Saç Rengi ve Saç Boyama Palette 9.0 sarı konusunda yardım

maviojelikiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2012
123
1
26
İstanbul
Arkadaşlar palette 9.0 nasıl bir sarı? Küllü gibi mi, yoksa sıcak bir sarı mı? Deneyenler, çevreden görenler bilenler vs. yardımcı olup fikir verirse çok mutlu olurum. Bir de şunu ekleyeyim; sarının üstüne olacak. Açık zemine yani. Nasıl durur?

senelerdir boyarım bu renge oldukça güzel bir renk ortaya çıkıyo ama ben iki rengi karıştırıyorum.9.0 sarı ve 10.1 küllü sarıyı cırtlak bir sarı olmuyo küllü renk dengeliyo bence denemelisin....

açık ama işte küllü hafif yeşilimsi o korkutuyor beni
neyse çok teşekkür ederim canım çook =) inşallah
zaten denemeye alıştık deniyimde bu son denemem olsun=))

cnm ben gecen hafta sonu sacım sıfır yanı hiç boya yokken kuaforde krepe balyaj attırdım .( bu arada ana saç rengim acık kahve küllüye kaçan) ama ana sac rengimle atılan platin balyajlar cok zıt durdugu için bir arkadaşın tavsiyesi ile boyadım bir kere boyamam ragmen saclarım acıldı cok tatlı bır renk oldu. bal rengine benzer oldu. ceyda düvencinin sac rengi gibi kesinlikle tavsıye ediyorum

ben işte onun daha açığını daha sarıya dönük olanını istiyorum canım ama zeminim senin söylediğinden açık öyle tutarmı bilmiyorum
koyudan açınca daha balımsı oluyo çünkü evet ama açığın üstüne yapınca soğuk bi renk olabiliyo
şimdi 9.3 düşünüyorumda inşallah o istediğim gibi olur,bikaç mesaj yukarda link paylaştım canım bak konum var istediğim renk o

yok canım sende genel konudaki soruma cevap vermiştin ya o renkle kafayı yedim araştırıyorum iyice işte bi noktada buluşturucam fikirleri =)
9.3 kafama çok yatıyo şimdi ama marka ne olur bilmiyorum henüz

bende tam olarak bu saci 10.1 ve 9.0 akarisimiyla boyamayi dusunuordum sarisi nasil olur acaba cok kararsizim

Eklentiler

• 20141206_191927.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 382
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…