasında .sevdigim müzik tarzı genelde rock agırlıklı fakat pop da severek dinlerim.

Son düzenleme:
benim dukan çizelgem

Eklentiler

• $dukan çizelgem.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 91
çok sağol tatlım peki ne kadrda kaç kilo verdiniz onuda yazarmısın :)

burda kimse kalmamıs

hanı yarıs yaapıyorduk kızlar.

yarın sonucları acıklıyormuyuz,1 haftamız doluyor

semacım sen dukana mı dondun tekrar,carmen ve med sizler de yoksunuz

burda kimse kalmamıs

hanı yarıs yaapıyorduk kızlar.

yarın sonucları acıklıyormuyuz,1 haftamız doluyor

semacım sen dukana mı dondun tekrar,carmen ve med sizler de yoksunuz

yok burdada ayılırız.sende oksun ortalarda .med de yok carmenle bende can sıkıntısından dukan sayfasındayız fakat dukan deil paleo yapıyoruz.orda arkadaşlarla sohbet ediyoruz..

sen nerelerdeydin...

yok burdada ayılırız.sende oksun ortalarda .med de yok carmenle bende can sıkıntısından dukan sayfasındayız fakat dukan deil paleo yapıyoruz.orda arkadaşlarla sohbet ediyoruz..

sen nerelerdeydin...

ben haftasonu arkadasım da kaldım , senelerdır gormuyordum,bıraz da kendı ıstegımle diyet felan kalmadı .pazartesı tekrar basladım,ama dunden berı grıbım,her yanım agrıyor:2::2::2::2::2::2:

bugun tek ogun yedım mesela ama bayagı sağlamdı,butun gunu de uyuyarak gecırdım,nasıl eritceksem artık

dukanaa gırıp okuyorum ama sızın yazıları bulamadım

burada en azından yedıklerımızı ve sporu paylassak nasıl olur?

persembe gunlerı de kılomuzu acıklarız ne dersın?

dukan baya kalabalıklaştı artık .çok kişi geldi.yenilerden bende tanımıyorum inan 10dk 2-3 sayfa atıyor.
bugun ayın 26 sı benim biraz zor geciyor ayın 26 ile 31 arası .işlerimden ve bugun sabah strestenmidir nedir 1.5 kilo fazla tartıldım.zaten çok zor kilo veren biriyim üstüne 1.5 fazla gelince benim stres işe gitmeden başlamış oldu..

bugun
sabah:1 yumurta biraz peynir ve çay
öglen:ızgara adana 1 porsiyon yanına garnituru vardı biraz yeşillik +acı ezme+zero
akşam:5-6 inegölköfte küçük kase yogurt+sabahtan kalan haşlanmış 1 yumurta(kimse yememiş kalmış)
aralarda su+yeşil çay
leslie 500 adım yapabildim 1 mil yapmaya cesaret edemedim çok yorgunum ....
tamam hergun yazalım buraya yediklerimizi.yaptıklarımızı .bana uyar

Merhaba,

Benim sabah kilom 76,00 çıktı maalesef
Sabah 1 az haşlanmış yumurta, 4 zeytin, maydanoz, dereotu (bu ara süt ve süt ürünlerine ara verdim çok şişkinlik yapıyor)
öğle 1 yemek tabağı kıymalı karnıbahar (üzerine zerdeçal ektim)
akşam muhtemelen soya soslu tavuk yiyeceğim belki balık ta olabilir. yarın yazarım.

sevgiler, saygılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…