- Konu Sahibi EstetikEditor
-
bide son iki resimde dipleri yakından çektim ışık wurmadığı için koyu çıkmış olabılır
canım diplerin koyu dimi senin benim açık kumral tutarmı üstüne sence yada bal köpüğü boyucam ne dersin açık karamel -bal köpüğü ve altın sarısı arasında gidip geliyorum
palette bal köpüğü ile altın sarısı karışımı böyle olmuştu
boyamadan önceki zemınımde acıktı hafif bir bakırlıkta wardı
canım resim nasıl konulur bilmiyorum ama altın karamel de güzel bal köpüğü de güzel hafif kızılımsı ama ışıltılı .Açık karamel yapmayı düşünüyorum şimdi de
canım bu konunun linkini verebilir misingüzel olabilir...ben balköpüğü we altın sarısını yapmıştım güzel olmuştu...sen saırım ilk başta bal rengi elde etmek istiıosun birden sarı olmak istemıosun...müge adlı arkadasın bal köpüğü ile ilgili bir karışımı war saç renginide göstermiş o konuya bak istersen...
canım bu konunun linkini verebilir misin
saol canım, ben de boyamıştım daha önce altın karamele, benim zemin de koyuydu 2 ton falan açıldı ama sarımsı bir karamel olmamıştı bende de..kahvemsi olmuştu..ama o bile çok güzeldi..zemini koyu olanlarda da hoş duruyor..zemini açık olanlarda da çok açık oluyor..sarımsı bir renk..daha çok renk açılsın istiyorum ben de..bal köpüğüne boyasam nasıl olur diye düşünüyorum..senin verdiğin linke bir gözatayım canım..yanlız nil adlı arkadaş uyguladı onda olmamış zemını koyu olanlarda tutmuo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?