Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saçları karamel rengi olmuştu açma işleminden sonra. diplerinde de beyazları vardı. resim koyamam maalesef annem tesettürlü.
ben kesinlikle açık küllü kumral düşünmüyorum..bakırlığı ya da kızılllığı kapatmak için en azından küllü kumral olması gerek bence..o kızıllık ya da bakırlık gittikten sonra açık tonlara boyansa o zaman istenilen bir açıklık elde edilebilir belki..kutunun üstünde resmen sarı bir saç var açık küllü kumralda..o renk sarı saçın üzerine uygulandığında öle olur ancak..ki zaten açık küllü kumral öle kutudaki gibi sarı değil bence..daha koyu sarı-açık kahve karışımı bişi..açık kumral tonunu kendimizin elde etmesi çok zor bence..
Beyaz saç üzerine uygularsan kutudaki gibi sarı oluo yerimseniben siyah saçı acıo kahve rengi gibi yapıo. koyu kızılı ise kahve rengi gibi yapıo ama hala gün ışıgında kızıl yansımalar var. Tabi bunlar ilk boyamada, bi kaç boyamadan sonra daha ii olcağını düşünüyorum :dance:
boyanan boyanana kutunun üstünedeki renk elde edilir, zamanla tabii..